Пейпал - помощ! - 2-ра тема

• 51 079
  • 737
  •   1
Отговори
# 15
Моля да ме посъветвате - старата ми карта изтича в края на месеца, вече взех новата си карта, но е с нов номер, регистрирах я в Пей Пал, но излиза като втора карта, първата не е валидна вече, но не ми дава да я изтрия от акаунта. Вече плащах в ebay с новата и нямах проблеми /даде ми опция при плащането да избера едната от двете карти/, но в la redoute при плащането автоматично явно иска плащане от старата карта като първа, водеща явно и не виждам опция да избера втората. Вчера платих като набрах новия номер и стана, но искам рез Пей пал. Не знам какво да правя, разчитам на вас, благодаря предварително!

# 16
Има опция за изтриване на картата.
Не мога да вляза в Пейпал от този компютър, на който съм, за да ти кажа къде е точно, но със сигурност я има.
Тук пише как става: https://www.paypal.com/helpcenter/main.jsp;jsessionid=TDTFM2wGCQ … 16TQBkMypMXY6DQCl!-658305136?locale=en_US&_dyncharset=UTF-8&countrycode=BG&cmd=_help&serverInstance=9006&t=solutionTab&ft=searchTab&ps=solutionPanels&solutionId=12788&isSrch=Yes
Освен това, трябва да верифицираш новата карта, след като е с нов номер.

# 17
Благодаря, Алекс, опитах да изтрия старата карта, но не ми дава, защото имам плащане към la redoute със статус Pending за 2 поръчки от началото на месеца и сега не знам какво да направя... От Profile в Add/Edit karte натискам Remove да я изтрия и ми излиза "You may not remove your funding source while an authorization is still pending."
Прочетох как се верифицира новата карта, сега го направих, но това дали ще реши проблема ми за плащане в La redoute, след като старата стои като първа карта?

Последна редакция: чт, 26 авг 2010, 13:23 от ssvetlinka

# 18
При потвърждаване на плащане към Ларедут, ми излезе надпис /от който разбрах после, че има изчерпан артикул/, върнах се назад и междувременно получих мейл, че съм потвърдила поръчката.
Поръчка обаче няма направена.
Въпросът ми е трябва ли да направя нещо или парите са само блокирани и няма да бъдат изтеглени от Ларедут, след като няма направена поръчка?
Има ли опция за спиране на плащането, да предотвратя тегленето, за да нямам после разправии с връщане и т.н.
Благодаря предварително за отговора!  Hug

# 19
При потвърждаване на плащане към Ларедут, ми излезе надпис /от който разбрах после, че има изчерпан артикул/, върнах се назад и междувременно получих мейл, че съм потвърдила поръчката.
Поръчка обаче няма направена.
Въпросът ми е трябва ли да направя нещо или парите са само блокирани и няма да бъдат изтеглени от Ларедут, след като няма направена поръчка?
Има ли опция за спиране на плащането, да предотвратя тегленето, за да нямам после разправии с връщане и т.н.
Благодаря предварително за отговора!  Hug

Няма да изтеглят нищо.
Ще стоят със статус Pending 30 дни, а след това ще стане Expired и ще ти се разблокират.

Благодаря, Алекс, опитах да изтрия старата карта, но не ми дава, защото имам плащане към la redoute със статус Pending за 2 поръчки от началото на месеца и сега не знам какво да направя... От Profile в Add/Edit karte натискам Remove да я изтрия и ми излиза "You may not remove your funding source while an authorization is still pending."
Прочетох как се верифицира новата карта, сега го направих, но това дали ще реши проблема ми за плащане в La redoute, след като старата стои като първа карта?

Като изтеглят сумата, тогава ще можеш да изтриеш каратата.
Предполагам съвсем скоро ще стане.

