Черен списък на храни и хранителни продукти - 4

• 131 251
  • 763
  •   1
Отговори
# 105
# 106
  • Варна
бланширан ориз IZZI в разфасовка от 500 гр. Сварих го за гарнитура и миришеше отвратително -  нещо като развален черен дроб  Sick Аз от много време готвя с био кафяв ориз, но от скоро живеем с гаджето ми и той не хареса неолющения ориз и му купих този.. но няма да повторя!  Crossing Armsще яде от моя и това е  Peace

# 107
  • София
бланширан ориз IZZI в разфасовка от 500 гр. Сварих го за гарнитура и миришеше отвратително -  нещо като развален черен дроб  Sick Аз от много време готвя с био кафяв ориз, но от скоро живеем с гаджето ми и той не хареса неолющения ориз и му купих този.. но няма да повторя!  Crossing Armsще яде от моя и това е  Peace

И аз преди време купих бланширан ориз, който миришеше на мърша (или л**** - не можах да определя). Не съм сигурна в марката (но много вероятно да е ИЗЗИ), защото го държа в кутия и бях изхвърлила опаковката.

Две яденета съсипах, защото първия път не повярвах, че проблема (демек смрадта) идва от ориза и пак го ползвах за друго ядене.

Иначе аз купувам само бланширан ориз и никога преди не съм имала подобни проблеми. 

# 108
  • София
   И аз попаднах на този ориз,тоес на някаква смрад и развалих яденето,но бях изхвърлила опаковката и се чудех на коя ли фирма е,да не попадна пак на нея...Благодаря,че споделихте!!! Simple Smile

# 109
  • Sofia

И аз преди време купих бланширан ориз, който миришеше на мърша (или л**** - не можах да определя). Не съм сигурна в марката (но много вероятно да е ИЗЗИ), защото го държа в кутия и бях изхвърлила опаковката.

Две яденета съсипах, защото първия път не повярвах, че проблема (демек смрадта) идва от ориза и пак го ползвах за друго ядене.

Иначе аз купувам само бланширан ориз и никога преди не съм имала подобни проблеми. 
Аз купувам само бланширан ориз на "Крина" - много съм доволна, препоръчвам!  Peace

# 110
Шарена сол на Биосет.

Нещо което не мирише на шарена сол както си я знам.
Като прочетох съдържанието  направо се изненадах ,че пише и по рецепта на баба.

Съдържание: готварска сол, градинска чубрица, червен пипер и печена мляна царевица.

Петнадесет години живях с баба си ама нямам спомен да е мляла царевица да е слагала в шарената сол.

# 111
Шарена сол на Биосет.

Петнадесет години живях с баба си ама нямам спомен да е мляла царевица да е слагала в шарената сол.

venera123, моята баба слагаше смляна царевица (неразпуканите зърна при правене на пуканки, правеше ни ги в тенджера на огъня) и смлени печени тиквени семки плюс още един куп ароматни треви, ставаше разкошно нещо. Така че, не се учудвай, различни могат да бъдат съставките на шарената сол.
Не твърдя, че купената от теб е вкусна, не съм я използвала, а и малко на брой ми се струват съставките и. Peace

# 112
ТОЧЕНИ КОРИ НА БЕЛЛА в срок, но мухлясали!!!

# 113
Искам да се оплача от кисело мляко Бор Чвор 3,6%. От две години кисело мляко купувам само, ако не ми е останало домашно за закваска. Вчера ми се наложи и купих от споменатата марка, резултата е пълна нула - нищо не се получи, млякото не можа да се подкваси, остана си течно! Такова нещо ми се случва за първи път #Cussing out

# 114
  • София
Пуешка шунка "Никас" - много безвкусна, пълна с костици. И прилича на добре пресована каша!

# 115
Шунка на "Бони" от големите разфасовки. Отврат!  Sick

# 116
Боб на "Крина" - не можа да уври за повече от 2 часа..., а го бях киснала от предната вечер, 2 пъти сода слагах във водата и накрая пак дрънчеше.

# 117
  • France
Пуешка шунка "Никас" - много безвкусна, пълна с костици. И прилича на добре пресована каша!
Наистина е гадна- все едно ядеш нишесте с вкус на шунка.

# 118
  • Пловдив
ТОЧЕНИ КОРИ НА БЕЛЛА в срок, но мухлясали!!!

Вече няколко пъти - корите са в срок на годност, но миришат на стара мазнина.  Sick

# 119
  • България
Трябва да добавя млечния пастет на Милтекс - външно по всичко прилича на крема сирене, но всичко е само външно - има кофти жълтеникав цвят, на вкус няма никаква прилика с млечен продукт и е адски солено!

Общи условия

Активация на акаунт