Пейпал - помощ! - 2-ра тема

• 51 101
  • 737
  •   1
Отговори
# 60
Момичета опитвам се да се регистрирам в ПП, но не ми приема номера на банковата карта  newsm78. Тя е виртуална, направена към дебитната ми карта, на ДСК е и е Виза.
Имате ли идея защо?

# 61
Момичета, моля ви за помощ  Praynig  Embarassed
Вчера се регистрирах в пейпал, защото по незнайни причини не ми приема картата в Ларедут (плащала съм преди, много пъти, без проблеми). Картата ми е VPAY на Уникредит Булбанк.
Рових из профила си в пейпал, но не можах да настроя превалутирането да става по курса на моята банка? Как да го направя? Извинете за тъпите въпроси, но при мен не излизат тези опции от първа страница - излизат само някои, но не всички и не мога, и не мога да се оправя...  Sad

# 62
Моарейн, може банката ти да не дава такава опция, не знам дали за Булбанк говореха такова нещо  newsm78 На мен ми даде да направя превалутирането, но съм в Пост банк.

# 63
Аз също имам такъв проблем. Немога да немря следващата стъпка -> Conversion Options .

# 64
Свържете се със съпорта или лайфчата и те ви питат 2-3 въпроса и ви променет изгледа и се появява тази опция! Peace

# 65
Все едно на китайски ми говориш  Laughing.Супер невежа съм в тая област.

# 66
моарейн, milisa, я пробвайте така:

В Pay Pal кликвате на Profille, без да влизате в подменюта, направо върху Profille.
После върху Financial Information ---   My preapproved payments.
На следващата страница кликвате върху Set Available Funding Sources.
Излиза картата Ви  и до името и кликвате върху Conversion Options.
Излизат Conversion Options и имате два избора:
Use PayPal's conversion process to complete my transaction using my card's currency
и
Bill me in the currency listed on the seller's invoice.

Вторият е за курс на твоята банка.
Потвърждаваш със Submit.

Това съм си копирала като информация от форума.

# 67
Никъде не ми излиза Set Available Funding Sources. .  Направо незнам къде бъркам.    newsm78
ketifoteva,много ти благодаря за помощта. наистина ми е необходима,но защо така се получава нямам идея. Излиза ми това
My Preapproved Payments

You haven't set up any Preapproved Payments yet. They're an easier and more secure way to send money or automate payments.To get started, go to our client's website that offers PayPal Preapproved Payments.

# 68
Ако не ти излиза опция да промениш курса, значи курса се осчетоводява по този на твоята банка. Т.е нямаш никакъв проблем и нужда да сменяш каквото и да било.

# 69
Аха.Благодаря ти Алекс. Това на 100 % ли е така или би трябвало да е така? Какво всъщност може да се случи?  Как може да се ощетоводява?

# 70
  • Пловдив
Точно ти го е казала Алекс.Няма какво да ти се случи.А последния въпрос хич не го рабрах.
Ако не ти е по курса на банката просто ще ти хванат еврото на около 2-2,01 лв а те на 1,96.ко това имаш предвид под осчетоводяване.

# 71
Точно ти го е казала Алекс.Няма какво да ти се случи.А последния въпрос хич не го рабрах.
Ако не ти е по курса на банката просто ще ти хванат еврото на около 2-2,01 лв а те на 1,96.ко това имаш предвид под осчетоводяване.

Точно.
Курсът на Пейпал е с 4-5 стотинки по-висок от на нашите банки.
Затова е цялата тази гимнастика.

# 72
Благодаря момичета.Значи са сега няма да правя такива упражнения. Направо се мятам да пазарувам (ако успея де  Mr. Green),а за по-нататък ще го оставя това,да се появи въпросната опция която нямам.

# 73
как да превърна парите си от долари в евро?
не намирам от къде...

# 74
Да, така се. Осчетоводява се по курса на нашата банка, аз вчера ходих в банката да питам.  Peace  После гледах на банкомат какви точно пари са ми дръпнали и всичко е 6. Само едно се чудя - ПейПал нали първо си вземат 1,50 Е (което след като потвърдиш картата ти връщат). Е, взели са си ги, но са дръпнали и още някаквo 1 Е?... Чудя се просто защо, да не са някакви допълнителни такси при пазаруване? Нали уж е free.  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт