Черен списък на храни и хранителни продукти - 4

• 130 536
  • 763
  •   1
Отговори
# 495
Какаото на Аро беше много добро, скоро не съм купувала, че имах запас от 10тина пакетчета, сещам се, че имаше голямо търсене на солетите Аро в хранителните магазини...абе има и добри неща....но явно с налучкване се разбира кои са  Peace

# 496
  • София
...абе има и добри неща....но явно с налучкване се разбира кои са  Peace

Peace  И за  Clever важи същото. Лошото е, че през време се сменят производителите и трябва винаги да се чете. Години наред купувах консервирани грах и царевица Clever, които бяха на Бондуел, но 2 пъти по-евтини. Вече не са и не стават  Laughing. Замразени зеленчуци купувам само марки  Clever и ARO. По нищо не се различават от пакетите на същия производител, но са с 50 % по-евтини.

# 497
  • Sofia
Сух грах на Изи,от снощи го киснах във вода,днес цял ден го варя и то в тенджера под налягане и пак е дървен....

# 498
Царевица Clever  купувах наскоро, хубава си беше  Thinking...в смисъл не намерих никаква  разлика от тази която досега съм купувала, да не съм улучила стар внос? Ух, дано ти се бъркаш нещо  Wink, че дечко много  я харесва, Бондюел ми идва доста "солена"  Rolling Eyes

# 499
  • София
Царевица Clever  купувах наскоро, хубава си беше  Thinking...в смисъл не намерих никаква  разлика от тази която досега съм купувала, да не съм улучила стар внос? Ух, дано ти се бъркаш нещо  Wink, че дечко много  я харесва, Бондюел ми идва доста "солена"  Rolling Eyes

Ами грахът е на "Домат" - едър, жълтеникав и тропащ  Sad. Царевица не съм купувала скоро, но тъй като преди 3-4 месеца направиха нещо като разпродажба (тогава се запасих), реших, че и тя вече е на друг производител. Утре специално ще прочета като отида до магазина  Laughing.

# 500
Купих си царевица Смарт /собствената марка на магазини Европа/. Безвкусна и твърда е. Close

# 501
  • София

Ами грахът е на "Домат" - едър, жълтеникав и тропащ  Sad. Царевица не съм купувала скоро, но тъй като преди 3-4 месеца направиха нещо като разпродажба (тогава се запасих), реших, че и тя вече е на друг производител. Утре специално ще прочета като отида до магазина  Laughing.

Хубаво, че Естел спомена царевица и ме подсети. Само грахът е на Домат. Царевицата все още е унгарска.

# 502
Аз грах купувам на Чира от Лидл. Лев и петдесет е буркана.
Случайно го взех и то с предубеждение, но се оказа хубав, та повторих и потретих.

# 503
  • София
Аз грах купувам на Чира от Лидл. Лев и петдесет е буркана.
Случайно го взех и то с предубеждение, но се оказа хубав, та повторих и потретих.

Ще го пробвам. След като Клевър вече не става се чудех какъв да купувам. Пробвах Сторко, но беше смесен от хубави и жълти и твърди зърна. А имах спомен, че е добър.  Sad

# 504
Грах и аз вземам на Сторко и до сега не съм случвала на кофти грах. Но и скоро не съм вземала като се замисля. Снощи и аз видях, че граха на Клевър е на "Домат", но царевицата я бяха изпокрили и не намерих. Дояла ми се е пица и мислех малко по малко да запася продуктите за нея, а предният път наистина не беше лоша. Бях случила на една, но не и помня марката нито опаковката - беше разкошна. Сладка, вкусна и толкова крехка.... ако някой се сеща (защо ми текът лигите сега) нека сподели коя марка е.

# 505
Мен ми харесва зелената царевица от Кауфланд. Обаче се отваря с отварачка за консерви.

# 506
Сега се връщам от Била и пак няма клевър царевица  #Cussing out  В петък и събота ще има намаление на консерви (без маслини и лютеница, Клевър продукти и неща в прИмоция)

# 507
Хубаво, че Естел спомена царевица и ме подсети. Само грахът е на Домат. Царевицата все още е унгарска.

Супер, мерси много   bouquet

# 508
Тези нарочени за "детски" солети - ми създават зверски киселини! Sick
Открих цели теми тук отпреди години за солетите на тази фирма, които били бъкани с Е-та... хм, сега отзад в съдържанието не пише нищо кофти... но стомахът ми казва друго Peace Кой знае?!

# 509
Момичета, току що преварих прясно мляко Верея 3% с изтекъл срок и нищо му няма  Shocked
Много го харесвам принципно, ама възможно ли е това? И без друго сроковете на годност са ужасно дълги за мляко не което пише "без консерванти", ама да не се пресече....Не знам какво да си мисля.....

Общи условия

Активация на акаунт