Пейпал - помощ! - 2-ра тема

• 51 102
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
Това евро вероятно само е блокирано и ще ти го върнат.

# 76
Момичета помагайте - някой явно ми е хакнал паролата в Пейпал акаунта и е добавил втора кредитна карта, с която има вече две извършени плащания? Какво да правя?

# 77
Смени си незабавно паролата на Пейпал.
Изтрий втората карта.
Смени си паролата на мейла, с който си регистрирана в Пейпал.
Пиши на Пейпал с проблема /това е ако искаш/ тук:https://www.paypal.com/helpcenter/main.jsp;jsessionid=1V2HMDLH0n … mp;countrycode=BG

# 78
Много ти благодаря Алекс, както винаги си страшно отзивчива. Hug  bouquet

# 79
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Моля за съвет:
Днес пуснах поръчка в Ларедут с код за намаление и БД. При потвърждение на сумат в ПП ми се видя по-висока сумата, но децата викаха около мен. Натиснах плащане и се усетих, че има разлика в сумата и се опитах да спра плащането но не стана. В потвърдителния мейл сумата е по-малка. Разликата е сумата на доставката от 5р95 евро. Към ПП ли да се обърна или към Ларедут?
Дано да сте ме разбрали и да ми дадете съвет  Praynig

# 80
Деси, след като си потвърдила сумата /натиснала си бутона/ си се съгласила със сумата. Така че, няма какво да направиш в момента.

# 81
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Деси, след като си потвърдила сумата /натиснала си бутона/ си се съгласила със сумата. Така че, няма какво да направиш в момента.

Мерси, друг път ще внимавам повече.

# 82
ДейзиГ "хубавата" новина е, че изобщо няма да ти изтеглят парите, след като има разлика. Случва се все по-често и на момичетата им идват поръчките с дебитна нота.  Rolling Eyes
Относно по-горния проблем с хакнатата парола, не виждам никаква логика!? Ще добавят чужда карта и ще правят плащания с нея? А и след като си промениш паролите и я изтриеш, какъв е смисъла да пишеш на ПП без да има какво да доказваш?

# 83
Момичета моля и тук за малко помощ!!!

Писах и в темата за и-бей,за моят проблем.Снощи през нощта,някой е регнал чужда карта в моят акаунт,и е пазарил от някъде.Сега имам повдигнат диспут за неплащане от 145евро.
От къде се сменя паролата?Писах,на секюрито център,но още нямам отговор,пък и то с моят лош английски,дали са ме разбрали??!!.Какво да правя,моля за помощ,ако има и други потърпевши!!

# 84
Свържи се с лайф чата, и отвори си треводача в 2 прозореца един на бъл-англ а другия на англ-бълг и пишеш превеждаш и пращаш! Това е единия начин а другия е да намериш някой познат, приятел англ говорящ и да седне с теб, ти му обесняваш а човека комуникира.
Само действай!

# 85
Здравейте мамчета

искам да сменя адреса си за доставка в Пейпал, но когато започна да променям данните не ми позволява да променя държавата

# 86
Свържи се с лайф чата, и отвори си треводача в 2 прозореца един на бъл-англ а другия на англ-бълг и пишеш превеждаш и пращаш! Това е единия начин а другия е да намериш някой познат, приятел англ говорящ и да седне с теб, ти му обесняваш а човека комуникира.
Само действай!

Благодаря!Ще го направя,но незнам дали трябва през лайв чата на и-бей.Там не ми излизат задължения.Всичко е в пей пал акаунта.

# 87
ДАВАй направо на ПП!

Здравейте мамчета

искам да сменя адреса си за доставка в Пейпал, но когато започна да променям данните не ми позволява да променя държавата

Неможеш да промениш държавата!!!
Ако пазаруваш от Е-бей сменяш адреса в акаунта си там! Peace

# 88
Писах още сутринта,но отговор нямам.Как да си сменя паролата Embarassed?

# 89
  • виртуално
Писах още сутринта,но отговор нямам.Как да си сменя паролата Embarassed?
влизаш в акаунта си
Profile - Account information - Password

смени я също и в евау и в регистрирания емайл - трите пароли да са различни

Общи условия

Активация на акаунт