# 20
сега запо4нах регистрация в пейпал,но е разли4на страницата от това което е обеснено вав форума,сяка6 е сакратено,да не сам обаркала саита и да е някой фал6иф,разбрахте ли ме или обясних малко странно Simple Smile

# 21
Здравейте,
Аз имам проблем с верифицирането на картата. Картата регистрирах в понеделник, но след като подадох заявка за верифициране все още не са ми изтеглили 1,5 евро, а после още няколко пъти пробвах, но нищо не се получава. Мисля си, че някъде греша, но не мога да разбера къде. И след като не са ми изтеглили тези пари съответно нямат заявка за този код. Питах в банката още няма код. Мадамата каза до 1-2 дена се появява. Какво мога да направя? newsm78

# 22
сега запо4нах регистрация в пейпал,но е разли4на страницата от това което е обеснено вав форума,сяка6 е сакратено,да не сам обаркала саита и да е някой фал6иф,разбрахте ли ме или обясних малко странно Simple Smile

www.paypal.com

Здравейте,
Аз имам проблем с верифицирането на картата. Картата регистрирах в понеделник, но след като подадох заявка за верифициране все още не са ми изтеглили 1,5 евро, а после още няколко пъти пробвах, но нищо не се получава. Мисля си, че някъде греша, но не мога да разбера къде. И след като не са ми изтеглили тези пари съответно нямат заявка за този код. Питах в банката още няма код. Мадамата каза до 1-2 дена се появява. Какво мога да направя? newsm78

Да спреш да пробваш.
Всеки път, в който пробваш, ще ти генерира нов код и ще ти тегли по 1.50 евро, а всеки предишен код ще става невалиден.
И така непрекъснато...
Просто си изчакваш 1-2 седмици, за да ти излезе последния натиснат код и тогава въвеждаш него.
Всички предишни вече са станали невалидни.

# 23
Благодаря ти Алекс 1! Hug
Ще чакам и ще се надявам, че не съм се набутала много. Embarassed

# 24
На всяко натискане - по 1.50 евро е набутването.
Връщат само последното 1.50 евро, когато въведеш кода.

# 25
  • София
Здравейте, ще си копирам поста от ЛаРедутската тема - които ме насочиха тук  Embarassed

Здравейте имам въпрос и много се надявам да ми помогнете.
Напазарувах за първи път в ЛаРедут и искам да платя през моя пей-пал акаунт където имам пари в самия акаунт, а не в карта, но не искат да ми вземат парите.
Плащането не се получава.  Sad Tired
В самия пей пал акаунт на опцията за цмяна на картата  като кликна изобщо не ми дава възможност да платя през самия пейпал акаунт , а иска непременно карта.
Някой може ли да ме светне къде бъркам и дали изобщо мога да платя така или трябва непременно парите да са в карта   Tired
Благодаря ви предварително!

# 26
Прочетох точно в Ларедутската тема, ама видях, че ще пишеш тук.
В каква валута са ти парите в акаунта в Пейпал?

# 27
  • София
В долари са - , но и друг път съм купувала неща от там в евро и то си ги конвертира автоматично  Cry
Mислиш ли, че това може да е причината?
Просто ми направи впечатление, че автоматично ме прати към плащане с карта в пейпал.
На опцията change - ми даде единствено пак тази карта и опция да добавя нова карта, но не е и да платя през самия пейпал акаунт Sad

Последна редакция: сб, 28 авг 2010, 17:19 от Дамаянти

# 28
100% това е причината.
Тегли пари от акаунта, само ако са във валутата, в която ще плащаш.
Преконвертирай ги в евро и няма да имаш проблем.
Ето как става: https://www.paypal.com/helpcenter/main.jsp;jsessionid=wSwnM5pSZM … 70&isSrch=Yes

# 29
  • София
Конвертирах паричките - ще пробвам щом момичетата ми помогнат с купоните  Blush
Голям съм лаик  Joy
Благодаря ти много!
Дано да се получи!  Praynig
Ще пиша непременно след това  Hug

Общи условия

Активация на акаунт