Черен списък на храни и хранителни продукти - 4

• 131 257
  • 763
  •   1
Отговори
# 135
Понеже ям доста кисело мляко...мога отговорно да заявя, че повечето на пазара е пълен боклук.Като на първо място слагам млеката на БОР ЧВОР - ОТВРАТИТЕЛНИ!Като заговорих за Бор Чвор, купувала съм и тяхно сирене, което имаше също толкова ужасен вкус и замина директно в кофата.Харесвам киселото мляко на Роса(от техните продукти само това ям)....поне на вкус, харесвам и кисело мляко "Младост".Повечето кисели млека 0.1% за нищо не стават ooooh!Изключително съм доволна от млечните продукти на "Карабунар"...просто не знам дали на пазара в момента има нещо по-добро...то кашкавала му кашкавал..сиренето му сирене...малко скъпички идват, но определено си заслужават и си давам парите за тях...плющят ми ушите от тяхното сиренце..напомня ми на едновремешното, а кашкавала е твърд и супер вкусен, не като примерно кашкавала на Роса, който е мега зле. Tired

# 136
  • София
СИРЕНЕ- 'БОР ЧВОР' -ВАКУМИРАНО , ИЛИ ПО-ТОЧНО  КУПЧИНКА ПЯСЪК.ТОЛКОВА РОНЛИВО СИРЕНЕ НЕ БЯХ ВИЖДАЛА.САМО КАТО СЕ ОПИТАХ ДА ОТРЕЖА СЕ РАЗПАДНА КАТО ПЯСЪЧНА ФИГУРКА НА ПЛАЖА. Shocked Shocked Shocked

А като го изкиснеш е още по-зле.

# 137
СИРЕНЕ- 'БОР ЧВОР' -ВАКУМИРАНО , ИЛИ ПО-ТОЧНО  КУПЧИНКА ПЯСЪК.ТОЛКОВА РОНЛИВО СИРЕНЕ НЕ БЯХ ВИЖДАЛА.САМО КАТО СЕ ОПИТАХ ДА ОТРЕЖА СЕ РАЗПАДНА КАТО ПЯСЪЧНА ФИГУРКА НА ПЛАЖА. Shocked Shocked Shocked

С две ръце подкрепям!!! Peace Peace

# 138
  • София
И аз вече нищо на Бор Чвор не купувам  Peace

# 139
Хайде и аз да се оплача, продукта не е точно за черния списък , но...става дума за печен врат на Чановете, много е вкусен, но последния път купих голяма парче от Метро, като срока му на годност изтичаше след 6 дни...Ами аз като го отворих той вече намирисваше  Wink

# 140
Сачи за деца слагам тук.
Човек като прочете етикета със съдържанието- лошо да му стане  Sick

# 141
  • София
Сачи за деца слагам тук.

Защо само за деца???  Laughing

# 142
Сачи за деца слагам тук.

Защо само за деца???  Laughing

Защото само неговия етикет съм чела  Laughing
Попринцип не купувам такива колбаси, но този ми беше интересен, защото е изработен специално за деца   Tired

# 143
Е, определно според мен си е чист рекламен трик, за да може да го купуват хората за децата си, едва ли има нещо по-различно от обикновените салами - пълни с консерванти и какви ли не отпадъци и болкуци.

В тоя ред на мисли, писах и в друга тема, но и тук определено боклуците на Камарко заслужават предни позиции в класация за "най-черни" продукти!

# 144
  • София
В съдържанието на какао за печива "Dolce Prima" са изброени брашно, захар и какао. Какаото е символично.

# 145
Пилетата DUC! Купуваме уж месо без антибиотици и др, а на срока на годност миришеше на мърша  #2gunfire Според законите за  търговия, в такъв случай, трябва да отидем при търговеца с касовата бележка и да си поискаме парите, но беше неделя вечер и ние не си пазаим бележките, но ще започнем!

# 146
  • София /Абсурдистан
Пилетата DUC! Купуваме уж месо без антибиотици и др, а на срока на годност миришеше на мърша  #2gunfire Според законите за  търговия, в такъв случай, трябва да отидем при търговеца с касовата бележка и да си поискаме парите, но беше неделя вечер и ние не си пазаим бележките, но ще започнем!
При мен не се получи това. Като отидох в супера с касовата бележка и вмирисаното пиле в опаковка с техен етикет, чиито срок на годност изтичеше чак след 4 дни, казаха ми, че щом вече веднъж съм излязла от касите и от магазина, рекламацията не важи Confused Можело и аз да съм го подменила пилето, те от къде да знаят ooooh!
Обаче опита учи - сега щом взема нещо такова, преди да го сложа в количката леко разкъсвам найлона и душкам като куче Mr. Green ако е годно - ОК, вземам си го, ако не е, го връщам обратно и не се разправям. На щанда за месото подозрително питам дали е прясно и те с готовност ми подават парче - ето, помиришете го и си преценете Mr. Green Абе нямам думи. Супермаркета е Европа. Иначе не бих пазарувала от там, но ми най-близко до в къщи. На маймуни ни направиха вече.

# 147
  • София
Аз... от няколко дни се чудя да го пиша ли това, но нека попитам, пък може да си въобразявам.
Купуваме от големите кутии вафли Лъчита, от тези с какаов крем. Веднъж едната баба купила на малката с карамел. Когато отворих кутията така ухаеше на карамел, че за миг забравяш колко вредно е това вътре  Mr. Green Поръчах на мъжа ми да ни вземе пак такива. Не бяхме ги отваряли и сега на седмичното пазаруване уикенда, купих оше една кутия. Е, и в двете кутии според мен има вафли с какао. Никак си не миришат на карамел. Вътре в кутията са пакетирани в прозрачен найлон, без надписи.
Та купувал ли си е някой такива вафли?

# 148
Да, преди време бях голям фен на Лъчитата, купувахме едни големи кутии с вкус на лешник май, но откакто се появиха разни неща из пресата за ГМО се оказа, че и в тях има съдържание на ГМО. Оттогава не кпувам от тях, а и вече ям много рядко вафлички.

# 149
бланширан ориз IZZI в разфасовка от 500 гр. Сварих го за гарнитура и миришеше отвратително -  нещо като развален черен дроб  Sick Аз от много време готвя с био кафяв ориз, но от скоро живеем с гаджето ми и той не хареса неолющения ориз и му купих този.. но няма да повторя!  Crossing Armsще яде от моя и това е  Peace
Точно за същият ориз влизам в темата да напиша. Отвратитена миризма.
И аз се вкючвам в темата за да кажа че си купих от въпросният ориз на ИЗЗИ в разфасовка от 1 кг. - едва не повърнах докато го сваря. Изхварлих го!!! Купих си друг ориз отново 1 кг. Golden Rice бланширан, произход: ЕС, опаковано в град Пазарджик- същата работа, мирише на фъшкии с извинение. И така хвърлих и него. Преди си бях купила един който беше хубав, но не помня на коя фирма беше Thinking Моля помогнете

Общи условия

Активация на акаунт