Пейпал - помощ! - 2-ра тема

• 51 160
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
Да ви кажа отговора на ПП по моя проблем. Оказа се блокирана сума за проверка на картата, защото промених адреса си с 4 допълниителни знака...  Crazy

# 586
Казах ти, че е блокирано заради проверка на картата.
Гласувах за теб! Wink

# 587
  • София...........
Здравейте:) аз пак да си задам въпроса?
Момичета, ако си направя виртулна VIZA към ЦКБ мога ли нея да регистрирам в Пейпал и така да се разплащам?

# 588
Здравейте:) аз пак да си задам въпроса?
Момичета, ако си направя виртулна VIZA към ЦКБ мога ли нея да регистрирам в Пейпал и така да се разплащам?
Честно казано не зная, но не виждам причина да не стане, има си номера и име също както и реалната, но не е на сметка Wink поне на мен така ми изглежда.
1. На всяко "вкарване" на пари във виртуалната карта ще ти взема 2 лв или %...не помня кога точно се падаше и какъв - пише в условията им....С една дума на 3  "внасяния" в тази карта ще ти вземат най-малко 6 лв.
Направи си реална виза електрон /2ра карта/ към същата сметка, към която ти е първата - идва с нови номера, така че си е съвсем отделна уж, но ползваш сметката към която е първата карта. така плащаш еднократно 5 лв и имаш нова Виза електрон за 3 год напред  Peace

# 589
  • София
Алексче, имам нужда пак от помощ (по друг въпрос)Embarassed

Една загубена пратка се появи днес между временно вчера Ягодка са ми върнали парите.
Ягодка ме бяха помолили, ако се получи да я откажа, за да се върне при тях.
Ако реша, че я искам(и я получа), мога ли да платя 2ри път?... имам някакви спомени, че може, но нямам идея как става

# 590
Да, можеш да платиш.
Пишеш им да ти дадат мейла, с който са регистрирани в Пейпал и със Send money им пращаш парите.

# 591
  • София
  bouquet Hug, Алексче.

# 592
Парите,които получавам в баланса в пейпал прехвърлят ли се после в моята сметка или там си стоят.

# 593
Зависи как ги получаваш.
Ако ти ги връщат - отиват там, където са дошли.
Ако ти ги пращат - стоят си в баланса, докато не ги прехвърлиш по картата си Виза /само с нея може/ срещу 2 евро комисионна.

# 594
Зависи как ги получаваш.
Ако ти ги връщат - отиват там, където са дошли.
Ако ти ги пращат - стоят си в баланса, докато не ги прехвърлиш по картата си Виза /само с нея може/ срещу 2 евро комисионна.
Благодаря за отговора

# 595
Здравейте,искам да попитам нещо-чакам си стоката от продавача,а тя не идва.Какво трябва да направя?Диспут ли да пусна?И какво означава това и къде се пуска?Моля да ме извините за тъпите въпроси!
Аз писах на продавача,но нито вест,нито кост от него.

# 596
  • виртуално
имате ли проблеми с влизането в PayPal
въобще не мога да отворя страницата

рестартирах и се оправи !

Последна редакция: чт, 16 дек 2010, 09:34 от Рапунцел

# 597
  • Видин
Здравейте. Все още не съм стигнала да регистрирал Визата Електрон в Пейпал, но се чудя нещо. Имам онлайн банкиране, там ще ми излезе ли онзи код, дето ми трябва? Или ще трябва да ходя до ПИБ?  Embarassed Мерси

# 598
  • Бургас
Да, ще ти излезе - когато ти стане видима транзакцията, ще погледнеш основанието за плащане и там ще си откриеш кода Wink

# 599
Здравейте. Все още не съм стигнала да регистрирал Визата Електрон в Пейпал, но се чудя нещо. Имам онлайн банкиране, там ще ми излезе ли онзи код, дето ми трябва? Или ще трябва да ходя до ПИБ?  Embarassed Мерси

На мен ми го изпратиха на смс, ако не се лъжа  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт