Боя за коса Матрикс

• 23 266
  • 15
  •   1
Отговори
Ако някой е ползвал тази боя , моля да сподели какви са му впечатленията.

# 1
И аз питам.

# 2
Ако някой е ползвал тази боя , моля да сподели какви са му впечатленията.
Това е професионална боя за коси. Много от салоните работят с нея. Знам, че лесно се ползва, т.е.- има много цветове и не е нужно да се смесват, за да се получи желания цвят.

# 3
 Американска марка .Лятото , като си бях в Бг ме боядисаха с нея и мога да кажа , че е много трайна и наситена.

# 4
Повече от година и половина ползвам тази марка боя. Изключително доволна съм.  Peace Трайна е. И много лесно се отмива от кожата след самото боядисване (което при мен е от изключителна важност, тъй като се боядисвам черна). Горещо я препоръчвам.

# 5
  • На черешатааа
И аз съм за тази боя. Най- после открих цвета, който исках с нея , трайна е много . Препоръчвам  Peace

# 6
Ха така! Сега остава и да кажете от къде да се снабдим с нея.  Crazy
Еххх,подстрекателки,такива!  Laughing

П.С.  Само да си кажа,че не съм от София,да не ме пращате там в магазините.  hahaha  Ако има някъде каталог също ще се радвам да го видя,че Гугъл ми мълчи по темата.
Мерси предварително!   bouquet

# 7
Желаещите да видят цветовете, могат да го направят тук.
Боята може да се поръча и по интернет, но не знам, кои сайтове правят доставки до България. Който търси, намира! Wink
Желая Ви приятно боядисване и се наслаждавайте на цветовете! Simple Smile

# 8
The Code, най-лесният начин: питаш си фризьора, той си пита доставчика и така. Заслужава си, наистина. Няма да съжаляваш Simple Smile

# 9
  • софия
Доволна съм от боите на MATRIX. Peace

# 10
Може ли да си купя от салона или задължително ме боядисват там? Тези мернах във Варна, но изобщо не помня къде.

# 11
Боята наистина е много хубава. Боядисвала съм се преди врем с нея в светло кафяви тонове във фризьорски салон ,който работи с тази боя. Покривна е и издържа до следващо боядисване .
Боята май наистина е била американска и направена за фризьори - не е за дом. употреба,но доколкото знам сега е купена от Лореал и се води по-нисък клас от Лореалската боя.

# 12
Провери в салоните, които работят с Лореал Simple Smile

# 13
Провери в салоните, които работят с Лореал Simple Smile

Не ,на салоните си пише точно MATRIX с едни големи червени букви
http://kakvovruse.com/wp-content/themes/comfy/thumbs/20100419_ek … al_s_modelite.jpg

# 14
Днес видях реклама на фризьорския салон до Сибанк на МакДрайв

Общи условия

Активация на акаунт