С какво Ви дразнят най-много СВЕКЪРВИТЕ - 4 част?

• 96 779
  • 1 076
  •   1
Отговори
# 30
Вагабонд,аз не съм сигурна,но ми се стори,че в предишната тема ,някъде прочетох,че ти звъниш на свекърва ти да излизате заедно. Ако наистина е така,ако са ти такива чувствата към нея ,защо го правиш? Просто ми е интересно.....

# 31
Вагабонд,аз не съм сигурна,но ми се стори,че в предишната тема ,някъде прочетох,че ти звъниш на свекърва ти да излизате заедно. Ако наистина е така,ако са ти такива чувствата към нея ,защо го правиш? Просто ми е интересно.....

Да, звъня й, защото все се оплаква, че никой не се сеща за нея. После казва, че тя не се обажда, за да не ме притеснява, че съм вечно изморена, а аз като й се обадя не иска да излезем. Няма угодия. Обаждам й се, защото знам, че на мъжа ми ще му стане приятно, заради него, а не защото ми е супер забавно с нея, както и на нея с мен.

# 32
Да ви се оплача и аз, бях решила да е по натам, но след поредния въпрос по темата яхнах метлата. Wink

Значи...
Два месеца преди да си ходим в Бг беше почнала да ни говори как ще купи на малката обички.
До тук добре, но ние не искаме да пробиваме на бебка ушите и сме категорични по въпроса.

Сигурно поне 10пъти и го казах по тел., отделно мъжът ми и каза "стига, спри се, няма да пробиваме ушите на детето, докато сама не поиска, като искаш купи и друго."

Е, да де, ама свеки обички, та обички, как само нашето момиче няма да има ooooh! ooooh!

Връщаме се ние в БГ и един ден сме тръгнали по работа, но на мен нещо ме мъчи едно такова чувство, прекалено мазно ни изпрати и викам на мъжа ми дай да се връщаме.
Познайте, награбила бебока и тръгнала да пробива уши, за късмет я догонихме преди да успee  #Cussing out
Спретнахме и доста сериозен разговор със съпружието и мислех, че се е отказала.

Да, ама не, днес звъни и казва купих обички като си дойдете другата година вече не ме интересува искате или не пробиваме ушите   Shocked Close
Е, кажете ми какво да я правя тази жена  ooooh!

# 33
Кажи й, че ако ще пробивате на бебка ушите, ще трябва и нейните по още веднъж да пробиете  Mr. Green

# 34
Вагабонд, сигурно и тя усеща отношението ти към нея и за това не иска да си дружите,а като казва, че не се сещате за нея,подразбирай -синът и не се сеща, не бъди наивна Rolling Eyes(моята и тя ги вмята такива ,от девет кладенеца ...)
*destiny*  -ако не отговориш на постъпка с постъпка,имам чувство,че хората ,някои ,не се усещат. Взимаш нещо  нейно любимо и пред нея казваш ,че смяташ еди какво си да направиш с него,щото така е добре. Ако протестира, обясни и как ти се чувстваш в подобна ситуация...

# 35
Вагабонд, сигурно и тя усеща отношението ти към нея и за това не иска да си дружите,а като казва, че не се сещате за нея,подразбирай -синът и не се сеща, не бъди наивна Rolling Eyes(моята и тя ги вмята такива ,от девет кладенеца ...)
*destiny*  -ако не отговориш на постъпка с постъпка,имам чувство,че хората ,някои ,не се усещат. Взимаш нещо  нейно любимо и пред нея казваш ,че смяташ еди какво си да направиш с него,щото така е добре. Ако протестира, обясни и как ти се чувстваш в подобна ситуация...

Оо напротив!Обажда й се всеки ден, ходи да я види, когато може, даже аз го окуражавам, да не си мисли, че го спирам. Ама тя пред него е така: "Вие се обаждайте, аз да не ви притеснявам няма да ви звъня", а пред мен и майка ми: "То никой не се сеща за мен, ама аз нали да не досаждам и аз не звъня".
Излизаме двете: "Купи си това, купи си онова", пред син аси: "Ма как имате нужда от почивка, вървете се разходете", пред майка ми: "Много пари харчат!", Все нямат време да дойдат да ме видят" Купува си нещо:"Виж каква блуза си взех за ДВА ЛЕВА , много е готина нали?!" Разбирай: "Ти все скъпи неща си купуваш, а аз как мога да си намирам евтини, много пари харчиш." ИЛИ : "аз нямам пари, а вие пилеете", да се разбира, че аз пилея. И така..Абе весело си живеем ние, ама докога ли?!.. Mr. Green

# 36
vagabond Няма да се стресне, тя има по 3дупки на всяко и се кани и без това да прави още.  Crazy

valeri08 Ми каквото и да и съсипя не е същото, как ще ми дупчи детето, а все да я пазим не става. Confused

И без това един месец станахме разногледи да не зачезне с беба или да не я захрани с нещо, че само ни обесняваше как е гладно детето, дайте му да яде.
Зa малко не и натика в устата пръста си с разтопен шоколад  Close

Последна редакция: вт, 24 авг 2010, 00:59 от *destiny*

# 37
Добре бе, как може да е толкова нахална?!Коя е тя, че ще решава какво да прави с ВАШЕТО ДЕТЕ!?Я се стегнете и й обяснете, че при подобни волности ще й е последният път, когато вижда детето. То си има родители, които да решават, не е тя човекът! И ако пак ги прибие, не й слагайте обеци, ще зарастнат. Голяма грандомания е тва да се похвалим кви обечки сме купили на внучето, да ни видят всички!Тцтцтцт!Ужас!

# 38
 Вагабонд, за нея това не достатъчно,иска сина си . На моята свекърва и чета мислите по този начин,ако каже: не ми се обаждате>, ясно,че за сина и иде реч...<Аз да не ви притеснявам >и гледа към мен ,за да хване някоя изтървана реакция, но си е такава. Играем в един цирк 10 години,та сме си свикнали със стила на общуване. А някои път се и самонавиваме. Не винаги трябва да се търси под вола теле.
 *destiny*, провай,приложих го на майка ми ,тя обича да се налага. Действа.

# 39
vagabond Тя е меко казано нахална, ако почна да пиша и ще свърши темата.  Laughing

Аз съм много чувствителна на тази тема, моите уши са пробити като бебе и, ако не са дупките не бих си сложила обеци, затова се стараем да я спрем, но тя е чудо някакво.

Като беше тук беше подгонила лекарите да им дава пари преди и след раждането и никакви аргументи не я спряха. ooooh!
А тук не взимат хората, умряхме от срам, още повече тя не говори езика и те недоумяваха за какво ги гони с парите. Ужас.

Говори си, ако си нямаш работа, тя си прави каквото си знае.
Беше ни разграфила и почивката в Бг какво и кога ще правим и понеже мъжът ми отказа не ни говори 4дни, само сумтеше и ни подминаваше. Rolling Eyes

# 40
  • Fort Worth, TX
Тая твойта е опасна кукувица.Направо с кеф да й извъртиш един шамар/

# 41
  • Fort Worth, TX
Моята пък от вчера е измислила да извади маркуча на пералнята и да събира мръсната вода в кофи, за да не пълнела шахтата на къщата.

ужас и  къде ще изсипе водата в мивката ли  Mr. Green

Водата се изсипва в градината, за де се отглеждат екологично чисти зеленчуци.
Мислех, че тази простотия е патент на мойта свека, но явно е заразно.
Е тва вече е връхта на и аз не знам кво.

# 42
Хаха, percepolis кажи на милата ти свеки, че с тая сапунена вода ще умрат за нула време всякакви растение.  Mr. Green
То бива малоумие, ама това вече на нищо не прилича. ooooh!

# 43
  • София
Върха са ни свекитата!
С моята в момента водим тиха война за подреждането на новия кухненски бокс.
А е тиха защото се поразболя и няма сили да крещи.

# 44
  • Fort Worth, TX
Върха са ни свекитата!
С моята в момента водим тиха война за подреждането на новия кухненски бокс.
А е тиха защото се поразболя и няма сили да крещи.
Ти подреждаш, а тя пренарежда?

Общи условия

Активация на акаунт