С какво Ви дразнят най-много СВЕКЪРВИТЕ - 4 част?

• 96 754
  • 1 076
  •   1
Отговори
# 360
Интересна тема! Преди няколко дни толкова бях разочарована от свекъра си, че се чудех къде да си излея гнева. Не се сетих да търся тема - сега случайно я виждам. Ще се запиша тук, че като ме ядосат да има къде да се оплаквам, защото мъжа ми естествено винаги е на тяхна страна. Не зависимо кой крив кой прав!
Не, това не е естествено! Проблемът ти е със съпруга, реши първо него.

# 361
Интересна тема! Преди няколко дни толкова бях разочарована от свекъра си, че се чудех къде да си излея гнева. Не се сетих да търся тема - сега случайно я виждам. Ще се запиша тук, че като ме ядосат да има къде да се оплаквам, защото мъжа ми естествено винаги е на тяхна страна. Не зависимо кой крив кой прав!
Но за много хора е болезнено дори да допуснат, че някой от родителите му е възможно да не е безгрешен. На такива хора ,цял живот им е втълпявано, че мама, татко винаги му мислят най-доброто, винаги са прави и само те са му доживот. А и с много от несправедливостите , с които партньорът му се сблъскава в новото семейство, за него са си в реда на нещата, с тях си е пораснал.

# 362
Но за много хора е болезнено дори да допуснат, че някой от родителите му е възможно да не е безгрешен. На такива хора ,цял живот им е втълпявано, че мама, татко винаги му мислят най-доброто, винаги са прави и само те са му доживот. А и с много от несправедливостите , с които партньорът му се сблъскава в новото семейство, за него са си в реда на нещата, с тях си е пораснал.
Глупости, стига сте оправдавали льольовците! Един ден ще си дадете сметка, че този милият и любимият е един слабохарактерен субект, държащ се за полата на Мама и нежелаещ да порасне и бъде родител, просто, защото не си вярва!

# 363
 Ежика, не ги оправдавам изобщо. Но отбелязвам, че има такива хора и при мъжете, и при жените. Обект на много силна родителска манипулация, която е станала част от тяхната личност. Затова ми и призлява, като някой заяви , че майка му е най-добрият  приятел - това е обикновено женско твърдение . А при мъжете е как само майка му не го е предавала. Ако се събереш с подобен тип хора си напълно обречен на неуспех да имаш незвисимо семейство.

# 364
ananas   и моята майка ми е и приятелка,но по никакъв начин не бих и позволила да се меси в семейството ми.Тя го знае и никога не си го позволява.От друга страна се ядосвам не толкова на свекървата,колкото на мъжа ми,тъй като и позволява все още да го манипулира

# 365
  • Най-красивата страна
Моята свекърва ми се обади днес по телефона за да ми разкаже, че сънувала как води бебка на разходка и я изгубва,
според нея това означавало че ще изгубим детето newsm45 newsm45Онемях.
Старая се да не обръщам внимание на простотиите и ,но този път съм уплашена.

# 366
  • Пловдив
veni35,я се стегни-разбира се,че няма да изгубиш детето.
явно свекърва ти е параноичка някаква-ти пък защо й се подаваш

а сега й се обади и й кажи,че сте изгубили детето и че полицаи ще дойдат да говорят с нея  Laughing

# 367
Според мен това означава че ще изгубите свекървата - кажи й го!

# 368
  • София
Без паника! Моята свекърва преди няколко месеца се беше обадила на съпруга ми, за да каже колко е наранена, че разбрала от съседите, че чакаме дете.
Съпругът ми й беше отговорил "Хубаво, казвай ги тия работи, че и ние да знаем какво ни чака."  Mr. Green

# 369
  • София
Без паника! Моята свекърва преди няколко месеца се беше обадила на съпруга ми, за да каже колко е наранена, че разбрала от съседите, че чакаме дете.
Съпругът ми й беше отговорил "Хубаво, казвай ги тия работи, че и ние да знаем какво ни чака."  Mr. Green

smile3532
Веднъж подпийнала бъзиках мъжо кога ще се женим (това пресни гадженца, хич не е ставало за женене дума) и майка му до ден днешен му е обидена че ние сме мислили да се женим и да имаме деа много отдавна, но не сме й казали Crazy

# 370
  • Пловдив
милинка,е свекитата знаят всичко  Mr. Green

Бебси,мила,честита принцеска-да ти е жива здрава   bouquet

# 371
  • София
Благодаря ти, Елфи Hug

# 372
а сега й се обади и й кажи,че сте изгубили детето и че полицаи ще дойдат да говорят с нея  Laughing
hahaha  Joy - много добра идея със сълзи се смях  Grinning
bebZz Kiryakova Честита ви радост! Много е сладка малката , да ви е жива и здрава ! bouquet
Моята свеки пък утре ще и махат "перде" от окото ( това е много проста манипулация) и все едно ще умира , сбогува се със всички , вдига кръвно, не спира да реве и да ни звани по телефоните  да ни казва колко много се притеснявала #Crazy . Аз и обесних и й показах в нета ,какво пише за това ,че е много просто , правят и го за 15 мин. и си тръгва след час , обаче не - няма и няма не спира с превземките. вече ще  Sick

# 373
  • София
милинка,е свекитата знаят всичко  Mr. Green

Забравих да отбележа, че свекито живее в град, отстоящ на 250 км. от София. Simple Smile А комшиите й не съм ги виждала през живота си. Simple Smile

# 374
След тихата война през изминалите 5 години, най- после успях да загърбя доброто си възпитание и сложих точка в отношенията си с моето русокосо свекървиище.
Когато преди осем месеца се роди второто ми дете, лекарите не даваха гаранция за живота му, телефонът ми как не изгърмя от обаждания на приятели за подкрепа.. тя не се обади нито веднъж #2gunfire
Сега бебето ми е вече здраво и красиво юначе, а тя още не е благоволила да дойде да го види- живее през три преки от нас. На това му викам аз спокойно сърце Confused

Общи условия

Активация на акаунт