Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как ефективно да обезпаразитя малко коте?
Как мога да намеря дом за котката, която подарявам?
Как да се грижа за котето, което остава вкъщи, докато ме няма?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как ефективно да обезпаразитя малко коте?
-
Как мога да намеря дом за котката, която подарявам?
За да намерите дом за вашата котка, можете да се свържете с приятели, семейство или познати. Освен това можете да публикувате обяви в социалните медии или специализирани уебсайтове за домашни любимци. В обявата е важно да включите информация за котката, като възраст, пол, характер и снимки, за да привлечете потенциални осиновители.
-
Как да се грижа за котето, което остава вкъщи, докато ме няма?
За да осигурите грижите на котето, когато ви няма у дома, уверете се, че то има достатъчно храна и прясна вода. Поддържайте чиста котешка тоалетна и му осигурете играчки за забавление. Ако е необходимо, помислете дали да не помолите някого да проверява котето и да му осигурява грижи по време на вашето отсъствие.
-
Как да се грижа за болна котка след посещение при ветеринар?
-
Какви са изискванията за транспортиране на котка от България до САЩ, включително карантина, документи и ветеринарни изисквания?
Но ще го снимам и него, а то ползва Зак за чесало за зъби, хване ли го, като задъвче, само в лиги го прави
Ама и Зак не бяга, виж Дара много му се дърви и бяга, нея не я закача...
ПО-добре си го кастрирайте там. За да си сигурна в инфото, бих ти препоръчала или да пишеш, или най-добре да се обадиш в посолството, много са любезни и на мен са ми отговаряли на какви ли не въпроси. Особено за пълен списък на ваксините които изискват, като знам за хора колко бяха придирчиви...
Сивите лъвове, нали са руски сини аристократи, затова ти синеят
Голям наглец...ама то нали затова казват, кучетата имат стопани, котките имат прислужници 

бачкаме и така...
Ей като се стреснах - рев, рев... Взех го при мен и до 2-3ч. съм проверявала с ръка, диша ли, изживях кошмара от нощта, в която Мако умря. Е така цяла нощ го проверявах, а преди това още 2-3 нощи 

,MissNellie благодаря за новата темичка 

...ееее..няма такава гузна мучуна.....след претърсване на плевни и градини ,след викане и закани...си дойде от един празен комшийски двор, който мъжо коси за агнетата и тя свикна да ходи там след него. Явно има много щурци, мишки и подобни, тревата е ниска, дърветата хвърлят сянка и тя си се наслаждава на свободата...пък , че някоя си там човечка зее с пълно гърло ..много важно

Стискам палци шивачът да си свърши работата успешно и безболезнено