Черен списък на храни и хранителни продукти - 4

• 131 272
  • 763
  •   1
Отговори
# 165
Паелята на Крина- отвратителни са !
Пикантни картофки на Кауфланд - черни и отвратителни на вкус.
и кашкавал Родопчанка

# 166
Не следя темата, но включвам шпек Народен. Купих тази сутрин и при разрязването отвътре се показа парче син найлон като от найлонова обикновена торбичка. Отврат. Преди години се бях отказала от техни продукти заради каймата им и досега не бях купувала нищо друго. Обаче днес другият колбас, който купувам принципно го нямаше и посегнах към този. Е, беше ми за последно. Цял ден си кореспондирам с фирмата-производител. Сега ще им пратя салама да си го изследват, макар че парчето и найлона ги изхвърлих от погнуса. Иначе ми се извиниха и пожелаха да ми донесат подарък. Отказах. Crossing Arms

# 167
  • София
Последното нещо, което съм купувала на тази фирма беше преди поне две години и беше кайма, в която също си намерих синьо найлонче. Сигурно си го пише в съставките, ма кой да се сети тогва да прочете, я виж ти    Wink

# 168
Последното нещо, което съм купувала на тази фирма беше преди поне две години и беше кайма, в която също си намерих синьо найлонче. Сигурно си го пише в съставките, ма кой да се сети тогва да прочете, я виж ти    Wink

Ами прочетох да ти кажа - за найлон нищо не пише. Обаче направих доста снимки и част от тях им пратих. Абе нямам думи просто. Tired

# 169
 за любителите на гъби-не купувайте това :
 на етикета не пише какви са гъбите-мариновани,попарени ит.н.
  магазинът е МЕТРО
кисели,безвкусни,лимонова гума
 мразя да хвърлям храна
 сега ще ги мъча с друга марината,но не е там работата  #Cussing out

# 170
iva.а, пише че са бланширани, което не оправдава гадният вкус...

# 171
  • out of space
за любителите на гъби-не купувайте това :
 на етикета не пише какви са гъбите-мариновани,попарени ит.н.
  магазинът е МЕТРО
кисели,безвкусни,лимонова гума
 мразя да хвърлям храна
 сега ще ги мъча с друга марината,но не е там работата  #Cussing out

уааааау това са си 3 кила!

# 172
Май не четете, нето 1400 гр..... newsm78

Сирене "Елена" 800 гр. метална кутия Изи оупън - така го развалиха, толкова е солено, а в същото време недоузряло и кашаво.  ooooh!

# 173
Искам да ви споделя какво ми се случи за да знаете че вяра на никому и за нищо.
Решихме с мъж ми да си вземаме по 5 литра домашно мляко и да си квасим за по екологично и по здравословно,взехме първия път беше прекрасно,втория път още при варенето усетих че не е като млекото от преди и взехме да разпитваме познати за този продавач колко крави има и как ги гледа защото той казваше че има 3 крави и затова продава по 50 -60 литра мляко но какво научихме ,този мошеник имал 1 крава и купувал сухо евтино мляко разтварял и обърквал с кравето и продавал .Така че вяра и на домашно купено да нямаш.

# 174
  • София
Ira-ari, кажи от къде е това мляко, за да не купуваме от там?

# 175
Тук в Родопите е въпросния продавач на мляко,но и другаде е възможно да се случва същото така че внимавайте ,купувал чувал 50 килограма за 58 лева сухо мляко ,1 килограм разтварял с 5 литра вода и
така печелел 6 лева защото продава млякото по 1.20лв #2gunfire

# 176
  • София
Тук в Родопите е въпросния продавач на мляко,но и другаде е възможно да се случва същото така че внимавайте ,купувал чувал 50 килограма за 58 лева сухо мляко ,1 килограм разтварял с 5 литра вода и
така печелел 6 лева защото продава млякото по 1.20лв #2gunfire
Благодаря за уточнението. В София за съжаление по-трудно се разбира кой какъв е, защото е по-голям града.

# 177
Да така е права си в този голям град няма как да разбереш, но този човек идва от 30 километра в града ни и продава мляко ,след като усетих че не е като първото което взехме и почнах да търся познат пак той негов итака нататък и разбрахме истината ,но първият път давал от истинското  за да се зарибиш споделих защото такива тарикати навсякъде,а ние трябва да знаем и да се пазим доколкото можем от мошеници .  Naughty

# 178
  • Бургас
Деликатесен салам на "КЕН" - пълен с жили, а изглежда като шунка като го разрежеш, смятай колко оцветители има и Бог знае още какво!

# 179
Леща на PANINO #2gunfire #2gunfire #2gunfire Варих я ШЕСТ ЧАСА и пак "тропа".Не купувайте!

Общи условия

Активация на акаунт