Отговори
# 495
  • у нас
и мен снощи ме сложи при изперкалите- дори се изказа компетентно че има пред и след родилна депресия и аз вече съм в предродилната Crazy това че нещо не ми е в ред главата- вече ми е като добро утро Laughing

аз ако имах възможност да забегна нанякъде щях да го направя с най-голямо удоволствие и без да се замисля грам.  Whistling

# 496
# 497
  • София
Добро утро!
Аз мисляя като извеждам беба ,да използвам одялце тип чувалче ,от тези с ципчетата и копчетата.Има едни на АзисБебе ,които ми и зглеждат много добри като материя ,но нещо цената им не ме кефи /около 45 лв /, в тази борса в магази на им , http://www.dianainicky.com/component/option,com_frontpage/Itemid,1/ видях такива подобна материя за 15 лв.
За порт бебе ли става на въпрос? newsm78 Аз си купих такова от там и струваше 15 лв.
Сигурно за едно и също става въпрос.
Оххх и аз трябва да ходя на фризьор.....в главата съм като ... Crazy .

# 498
На мен единственото ми притеснение за вилата е таткото да не се шашне много, много докато ме кара към болницата. Иначе тук не се издържа. От април сменят канализации. Сега в момента къртят асфалт в едната част, а в другата асфалтират. Целия блок се тресе. И така от 7 сутринта. И както е и жега кошмара е пълен. А пък на климатик е абсурд да спя, че ще взема да настина баш на финала. На вилата поне е прохладно, тихо...кеф голям. Иначе и на мен си ми е най-добре в къщи. Но вчера точно това си мислех, че съм като парцал тук и няма да имам сили после за нищо, а като прочетох мама на Део какви безсънни нощи имат и направо лошо ми стана.  Confused А нали ви казах, че преди 3.09 не се давам.  Whistling

# 499
  • у нас
аз вече се напудрих 4470

# 500
   eто ме и мен Laughing. Да се отчета и аз от вчерашният преглед : общо взето всичко си е ОК - имам си води , плацентата ми е още 2 степен , но не ме гледа същата докторка от предния път, а някаква друга която така ме претупа , че  ............... Twisted Evil . На всичкото отгоре като мери частите на бебо ми ги изкара по малки от миналия пит-при моя доки като ходя все ми изкарва, че се движим с 2-3 седмици по голями. При Арабаджикова пак така , а вчера май се казваже Стратиева / от Тина Киркова/ се движим назад с една седмица и от 11. 08. бебо е наддало само 20 гр. Абе само си дадох парите - определено нещо не беше във форма тая женица - всяко нещо ми го мереше по 100 пъти и все ражлични мерки излизаха  Embarassed . Обаче хич не се шашкам и притеснявам - нали бебо е добре като се роди ще се види колко е тежко , дълго и т.н .
0т 13.30 съм пък при моя доки - да ми даде обменна карта и да ме притегли  Embarassed - качването на кантара е най гадния момент от цялата консултация .

Яничка ходи си спокойно на вилата и си почивай. Аз нали съм от Перник и ще раждам в София така че и при мен са 30 км. Няма страшно.

love001Ами това е от мен за сега . След консултанцията ще пиша пак.

# 501
   Яничка ходи си спокойно на вилата и си почивай. Аз нали съм от Перник и ще раждам в София така че и при мен са 30 км. Няма страшно.

Ааааа да, вярно!  Grinning

На мен ми остана само колата. Ама ме е шубе да не се получат контракции, но днес-утре ще трябва да отида вече.  Confused

# 502
ах вече не се издържа всеки ми казва че до 23-и няма да издържа и края на другата седмица да съм се гласяла  smile3506като почнат тези болки в кръста и предменструалните  smile3515 , колко време ми остава или мога да се влача целия месец с тях вече съм в паника не съм наясно каво да очаквам  newsm77...знам за водите знам за тапата. знам да засичм времето и да тръгвам нооооо да ида на преглед че поне да ми кажат близките 10 дена ли ще бъда мен никой не ме  е гледал за изглаждане на шииката и за зрялост на плацентата #Shocked

# 503
  • у нас
внимавай с тази кола, че gala. добре се подреди преди време Confused ще взема да и драсна един смс на gala. да я държа в течение кой родил кой не. Ще и предам поздрави от всички Hug

# 504
Момичета,сега получих обаждане,но връзката беше лоша и се разпадна.Само разбрах че Kalinastamatova е родила,нищо друго  newsm78 !
Ще чака подробности!

# 505
  • София
И аз покрай приключенията на Гала се отказах от колата-с бръснача ще се действам вкъщи.
А толкова много ме мързи да ходя на фризьор ,ама така гадно са ми израснали кичурите...а и каквато пикла съм станала ,не съм сигурна ,че ще устискам да ме боядисат  Mr. Green .Офф ще го побмислям до другата седмица  Mr. Green .
Вчера доста често ме стягаше корема и на два-три пъти имах като предменструално чувство в корема ,но не ме болеше пък ,дали това са вече подготвителни контракции  newsm78 .

# 506
  • София
Честито на Kalinastamatova!

# 507
  • у нас
Честито на Калинастаматова Hug каквото и да е - да е здраво и да ги радва много. тя е с термин 09,09 Crazy
писах на Гала, само че съм с нов телефон и това е първия смс който написах Crazy и дали правилно го направих- не се знае Crazy

# 508
Здравейте, момичета!

Да се включа и аз в темата за килограмите.
Качила съм 11 кг. до този момент, но такъв апетит имам, че със сигурност ще станат повече.
Като цифра може би не са чак толкова много, но изглеждам и се чувствам мнооооого дебела и тромава.
Надявам се, че ще успея да ги сваля, но какъв целулит имам само - НЕ Е ИСТИНА  Shocked
Едва ли някога ще се махне  Close
забравих да кажа, че естествено целулитът е придружен с мнооого стрии /главно по корема/!

Пооплаках се и аз!

А сега - хубав ден на всички и леко раждане на тези от нас,
които ще раждат днес, но още не го знаем!!!  Hug

# 509
Момичета ето и подробности  Mr. Green,дескуту сега ми се обади,тя е получила смс от Калина,но Деси ще остане може би в болницата,ще и сложат хапче,предполагам за започване на раждането.по точно предизвикване!Стискам палци на Деси,дано всичко мине бързо и леко  Praynig Hug !А сега и Вестителската новина:
Калина е родила момиченце,Джоана,3200,50см!ЧЕСТИТА ПРИНЦЕСКА КАЛИ   bouquet!
п.с.Тъй,като се чухме по телефона,може да съм сгрешила малко мерките  Mr. Green ,но ще ги поправим!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт