Отговори
# 225
здравейте,най после да ви настигна Hug
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ МАМИ И БЕБКОВЦИ  bouquet  bouquet  bouquet
Докато ви изчета минаха 2-3 дни от последното ми писане.
Хайде и аз да споделя нещо за мен и бебока,който очаквам.
Ще си имаме Момченце.
Вчера бях на пеглед и ме поупхлашиха малко.
Бебето щяло да бъде доста едро Sad,размера на главичката ме е 95 мм.,което отговаряло на около 3 кг.,а до термина имам още 25-27 дни.
Казаха ме ,че било по-добре за мен да раждам секцио. Confused
До края на термина можело да стане около 4 кг.
Макар,че аз не съм много превърженик на секциото,но взе да ме обхваща паника. Sick
Искам бебо да си дойде с късмета Hug
Другата седмица имам записан час на 2.09. и тогава ще проверят дали продължава да расте с това темпо.
Ако е така ,май няма да мога да избягам от рязането,което трябвало да бъде поне 10 по-рано от термина. Cry
А иначе аз си мислех,че ще раждам в Шумен-по близо е.
Но те ме пращат във Варна за секциото. Confused
Хайде стига засега ,че сатана дълъг пост. Blush

# 226
Ехеее, браво на Гала, да й е жива и здрава малката Дара! Много щастие и радост да носи на семейството!

Оооо, виждам,че сме се събрали групичка за Вита и за д-р Богословова.А аз в началото си мислех,че ще съ самичка от септемврийките там. А за заплащането за раждането ще питам другата седмица като отида на преглед, само докторката да се завърне от отпуск. Но аз бях останала с впечатление,че те по принцип вдигнаха цените - 2100 лв секцио и 1700 нормално. Ама не съм сигурна.

# 227
Гала, ЧЕСТИТО ви бебенце!!!   bouquet

Да е жива и здрава, щастлива и обичана!!!

Hug

# 228
Здравейте и от мен Stop!Напоследък все повече се заседявам пред компа и ви следя, та си викам "я стига само съм чела, а да взема и да се разпиша(признат грях-половин грях  Embarassed).Първо искам да честитя на всички мамчета, които вече се радват на своите бебоци и най-вече на Гала. , с какво спокойствие съобши новината за изтеклите води, да и е жива и здрава малката принцеса Дара, да има щастливо детство, да расте умно и будно дете.
При мен в 30г.с. на феталната морфология се видя увита пъпна връв и понеже на обикновен ехограф неможе да се види дали все още е около вратлето или пък се е размотала(дай Боже това второто Praynig) съм се записала на 02.09 за ФМ.Иначе тоновете са добри, в 33г.с. момата беше 2100г.Иначе потготовката и покупките около посрещането на големия човек никак не вървят, но пък има време Hug
Еми туй от мен за сега, галки по всички пупи Party

Последна редакция: вт, 24 авг 2010, 15:48 от valka27

# 229
 оф излязох малко и ето на...новинки за Галка да са здрвички и ързо възстановяване...като знам колко я молехме да тръгва а тя нямала родова дейност  newsm12 newsm12важното е че с адобре чакаме с нетърпение да се върне милата и д ани покаже сники Hug
За депресията не сме в най - хубавия месец защото не се знае какво ще е времето топло студено че да излзиам аз съм самичка няма я майка ми в испания е а свекито няма д аможе да дойде така че дано не съм секцио не знам кой ще сготви почисти и ще ми помогне за бебка...може и да изпадна в депресия че не се справям ooooh! ooooh! ooooh!

# 230
  • у нас
ей бебето няма да е Дара Crazy Дариа или Дария Embarassed

# 231
  • Sofia
Честита принцеса на Галка, да бъде здрава и много много щастлива!  bouquet
Момичета хайде де споделете откъде си купихте спалните комплекти - искам без олекотена завивка, но да има обиколници.
Депресията мен не ме подмина - не бях подготвена да гледам ревящо бебе явно, нито пък имаше кой да ми помогне поне мъничко или да ме посъветва, нощем от преумора дори ми се е случвало да припадам от недоспиване, той все ревеше ли ревеше......и така до годинка и половина.

# 232
Еее браво на Гала, честита рожба и от мен, много се радвам. Тя почти до последно ни държа в течение милата, все едно бях попаднала в някакъв филм и днес хайдее имаме си ново бебе - да е живо и здраво.

А за депресията и аз си мисля от време на време. При мен майка ми ще помага малко в началото, но като познавам таткото не знам после до колко ще мога да разчитам на него и все си мисля, че или ще ме хване депресията да се ядосвам с него или нищо няма да ми стане като си мисля само за детенцето. Ще видим обаче...само да се роди жива и здрава. Пожелавам това и на всички мами в очакване. Heart Eyes

# 233
ей бебето няма да е Дара Crazy Дариа или Дария Embarassed
Няма нищо ще го поправим,то така и така на галено ще и казват Дари  Heart Eyes  Mr. Green!

# 234
Хей момичета нямаше ме днес смо до обяд и те изписали фермани пак Shocked Докато ви изчета ми се доспа Tired и забравих какво щях да пиша  Embarassed ooooh!
ЧЕСТИТО НА ГАЛА!ДА И Е ЖИВА И ЗДРАВА МАЛКАТА БЕБОПЛИНА И АМО РАДОСТИ ДА НОСИ newsm51 newsm51

# 235

Оооо, виждам,че сме се събрали групичка за Вита и за д-р Богословова.А аз в началото си мислех,че ще съ самичка от септемврийките там. А за заплащането за раждането ще питам другата седмица като отида на преглед, само докторката да се завърне от отпуск. Но аз бях останала с впечатление,че те по принцип вдигнаха цените - 2100 лв секцио и 1700 нормално. Ама не съм сигурна.

Мдааамм, групичка станахме  Joy Joy Joy
прясна информация от преди половин час - писа ми една потребителка, прочела мой въпрос от Здравен справочник, относно плащането. Казва, че е акушерка във Вита и не е била на работа от един ден-преди това не е имало такова нещо с плащането. Приспадат се 400лв от здравната каса и се плаща 1400лв за нормално раждане. Това съвпада с отговора на докторката преди да излезе отпуска  Simple Smile

# 236
Ехеее, браво на Гала, да й е жива и здрава малката Дара! Много щастие и радост да носи на семейството!

Аз ходя при Богословова, но само за тонове.По мое инфо цените за раждане във Вита са 1200 нормално(което го прави само Богословова) и 1700 за секцио.За съжаление немога да си го позволя Sad.Богословова е наистина страхотна, тя беше едиствения лекар, който ме увери, че дори с увита пъпна връв нищо не ми пречи да си родя нормални, евала и правя.

# 237
Rossi, защо не си купиш комплект чаршафчета на Бертони и обиколник към тях. Има ги в едни и същи десени.

# 238
Честита принцеска на Гала   bouquet Много щастие им пожелавам на двете героини и бързо възстановяване!

# 239
 Как така само Богословова, във Вита израждат много лекари, някои от тях мисля,че също са доста добри. Ох,дано приспадат тези 400 лв. по здравна каса, че иначе много идват. Те и така са много,ама пак има значителна разлика.А иначе като каза, за пъпната връв, аз нали съм с киста и тя също ме окуражаваше за нормално раждане, ама аз не съм  много куражлийка  Mr. Green , ще видим,както дойде на момента.

Общи условия

Активация на акаунт