Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните проблеми, свързани с продуктите, закупени от магазините?
Какви са някои често срещани проблеми с закупените продукти?
Кои са някои от марките, за които хората изразяват недоволство?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните проблеми, свързани с продуктите, закупени от магазините?
Форумът разкрива множество оплаквания относно закупените продукти, включително месо, зеленчуци, хляб, млечни продукти и консерви. Проблемите включват въпроси относно качеството като месото има неприятна миризма на развалено, зеленчуците са със съмнително качество, хлябът бързо мухлясва, млечните продукти се вкисват и консервите съдържат неприятни изненади като мушици и ларви.
-
Какви са някои често срещани проблеми с закупените продукти?
-
Кои са някои от марките, за които хората изразяват недоволство?
-
Какви са някои от препоръките или положителните отзиви за продукти?
-
Какви са някои от проблемите, свързани с хранителните продукти, обсъдени във форума?
Изключително съм доволна от млечните продукти на "Карабунар"...просто не знам дали на пазара в момента има нещо по-добро...то кашкавала му кашкавал..сиренето му сирене...малко скъпички идват, но определено си заслужават и си давам парите за тях...плющят ми ушите от тяхното сиренце..напомня ми на едновремешното, а кашкавала е твърд и супер вкусен, не като примерно кашкавала на Роса, който е мега зле.
Според законите за търговия, в такъв случай, трябва да отидем при търговеца с касовата бележка и да си поискаме парите, но беше неделя вечер и ние не си пазаим бележките, но ще започнем!
ще яде от моя и това е
Моля помогнете