Потребителски кредит

• 1 787
  • 6
  •   1
Отговори
Моля ви,дайте ми малко инфо,тези,които скоро сте се интересували от потребителски кредит.
Интересува ме такъв без поръчители и без превод на заплата през съответната банка.
Къде имат добри условия и коя банка би могла да ми отпусне към момента подобен кредит?

Благодаря предварително.   bouquet

# 1
Никой не може да ти каже. Ти не си казала нито за колко пари е кредита, нито имаш ли  доказан доход или можеш ли да дадеш обезпечение.
Виж тук все пак.

# 2
  • София /Абсурдистан
Тръгваш по банките и лично си питаш на място. От личен опит се убедих, че това, което им пише на сайта няма нищо общо с това, което е в действителност. Всеки един случай си го разглеждат отделно.

Последна редакция: вт, 24 авг 2010, 10:24 от Unknown_lady

# 3
Моля ви,дайте ми малко инфо,тези,които скоро сте се интересували от потребителски кредит.
Интересува ме такъв без поръчители и без превод на заплата през съответната банка.
Къде имат добри условия и коя банка би могла да ми отпусне към момента подобен кредит?

Благодаря предварително.   bouquet

Без поръчител  newsm78
Съмнявам се.

# 4
  • София /Абсурдистан
Е какво толкова, аз имам 2 потребителски /единият е за доста голяма сума/,отпуснати без поръчители, става.
Пак пиша - разглеждат си всеки случай индивидуално и според както те преценят.

# 5
Зависи от потребителския, от това дали имаш други кредити и дали си ги погасяваш редовно, от обявената ти заплата, от това имаш ли допълнителни доходи и т.н. ... на мен и 3-те ми потребителски са без поръчители  - ама са за малки суми до 5к Peace

Преди 2 години най-лесно май беше от Пощенска и Райфайзен. Ама, сега условията вече може да са други. И най-хубаво е това да го проучиш на място Peace

# 6
Без порчител и без превод на работна заплата могат да ти отпуснат потребителски кредит при кумулативно дадени следните условия:
- осигуряват те на висока заплата и последната 1 година не си сменяла работодателя
- имаш на твое име недвижимо имущество
- имаш чисто ЦКР т.е. нямаш много кредити, а тези, които имаш обслужваш редовно. Пълната липса на кредити не е плюс.
- нямаш задължения към небанкови финансови институции - покупки на изплащане и т.н.
- исканата от теб сума не е голяма и не е за дълъг срок

Общи условия

Активация на акаунт