Отговори
# 480
Tommelise , какво точно е притеснителното с тия кетони?

# 481
Честити рожби на Геринцето, Антония и Ember! Да са здравички, много послушни и много радост да носят на мама и тати!

Да дам отчет от вчерашния преглед - всичко е ОК, тоновете - супер, плацента 1-ва степен, пъпната връв не е вече около врътлето  newsm44. Имаме зелена светлина за естествено ражданеееее  smile3521.
От снощи съм се замислила - когато извеждаме бебчовците, какво трябва да сложим в зимния кош, в смисъл - пеленки ли, одеялце ли, чаршафче ли  newsm78 newsm78 newsm78? Може ли да псоделите   bouquet Hug

# 482
Добро утро!

Лек и успешен ден!  fingerscrossed за deskutu, tommilise и за всички раждащи днес  Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

# 483
Честити рожби на Геринцето, Антония и Ember! Да са здравички, много послушни и много радост да носят на мама и тати!

Да дам отчет от вчерашния преглед - всичко е ОК, тоновете - супер, плацента 1-ва степен, пъпната връв не е вече около врътлето  newsm44. Имаме зелена светлина за естествено ражданеееее  smile3521.
От снощи съм се замислила - когато извеждаме бебчовците, какво трябва да сложим в зимния кош, в смисъл - пеленки ли, одеялце ли, чаршафче ли  newsm78 newsm78 newsm78? Може ли да псоделите   bouquet Hug
и аз се питам за същото то е редно първо да излязат бебчетата от нас , нооо когато те си пожелаят разбира се Rolling Eyes

# 484
# 485
  • у нас
тук съм- боднаха ме и сега чакаме Rolling Eyes към 14 часа съм за резултата и при аг-то

Tommelise , какво точно е притеснителното с тия кетони?

ами вкарвам се във филми надявам се повече отколкото е необходимо Tired
най-общо - получават се когато основен източник на енергия стават мазнините- диабет, гладуване, повръщане, жадуване....по-добре да се провери от къде са. Нормално не трябва да ги има Peace

# 486
  • София
Добро утро!
Аз мисляя като извеждам беба ,да използвам одялце тип чувалче ,от тези с ципчетата и копчетата.Има едни на АзисБебе ,които ми и зглеждат много добри като материя ,но нещо цената им не ме кефи /около 45 лв /, в тази борса в магази на им , http://www.dianainicky.com/component/option,com_frontpage/Itemid,1/ видях такива подобна материя за 15 лв.

# 487
Добро утро!  Hug

Около нас са такива ремонти, че не се спи...ни от жега ни от шум. Май утре си взимам багажа за болницата и отивам на вилата. 30км не би трябвало да са проблем ако ме хванат контракциите?!  newsm78

# 488
Добро утро,

Аз мисля,че за количката не е необходимо нищо отделно. В смисъл - те кошовете за новородени (или още т.нар." зимни кошчета" имат задържително матраче на дъното си, така че просто трябва да се изпере косшето с матрачето и след това в зависимост от времето обличаме бебчовците подходящо и си приготвяме едно оделце - пак в зависимост от времето. Изобщо не мисля,че трябва нещо специално за количка да се взема. Е, през студените симни месеци, може да го опаковаме в някой космонавт или в чувал, но пак не е необходимо да е нещо специално за количка.

# 489
Добро утро!
Аз мисляя като извеждам беба ,да използвам одялце тип чувалче ,от тези с ципчетата и копчетата.Има едни на АзисБебе ,които ми и зглеждат много добри като материя ,но нещо цената им не ме кефи /около 45 лв /, в тази борса в магази на им , http://www.dianainicky.com/component/option,com_frontpage/Itemid,1/ видях такива подобна материя за 15 лв.
За порт бебе ли става на въпрос? newsm78 Аз си купих такова от там и струваше 15 лв.

# 490
Добро утро!  Hug

Около нас са такива ремонти, че не се спи...ни от жега ни от шум. Май утре си взимам багажа за болницата и отивам на вилата. 30км не би трябвало да са проблем ако ме хванат контракциите?!  newsm78

Леле, къде сега ще ходиш, виж колко ти е близо термина, вие с Гала направо ме разбирате с тези пътувания насам - натам, големи ентусиасти сте. 30 км не са много, но все пак, според мен ще родиш всеки момент, така че по-добре се пази и си полежавай в къщи.

# 491
  • у нас
аз мисля че Яничка добре е решила да отиде на вилата Peace я да си почине на воля, а не тук само да и бръмчат на главата- да отиде да диша чист въздух, да си почине, да се наспи... че не се знае какво ще и се падне от колелото на късмета Crazy
аз използвам всяка минута за почивка Whistling

# 492
А, бе,да,ама друго си е в къщи. Аз където и да отида, уж за почивка, най-добре се чувствам като си се прибера в нас. Но все пак и на виличка би било добре. Но аз вече не мърдам никъде, не за друго,ами не мога да ходя. Много болят костите, само седнала като съм ми е добре. Мислих да пера днес количката,но не мога изобщо да мръда, така че мъжо довечера ще трябва да се заеме.

# 493
добро утро,приемате ли нова мама септемврийка Wink

# 494
Добро утро мами,
Гледам всички се оплакват от болки в таза...аз бях така преди известно време, но сега вече не ме боли. Сега имам много странни болки, но смятам, че са причинени от опитите на беба да се върти. Като легна настрани и имам чувството, че само я клатя милата ту на едната страна ту на другата. Разтяга се една такава от време на време...ама точно какво прави идея нямам, а и напоследък явно вече й е тясно не се въртушка колкото преди.
За килогамите ви завиждам благородно колко малко сте качили.
Година и половина преди да забременея бях свалила около 15 кг., а като забременях като ме хвана един постоянен глад и резултата е на лице...качени 25 кг. Как ще се свалят, кой знае. Толкова дебела не съм била никога.
Днес ще ходя на фризьор. Моята си фризьорка и тя е бременна милата, термина й е малко преди моя, колежката й, при която ходех е отпуска, та днес ще ходя хем в нов салон хем при друга фризьорка, та да видим дали ще ме напряват добре. Изрусявам се от доста време и дано ми улучи поне цвета, че иначе както казва таткото пак ще изперкам за абсолютни глупости. Ама то си е така...защо ли не мога да спра да се нервирам за толкова несъществени неща.... #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт