С какво Ви дразнят най-много СВЕКЪРВИТЕ - 4 част?

• 96 759
  • 1 076
  •   1
Отговори
# 345
Да, мисля че съм права, защото след като написах съмнението си псевдо-Елу веднага изчезна. Това е била зълвата или свекървата, ако не е прекалено стара и има компютърна грамотност, хахаха.
Вече започва да ме хваща параноя.

# 346
  • София
Памела, май тоя пост на Елу се отнасяше до мен.
Хе, хе, вчерашна пикла - аз, дърта магарица, бременна със второ! Mr. Green
Останалото няма да коментирам.

# 347
Дилянка, за теб е, да, то имаше и още доста, но е солидно пометено в темата, и по-добре. Не обръщай внимание.

# 348
  • Пловдив
Дилянка,а апартамента,в който живеете е на свекито,нали

Това беше основния въпрос на Елу

# 349
  • София
Дилянка,а апартамента,в който живеете е на свекито,нали

Това беше основния въпрос на Елу

Не е. По договор за продажба е на мъжа ми и майка му.
Ипотеката е на тримата - мъжа ми, аз и майка му.
Бракът ни е сключен преди ипотеката и продажбата.
Така че е и мой!

# 350
  • Пловдив
Оооооооо това е много важно уточнение Дилянка.
Дано Елу да прочете

# 351
  • София
Оооооооо това е много важно уточнение Дилянка.
Дано Елу да прочете

Аз затова се дразня и съм толкова "зла", защото управлявам целия семеен бюджет в момента.
Елфита, ти знаеш какви чудеса правя, за да вземам поне болничен и да давам своя принос в него.
И в един момент - т.е. в най-тежкия момент, когато съм уволнена от едното място, а не съм си взела парите от другото, ангажираме се със втори заем, детето почва градина, свекърва ми почва да ми пили, че нямала пари за кафенце горката и да сме си внасяли цялата вноска по ипотеката, за да може тя да си тегли цялата пенсия и да си купува разни неща!

Оф, няма да се ядосвам...

# 352
Сега искам да си изкажа аз мнението по някой въпроси. Нямам предвид никой конкретно, а стандартна ситуация с апартамент.
Няма значение дали младите живеят в апартамент на „старите“, щом свекърите са се съгласили да приемат младото семейство, не би трябвало да се оплакват и да се държат с децата си като с натрапници, ако не искат да ги приютят, тогава да са казали в началото, а не първо от хорска срама, заповядайте, и после, ама това е нашия дом и се съобразявайте.
Друг е въпроса, че в нашето време, малко хора се навиват да живеят със свекъри и за това си решение си имат сериозна причина.

# 353
Дилянка ,не се вързвай.
Ние знаем за какво става въпрос.
То не пишеше и Елу, а някой друг от нейно име.

# 354
  • Пловдив
То не пишеше и Елу, а някой друг от нейно име.

еее от къде знаеш

# 355
Елфита, бяха изтрити няколко поста, но наистина пишеше Псевдо-Елу и като аз написах съмнението си, че това е или зълвата или свекървата на Елу, Псевдо-Елу на секундата напусна темата, уплаши се, че се светнахме и я сгащихме.
Елу също се оплаква в тази тема от свекърва си.

# 356
Виж постовете на Елу, те са против свекърва и.
Изведнъж стана голяма защитница ли?
Изтриха постовете, за направиш сравнението, и с единия пост, който остана пак става.

# 357
Интересна тема! Преди няколко дни толкова бях разочарована от свекъра си, че се чудех къде да си излея гнева. Не се сетих да търся тема - сега случайно я виждам. Ще се запиша тук, че като ме ядосат да има къде да се оплаквам, защото мъжа ми естествено винаги е на тяхна страна. Не зависимо кой крив кой прав!

# 358
  • Пловдив
ясно,не съм обърнала внимание че и Елу пише в темата

# 359
  • Fort Worth, TX
Това как така съм го проспала?Тука място за защитнички на свекърви няма.Тука се хвълрлят само храчки и плюнки срещу тях.Държа да подчертая не защото няма какво да правим ние снахите, а защото те си го заслужават, лазейки ни по нервната система и опитвайки се да ни правят на луди-калинки.

Общи условия

Активация на акаунт