Черен списък на храни и хранителни продукти - 4

• 131 262
  • 763
  •   1
Отговори
# 150
И аз в неделя хвърлих бланширан ориз на IZZI  Sick няма такава миризма  ooooh!
За първи път ми се случва, но няма да взимам нищо на тази марка  Crossing Arms

# 151
  • София
   Кремвирши Сачи- Стара планина  - на вид дебели,неугледни, на вкус- блудкаво, лепкаво -гадост... Mr. Green

# 152
  • София
Какаови орехчета на Ови и Сари - купени от Темпо (не се съмнявам в правилното съхранение), напълно в срок на годност и МУХЛЯСАЛИ.

# 153
  • France
Знам, че продуктът, който ще спомена не е хранителен, ама е свързан с готвенето- кухненска хартия Емека: изключително силно ароматизирана, не става за попиване мазнината на готвени неща.

# 154
  • София
И аз ще се включа, защото колкото по-скъпи стават хранителните продукти, толкова по-големи боклуци ни продават.
1. Сирене "Бор Чвор" - това си е просто пресована извара, на доста висока цена. Разпада се, вкусът изобщо дори не се доближава до вкуса на сирене.
2. Кашкавал "Миллкер" - няма такава гадост. Горчи, горчи, та се не трае. И лошото е, че го продават на едни големи парчета, повече от килограм, та човек като пробва,  се набутва с много пари. Трябва да изхвърли 9-10 лв. в кофата.
3. Готовите баници с извара на "7 days" (кръгли) - при печене плуват в мазнина, предполагам, че е някаква евтина и долнопробна. После са толкова гадно мазни, че никакво попиване със салфетки не може да ги обезмазни. В устата остава лош вкус на мазно.
4. Замразено филе от пангасиус - след размразяване, водата не е 20% както пише на етикета, а 40%. Изобщо пакетираната замразена риба винаги е гадна - аз казвам, че са я замразили 5 минути преди да я изхвърлят на боклука. Шаран и скумрия колкото пъти съм купувала, все е миришела на развалено. Изобщо не им пука, че са си написали фирмата и човек може да се оплаче. Филетата не миришат на развалено, но са обвити с дебел слой лед (вода), която плащаме на цената на филе.

# 155
На 23,03, купих охладено пиле на Градус в Билла Надежда. Отворих го в къщи- няма такава смрад, беше тръгнало да се разваля и смърдеше на леш.

# 156
Цитат
Цитат на: Geraldine в Ср., 16 Февр. 2011, 13:30
Цитат на: Radost Nezemna в Четв., 03 Февр. 2011, 19:41
бланширан ориз IZZI в разфасовка от 500 гр. Сварих го за гарнитура и миришеше отвратително -  нещо като развален черен дроб  Sick Аз от много време готвя с био кафяв ориз, но от скоро живеем с гаджето ми и той не хареса неолющения ориз и му купих този.. но няма да повторя!  Crossing Armsще яде от моя и това е  Peace
Точно за същият ориз влизам в темата да напиша. Отвратитена миризма.
И аз се вкючвам в темата за да кажа че си купих от въпросният ориз на ИЗЗИ в разфасовка от 1 кг. - едва не повърнах докато го сваря. Изхварлих го!!! Купих си друг ориз отново 1 кг. Golden Rice бланширан, произход: ЕС, опаковано в град Пазарджик- същата работа, мирише на фъшкии с извинение. И така хвърлих и него. Преди си бях купила един който беше хубав, но не помня на коя фирма беше Thinking Моля помогнете

и аз купих преди време бланширан ориз на IZZI и след готвене ми миришеше на мокра хавлия

Купих шпеков салам бургас на КЕН-пълен е с кокалчета,няма парче което да не хруска  #Cussing out

# 157
  • Някъде там на юг...
Пилешки дробчета на Градус  Sick Е, няма такава отврат - то не са жлъчки, пилешка лой, сърца, бъбреци, абе каквото дойде  Sick

Язък им на рекламата с пилето - тяхното било хубаво, другите били пълни с вода Shocked Като гледаям дробчетата какви са, дори не се опитвам и да си представя какво ли има в пилето  Confused

# 158
Пилешки дробчета на Градус  Sick Е, няма такава отврат - то не са жлъчки, пилешка лой, сърца, бъбреци, абе каквото дойде  Sick

Язък им на рекламата с пилето - тяхното било хубаво, другите били пълни с вода Shocked Като гледаям дробчетата какви са, дори не се опитвам и да си представя какво ли има в пилето  Confused
Подкрепям!!! Тъкмо за тях щях да пиша! Всяко дробче беше с жлъчка! #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 159
  • Варна

Подкрепям!!! Тъкмо за тях щях да пиша! Всяко дробче беше с жлъчка! #Cussing out #Cussing out #Cussing out
И на мен това ми направи впечатление като купувах веднъж. Всяко дробче с жлъчка.

# 160
  • France
Май вече няма да купувам нищо на Градус... Вчера взех замразени бутчета, горната част, 1.650кг. Днес установих, че под всяко освен достатъчно количество кожа, има и по едно голямо парче сланина. След като изрязох тези неща, се оказа, че кучето има да яде около 400гр. холестерол.

# 161
Да се оплача от готовите кюфтета от ЦБА. Вчера ходихме с моя мъж да пазаруваме и на него му се доядоха кюфтета. Още с първото отхапване вижте какво изскочи:

След малко ще ходя до магазина да им покажа какво продават. #2gunfire

# 162
  • София
какво е това?

# 163
дървена пръчка

# 164

Общи условия

Активация на акаунт