Любители на котки - тема 41

• 66 697
  • 733
  •   1
Отговори
# 450
  • Куциндрел
Ох, много ми е тъжно, като чета за котки, които търсят дом. За съжаление, ние не можем да вземем повече животни. Освен 3-те моми си имаме и 2 хамстера и едно морско свинче - всичките женски. Имахме мъжки хамстер, но той умря наскоро, беше на цели 3 години - дядо по хамстерските стандарти.
Мишките и котките си живеят много добре. Имам чувството, че имат специално общуване. Котките отиват да ги проверяват периодичо, а мишоците стоят отдолу и гледат.

# 451
Знам, че при котето трябва да има бутилка с топла вода (допряна до тялото), защото като излезе от упойка ще й е студено. Дано излезе леко от упойката Peace

Да, аз още като я донесох ѝ сложих, преди малко пак топлих...леко се размърда, ама пак спи, много време мина Confused

# 452
И нашата спа много след кастрацията. Няма страшно, ще се събуди!

# 453
  • София и Морето от време на време
Момичета, да споделя една добра новина: Скокльо от днес си има нов дом, а пък Джеси е на гости на Емел - шашка Кьорчони. Аз си мислех, че моя е най-страхливия котак на света, ама Кьорчони го прибра в малкия си джоб. Като носихме днес Джеси с такава скорост се изнесе иззад дивана и се покатери чак върху горния ред кухненски шкафове ...  #Crazy - направо ме изуми. Даже не успях да видя колко е голям на размер.  Joy

# 454
Честито бебе на Алхимика  bouquet  bouquetДа е жив и здрав юнака Heart Eyes Heart Eyes

Днес видях,че момичето с котетата от Божурище е писало в една група,че търси превоз гр.София-гр.Попово за едно коте.
Явно има желаещ оттам за някое от тях.
Сега ще ви покажа моя бездомник,който сума време вече идва в нас най-редовно всяка вечер и яде на корем.

Много е миличък.И ми мърка и се галиме и си говориме....не пропуска вечерната визита. Grinning

Ето една и на Сателит:

# 455
  • София
Много хубав този бездомник  Flutter, а от Сателита няма спомен, беше само уши преди, сега е бабанка  Grinning
Радвам се  за Скокльо  Heart Eyes
Аз снимах , снимах розовото коте на къщата, но ми взеха фотото да снимат в зопарка и още не са се прибрали  Rolling Eyes

# 456
  • Varna
Здравейте момичета и извинявайте, че така нахлувам във темата. Embarassed
Чета ви от време на време но не пиша. И понеже чета от време на време, незнам дали сте разисквали тема- за оставено коте на хотел- и как то понася това, а и след взимането му от там, как реагира. Прави ли бели и разни дивотии, за да ви накаже, че сте го оставили на непознато място?.
Благодаря ви предварително за отговорите  bouquet

# 457
  • In a surreal moment!
Делтич - не влизай във филми...ако е добър хотела ,какво ще му е на твоя пух...той нали си споделяла, че не е много любвеобилен... нищо няма да му стане на дибелуту дупи...Е, сигурно е най-добре в къщи да идва някой, ама като няма кой и на хотел е крайна мярка...давайте го.
А вие с батко на къде ще забягвате , а???

Алхимика - да сте живи и здрави!    bouquetМъжка майка , леле...дръж се жено, голямо готвене те чака  Grinning

Moonlight - прекрасен сив бездомник, ама като се дава така дали не е изгубен или избягал.. Сега се сещам и правя връзка, че Сателита си има песен, дето спечели Евровизията даже
http://vbox7.com/play:e044e7fd     еххх късметлия е той  Grinning Grinning Grinning

Тина - Искаш да ни съобщиш, че Емел не издържа и стана мама на момиченце?!?!?!?! Милата....божеее...това е геройство!

# 458
Икси,никак не е избягал,нито загубен...проучих аз на кой е.На един комшия тука-псевдостопанин дето има животни разни ,но на самоотглеждане.Чат-пат хвърли по нещо там за бог да прости все едно и си изчерпал стопанските задължения.Ама дали му стига на хайванчето..негов си проблем.Той затва е слаб като цигулка милия,но ще го поохраня...Пусто нали сивите са ми слабост,та като го видях че седи и чака една вечер.....спринт до хладилника за консервата и после наобратно към терасата.Бързо станахме приятели Laughing Laughing
Седмица някъде не даваше да го пипам,после сам се завря в мене. Crazy Crazy

А това за песента на Сателита се смях с глас..той няма да е поласкан,тя трябва да е поласкана че пее за него. hahaha hahaha

Видях аз за компанията на Кьорчони и едно такова мило ми стана,Емел е златна душица.. Heart Eyes

# 459
Тина - Искаш да ни съобщиш, че Емел не издържа и стана мама на момиченце?!?!?!?! Милата....божеее...това е геройство!

