Бродирана красота - Гоблени 76

• 113 840
  • 753
  •   1
Отговори
# 360
Знаех си, че от някъде ще изскочи това......"кученце".
Много се радвам.
ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ НА PEPEN!  smile3525

# 361
  • София
Астера, страхотно чорапче!

Най-накрая и аз да се похваля с нещо   Embarassed
Това беше любов от пръв поглед  Wink Ето го съвсем мокро (и по-тъмно, отколкото е в действителност), но просто нямам търпение да ви се похваля. Утре ще го снимам сухо, има огромна разлика. Кажете ми, че изглежда завършено, защото нямам нито сили, нито желание да шия безкраен бял фон  Praynig

Последна редакция: нд, 12 сеп 2010, 12:50 от desi_ivanova

# 362
  • Стара Загора
Деси, че то и така си е с бял фон Hug Според мен е излишно да запълваш бяло с бяло Simple Smile

И е много хубаво и нежно!

# 363
  • БЪЛГАРИЯ

Това беше любов от пръв поглед  Wink Ето го съвсем мокро (и по-тъмно, отколкото е в действителност), но просто нямам търпение да ви се похваля. Утре ще го снимам сухо, има огромна разлика. Кажете ми, че изглежда завършено, защото нямам нито сили, нито желание да шия безкраен бял фон  Praynig

Харесва ми, Деси! Много е мило и лицеприятно! Не знам как би изглеждало с фон, но ми се струва чудесно и така!

А аз стигнах до тук:

Не сметнах за уместно да снимам и дамата с кафето- имаше я показана съвсем скоро! А третото е на етап "НЕ-СЕ-ВИДИ-НИЩО", защото е в началото на творческия процес!  Joy
       Дами и господа, не се ли намери у някого цветовата карта на "Сватбено пътешествие" !?...  Praynig

# 364
  • Атлантис, Галактика Пегас

Много е нежно и хубаво. Като не ти се шие бял фон не ший, нали и без това е бяла панама.  Peace  bouquet

# 365
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
...
Дами и господа, не се ли намери у някого цветовата карта на "Сватбено пътешествие" !?...  Praynig

аз не успях да отворя линка от предната страница  Confused
това ли се търси? на Вилер е и със сигурност може да му се намери и схемата и ключа (само трябва да се поровя малко)  Hug

# 366
  • край Дунав
 Cry  Ох, не е това кученце, ама се оправихме вече-мерси за включването€
Вече съм спокойна, че сте натиснали коледните мотиви-аз също съм на такава вълна...не обещавам да показвам, докато снимките не станат ФАКТ!  Grinning

# 367
did tag благодаря, надявам се да се справя

Момичета, може ли схемата на тази красота? Praynig
Видях го ушит, но на щампа - разкошен е, има си и другарче.

Нещо не се получи с цитата - става въпрос за африканката!

# 368
  • Плевен
Астера -  Peaceсупер чорапче   bouquetДа покажеш когато го оформиш!Виждам че не е с много цветове , а е толкова ефектно! smile3501 Би ли му пуснала схемичката  Praynig!Много са ми мерак тези НГ чорапчета,но все ми се струват че доста има шев по тях и отлагам!А това много ми допадна ! И заедно със "Снегурочка"/Снежанка/ на desi_ivanova ,която е самата нежност и моят дядо коледа ,ще заформя една НГ серийка !Дано ми остане време ! newsm78 Деси - бързо ли уши таз прелест ,лесно ли върви!?На каква панама и колко голяма стана ! Hug

Айде и аз да  ви помоля за схемичка на тези сезончета! PraynigНали съм луд фен на всички малки ,сладки пиленца! Mr. Green

Като опитна кучкарка ще ви кажа, че това не е пекинез, а ши тцу Simple Smile

Породата има някои разновидности и това е една от тях Simple Smile

Получих схемата на тази порода  Grinning!Ако някой иска да казва ,че я трия ,ще ми се пръсне компа! WhistlingНа ЛС - имейл!

# 369
  • БЪЛГАРИЯ

...

аз не успях да отворя линка от предната страница  Confused
това ли се търси? на Вилер е и със сигурност може да му се намери и схемата и ключа (само трябва да се поровя малко)  Hug

Да, Гуди, това е! Може би не правя добре като не запаметявам снимките, но го правя, за да не пълня Пространството "с еднодневки", както молят от сайта!  Blush
      БЛАГОДАРЯ!  bouquet

# 370
  • София
Благодаря на всички за милите думи!  Hug
Пепен, сравнително малко е - 130х130 бода от край до край, значи самата фигурка е по-малка. 22 цвята на 14 Аида. Бързо се шие, ако имаш време, не като мен - по 2-3 часа през нощта. Но дори с това темпо успях за 1 седмица  Simple Smile

# 371
Някой да е шил това- 1:4 или 1:1 се шие?
,

Шие се 1:1, но като гледам ключа, това не е оригинална схема.

Мерси, въпреки, че ме разочарова- толкова много ми хареса този гоблен! Имаш ли представа от къде мога да си намеря/купя оригинала?

# 372
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
Поздравления за красотите, които показвате.
Ето и нещо от мен. Първо етапче ( то май е почти края) на Зеления замък на Вилер.
Оставих го в петък вечер заради това.
Страшно се запалих по тези йероглифи. Намерих в петък схемите при рускините, принтирах и вече веречта бях започнала. Те са шест малки йероглифа 9 см на 11 см, дадени са поотделно, но аз реших да ги шия на едно като са разположени по три на ред. Прецених, че няма да е уместно да пиша на латиница значението на символите и затова се опитах да го направя на кирилица. Като за първи опит мисля, че стана. Трябва да се получи това - снимката е правена на принтираната снимка - дано да се вижда какво трябва да се получи .

# 373
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
  ooooh! Забравих да покажа рамкираните от вчера

# 374
  • Пловдив
ей пак големи красоти сте показали!!   bouquet
beba2 може ли да покажеш етап на този гоблен, интересно ми е да видя как се получава

Общи условия

Активация на акаунт