Пейпал - помощ! - 2-ра тема

• 51 077
  • 737
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Стига да ти е верифицирана картата - няма проблем.
И да те посъветвам - гледай в обявата дали има написано "Ebay buyer protection".
Така, ако нещо се обърка и не си получиш стоката, ще ти върнат парите.
Изглежда ето така:

Можеш да прочетеш тук: https://www.paypal.com/helpcenter/main.jsp;jsessionid=yrhhM82P10 … 54&isSrch=Yes

Благодаря ти Алекс!  bouquet
Да, верифицирана ми е картата... а и знакчето "Ebay buyer protection" го има - значи ще действам смело  Mr. Green

# 46
Разгледай рейтинга на продавача хубаво.
Прочети му оценките.
Виж дали е регистриран като бизнес продавач.
Виж откога е регистриран.
Погледни какво е продавал досега - ако е продавал химикалки, а сега ти продава нещо за 500 паунда - съмнително е.
Виж каква доставка предлага - за толкова скъп артикул, трябва да е куриер, не по пощата.
Огледай всички подробности много внимателно и чак тогава се хвърляй.
Ако исакш, прати ми линк на обявата на ЛС, да огледам. 

# 47
Здравейте!:) Имам проблеми с регистрирането на дебитната си Виза електрон.Възможно ли е да е от това,че няма никакави налични пари вмомента в нея?

# 48
Не, не е от липсата на пари.
Ако е Виза електрон на ОББ - откажи се. Не става тази карта.

# 49
На ДСК е:)

# 50
Нямам обяснение защо...
Картата активирана ли е? Някои карти изискват първата транзакция да е на банкомат.
Примерно да си проверите наличността, да изтеглите 10 лв...

# 51
Ясно:)мерси

# 52
Записвам се да следя!
Преиздадоха ми картата наскоро, заради забравен ПИН код. Сега новата карта я регистрирах наново и наново трябва да взема код за верификация от банката. Наредих както е описано в първа страница, но се чудя трябва ли да има плащане извършено с тази карта за да ми излезе или да вървя в банката направо да питам?

# 53
Отиваш до банката 3-4 дни след като си наредила кода.
Не ги питаш нищо, защото са масово некомпетентни.
Просто искаш разпечатка на транзакциите си от последния месец.
Там ще си видиш сама кода.

# 54
Е то беше преди около две седмици.
Бях забравила, та днес се сетих... Embarassed
Благодаря Алекс, утре ще ида до банката! Simple Smile

# 55
Имам следното питане:

От един английски сайт ми възстановиха сумата за една недоставена поръчка, но са ми я изпратили не по картата, регистрирана в Пейпал, а в самия ми акаунт в Пейпал и сега парите ми стоят като фонд в акаунта. Има ли начин да си го преведа по кредитната карта - защото не намирам такава опция, като се рових в акаунта?

# 56
Здравейте! От доста време не бях ползвала акаута си в Пейпал, може би година и сега тръгнах да влизам, даде ми грешна парола(може и да съм объркала), но като дадох забравена парола изобщо не ми намира и е майла а със сигурност е този. Пък и за паролата със почти сигурна че я знам. Може ли да ми си блокирани акаунта или нещо подобно. Тръгнах иначе да се регистрирам на нова, но ми изписа че картата е вече регистрирана и сега не знам какво да правя..

# 57
Има ли начин да платя през ПП към сметка в българска банка? Rolling Eyes

# 58
Много, ама много моля, някой да ми обясни може ли и ако може как да си взема 4 цифрен код по нета, че и четирите ми карти са блокирани вече и ме е страх едно търгче да изиграя  Crazy

# 59
Много, ама много моля, някой да ми обясни може ли и ако може как да си взема 4 цифрен код по нета, че и четирите ми карти са блокирани вече и ме е страх едно търгче да изиграя  Crazy
Като си видя в профила на банката движенията по картата, имам сума 2,97 лв, което се сещам, че е за ПейПал, кликам на номера на операцията, който е активен линк и ми отваря следното инфо:
Транзакция на 26.06.2010 00:00:00 с карта 000000000000000 Ориг.сума ( 1.50 978) 35314369001 826 PAYPAL *6067 CODE / 00000000000000 Тип Плащане на POS CMS ref. 0000000000000 Orig.Tr.Ref.: 000000000000 - с "0" съм заменила цифри, защото нямам иде дали е редно да си ги поствам в постранството, невежа съм. Peace

Общи условия

Активация на акаунт