Отговори
# 510
Калина, честито!!!

Да е жива и здрава малката Джоана!

Много да ви радва и слуша!!!

bouquet

Деси, успех!  Flowers Four Leaf Clover

# 511
честито на калина!

да й е жива и здрава девойката!    bouquet

и дано всичко с дескуту е наред - чакаме новина  Hug

# 512
  • у нас
По-горе честитих за малката принцеса. Heart Eyes

стискаме палци на deskutu Praynig дано всичко мине ок newsm78 тя е май по назад в седмиците или бъркам. Сега ще напарвя справка Whistling- 13,09

аз хапнах малко закуска за да мога да си изпия хаповете за кръвното и сега пак започват гадните киселини #Cussing out Sick

# 513
По-горе честитих за малката принцеса. Heart Eyes

стискаме палци на deskutu Praynig дано всичко мине ок newsm78 тя е май по назад в седмиците или бъркам. Сега ще напарвя справка Whistling- 13,09

аз хапнах малко закуска за да мога да си изпия хаповете за кръвното и сега пак започват гадните киселини #Cussing out Sick
[/

Иди и си купи талцид те се дъвчат ще забравиш че имаш киселини едвам издържам да те гледам как се мъчиш и аз съм като драконче
ЧЕСТИТО НА МАМИТЕ които се обебиха няма да изреждам ще пропусна каквато съм разсеяна   bouquet

# 514
  • у нас
това мисля и да напрява- определено съм като ламята Стефка Crazy

# 515
Честито на всички нови мами. Здрави и щастливи дечица им пожелавам.
Една молба за малко помощ...уж си запазих във фаворитите по колко минути се изваряват шишетата в микровълнова, но някъде съм го затрила май без да искам.
Може ли някой отново да ми прати само как беше точно за стерилизаторите за микровълнова - за различната мощност по колко време трябваше да стоят шишетата и колко вода се слагаше.
И извинете много, че ще трябва да се повторим...ама и аз съм една луда.

# 516
  • у нас
аз запомних това което е за мен- 200мл вода и на 850 W 5-6 мин Peace

# 517
  • София
Привет и от мен!

Първо искам да поздравя мамите antoinia, gerinceto, Ember и kalinastamatova. Да сте живи и здрави вие и вашите малки душички!  

Гледам, пак сте захванали болната ми тема за килограмите. До миналия ден бях +14,5-15 кг., но от вчера сутринта съм с още 1,2 кг. отгоре. Надявам се, че просто съм задържала вода. Имам целулит за целия китайски народ и за част от Корея, но все още нямам стрии, пу,пу.

Аз изпрах дрешките на бебето със Sano Maxima, но слагах по цяла мерителна лъжица. Дано не съм прекалила.

За изписването съм направила списък на съпруга ми какво да ми донесе, ако е топло времето. Ако е хладно ще трябва да сменя тоалета, но още не съм решила какъв ще е. Точно така съм му написала "ще го измисля допълнително", да си знае, да не вземе нещо по свое усмотрение и да се окаже, че не мога да вляза в него.

Вчера за първи път в 38 г.с. бях на запис на тонове. Те са О.К., апарата не отчете контракции.
Kirra, ние с теб сме с един и същ термин. И на мен не са ми правили преглед за разкритие, нито знам коя степен на зрялост е плацентата ми. Вчера питах в Ж.К. колко пъти ми се полага УЗИ и буквално си изпросих да ме прегледат следващата седмица (имам право на още веднъж). Питах и кога ще е следващия запис, казаха ми чак на датата на термина. Много странно. Нали към края  на бременноста тоновете се следят всяка седмица.  newsm78 Иди, че разбери.

Вчера си купих и помпа за кърма и свещички за разхлаване. Вече съм се обзавела с всичко необходимо.  

Ходих и до Чаталджа да си взеа Арника. Питах за потенция 5 СН, но те ми казаха, че за раждане е подходящо 200 СН. Оказа се, че не трябва да пия кафе и днес съм като ударена с мокър парцал. Това ще го преживея някак си.
И понеже съм крайно невежа по отношение на хомеопатията, искам да попитам Мирка, ако знае, може ли по някакъв начин Арниката да повлияе негативно върху плода. Нямам представа каква е разликата в т. нар. "потенции" и сечудя дали 200 не е много (не че знам колко е нормално е да бъде). Мирка, благодаря ти предварително.

# 518
  • у нас
аз за 200СН не съм чувала Rolling Eyes те са 9,15 и 30 СН Peace
не може да навреди по абсолютно никакъв начин. Това са най-безвредните препарати. За след раждане ти трябва най-голямото разреждане и това е 30 СН Peace

# 519
Здравейте мами! На 24.08.2010 Uli 04 роди един прекрасен син на име Иван.Бебока се роди 3370гр. и 49см. Надявам се утре да ги изпишат. Тя ще ви пише по - подробно след като ги изпишат. Успех на всички бъдещи мами в очакване на най - прекрасния ден. Лек и усмихнат ден на всички Ви.

# 520
  • у нас
още едно бебе Hug Hug Hug
браво Peace да ви е живо и здраво, много да ви радва и да расте обгърнато от много любов Heart Eyes бързо възстановяване на uli 04 и я чакаме тук

това мойто ме изора отвътре- не ми остана черно дробче- вече е синьо, ребрата ми са сигурно изпопукани Crazy, а горкия ми далак вече е до сливиците Sick

# 521
 Gergan_ka 

За водата Tommelise  ти е писала, а за времето

* Време за стерилизация в зависимост от мощността на фурната:
- 2 минути при 1100-1850W;
- 4 минути при 850-1000W;
- 6 минути при 500-800W.

# 522
честито на уюи04!

да ви е жив и здрав Иван! Hug

# 523
uli 04 ,

ЧЕСТИТО!!!   bouquet

Да ви е жив и здрав малкият Иван!

Много да ви слуша, да расте весел и засмян!!!

Hug

# 524
Честито на новите мами-
antoinia, gerinceto, Ember и kalinastamatova!!!

С килограмите съм +12 засега,но до края не се знае.
От снощи съм с ужасно разтройство,но май започвам да се пооправям,дано Praynig Praynig Praynig!!!
Вчера бях на преглед при лекарката ми от ЖК и с нетърпение чакам утре да отида на преглед при моя лекар,защото тази жена адски ме депресира.
Каза ми отново,че май се готвим за секцио,защото бебчо е с неправилно подлежание и не иска все още да се смъкне надолу.
Е пооплаках се и аз.

Общи условия

Активация на акаунт