На гости е, за да я покаже на близка в Холандия. Ако ни харесат момата ще я правим холандка. (Ако Емел я пусне де  Joy, че много се харесаха двете.)

# 460
Moonlight, като го гледам тоя бездомник какъв е готин, май ще си имате още един котак в скоро време.  Mr. Green А Сателитко ми иде да го нагнявя качествено ... ПУХ  Hug

# 461
  • Varna
Икси, Душе Hug
Дано си права за пухкавелкото. Не е любвообвилен, ама накъдето хукна и той като кученце след мене. Или сега когато се върна и мъжът ми, все след нас. А преди малко така го одра, още му тече кръв от ръката, не можем да я спрем.  А мъжът ми обожава котета.
Та много се притесняваме за шошкото, как  ще реагира на това, че го оставяме на чуждо място.
За хотела четох двузначни неща но нещата са от 2005 година. И съм притеснена, доста. Къде ще ходим, ще ти пиша по късно, че още не е сигурно. А на доста места се очертава. Ама заради котарака, направо май ще си останем у дома rotfImao

# 462
  • Атлантис, Галактика Пегас
Добър ден.
Извинявам се за нахлуване, но имам един въпрос.
Имаме си котараче от три години, не е кастриран, (мъжкото население, мъжо и двете синчета не дават, било мъжка солидарност  hahaha) и от време на време припиква едно определено място, какво ли не правих и мих с препарати това място и слагах нещо там, но той все там отива и припиква, обикновено когато остане сам. Освен това харесал си и една балконна саксия, изрови всичките цветя и направи на тяхно място тоалетна. Макар че си има хубава силиконова тоалетна, която също ползва. Дайте съвет какво да го направя тоз палавник. Че вече нямама сили и да се ядосвам.  Crossing Arms

# 463
  • София
Снощи у дома беше голяма веселба.

Малката се адаптира моментално, след като дълго време лежа на любимия червен фотьойл на Кьорчо, стана и изяде храната му, поигра си с топката му и след това се настани в спалнята на стопанката му.  Joy Корчо остана като застрелян. Само обикаляше с нея, за да я наблюдава, после ходеше да се крие в неговата стая и оттам се оплакваше на висок глас. Очевидно е, че не се харесаха, въпреки че доста време се душиха. Малката е завидно смела, изобщо не й дреме, дори му съска.

Животинката е уникална - игрива, без да драска и хапе до болка, много голяма чистница /което е голям проблем за мен, защото съм алергична именно към слюнката на котката - за 12 часа се наложи два пъти да взема лекарство/. Като почисти себе си, минава на мен, после пак се връща на себе си и така до безкрай. Ходи си в новата тоалетна, само дето със задните лапи рие като куче и така разпръсква перлита навсякъде. Много е гальовна - поиграе си, поиграе си и дойде да полегне до ръката ти. Има завиден апетит, храни се така, все едно я гони някой.  Joy Гранулите не ги закача, но паучовете ги омита със скоростта на светлината. Много й харесват цветята, но не посяга на почвата в саксиите. Изобщо не й се чува гласчето, толкова е кротка. Много обича да обикаля с мен - като вляза в тоалетната ляга на постелката отпред и моментално заспива. Така заспива и по време на игра, много е смешна.  Joy  Надявам се да нямат проблеми двамата, то и без друго Кьорчо цял ден изкарва на гардероба.

Довечера ще ми кажат дали я искат или не, ако - да, ще й вадя паспорт и ще търся начин да я пращам в Холандия. Котка с такива характеристики си е направо злато.
Ще ги снимам довечера, живот и здраве.

# 464
Горкия Кьорчо - жив да го ожалиш,  чета аз следното  "... стана и изяде храната му, поигра си с топките му.. " Shocked Laughing
Такива са младите - гьонсурати - не признават йерархия и дисциплина  Mr. Green 

Общи условия

Активация на акаунт