Черен списък на храни и хранителни продукти - 4

• 130 663
  • 763
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Малко извън темата, но познахте ли коя е голямата пловдивска фирма на която са хванали кисело мляко с растителни мазнини? Преди малко даваха по БТВ ама не и казаха името, че нямали право  Thinking
Сещам се за кисело мляко Верея и Ханско, те са пловдивски мисля. Дайте да измислим останалите....

Mисля, че за Бор Чвор става дума. Иначе и Фибела е пловдивско.

Последна редакция: ср, 11 яну 2012, 20:40 от Тaня67

# 406
Малко извън темата, но познахте ли коя е голямата пловдивска фирма на която са хванали кисело мляко с растителни мазнини? Преди малко даваха по БТВ ама не и казаха името, че нямали право  Thinking
Сещам се за кисело мляко Верея и Ханско, те са пловдивски мисля. Дайте да измислим останалите....

Mисля, че за Бор Чвор става дума. Иначе и Фибела е пловдивско.

Пълен ужас, толкова харесваме Бор Чвор вкъщи...

# 407
Култура Wink

# 408
  • София
Не съм го видяла с очите си. Една позната от 2 часа се рови и ми го каза. Може и само слух да е. Все пак министърът каза, че нямат право да кажат името, но ще направят така, че да се разбере  Wink. А и още утре ще видим какво липсва от щандовете  Grinning.

Ето - сега Мед и канела споменава за Култура  Grinning.

# 409
Диамант, мерси за линка.

Култура винаги е било с растителни мазнини.
Моля, който пръв разбере за кое мляко става дума, да пише в темата.

# 410
Сума ти време го ядох това мляко, познавам му кофичката Laughing  Сигурна съм, че е то. Снимаха една кофичка отблизо, пишеше +Са, стана дума и за раст. мазнини. То е, за жалост Laughing
Sourcherry, преди време на кофичката пишеше за раст. мазнини, но впоследствие махнаха надписа, което е подвеждащото Wink

# 411
Мед и канела, ориентирай се към друго.
Детектив си ти. Мерси.

# 412
Моля Simple Smile Имаше едно кисело мляко на Абела, в Търговище се произвеждаше, някой попадал ли е на него? От месеци не съм го виждала, явно има защо...

# 413
Въобще има ли хубаво кисело мляко? А за прясно, тука има някакво Рила, но не го продават в Кауфланд. Само в кварталните. Уж било по-хубаво, че срокът му е нормален, не е десет години. И е вкусно също. Някакви отзиви? Мисля и кисело има такова, но не съм пробвала...

# 414
Въобще има ли хубаво кисело мляко?

Има.
Елби, 3.6% по БДС. Фантастично!

# 415

Има.
Елби, 3.6% по БДС. Фантастично!

Благодаря!

# 416
Прясно мляко си купувах до преди няколко години Селекта от русенският млекозавод. Купувах до момента, в който купих и веднага с колата в нас и млякото в хладилника естествно. Вечерта като го отворих беше "втасало". Та до тоам. А млякото беше страхотно, Обожавам мляко и смея да кажа, че вече съм спец дегустатор. Но така и не можах да намеря хубаво мляко по магазините. Сега купувам от една лелка домашно издуено, но лошото е, че тя го носи на другия край на града, та рядко се дореждам до него.

Кисело мляко да не видя. В невероятно редки случаи може и да ми се дояде една лъжица.

# 417
Влязох тук, за да разбера кое е "провинилото се мляко", но на този въпрос - бих отговорил milblu на Kaufland, просто уникално мляко... Не знам кой ли го произвежда?! Тази информация е спестена. Друго топ мляко е "Боженци", макар и да има малко сухо мляко. Наскоро попаднах и на някакво произведено от "Български йогурт" - то ми напомни на Milblu.

# 418
  • София
мисля че става въпрос за Култура, което е уж обезмаслено и с калций. и като си помисля че майка само такова консумираше заради холестерола.....иде ми да гръбна половината производители. #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Иначе аз купувам само био кисело мляко на Хармоника. Смея да твърдя че е истинско- не е толкова гъсто като останалите и за 2-3 дена оторено се вкисва. Вчера пак потвърдих написаното по-горе.

# 419
  • Русе/София
Влязох тук, за да разбера кое е "провинилото се мляко", но на този въпрос - бих отговорил milblu на Kaufland, просто уникално мляко... Не знам кой ли го произвежда?! Тази информация е спестена. Друго топ мляко е "Боженци", макар и да има малко сухо мляко. Наскоро попаднах и на някакво произведено от "Български йогурт" - то ми напомни на Milblu.
http://dunavmost.bg/news/news-rousse/%D0%B4%D0%B8%D0%B5%D1%82%D0 … %D1%82%D0%B5.html

Общи условия

Активация на акаунт