Бродирана красота - Гоблени 76

• 113 634
  • 753
  •   1
Отговори
# 480
  • в една мансарда точно под звездите ..........
Айнур, поздравления миличка. Гоблена си заслужава всички твои мъки!
Кой ще е следващия ти проект?
 Hug

# 481
  • София
Момичета, да се похваля с раждането на малката ми принцеса Вероника.

Бебка е много кротка и силно се надявам покрай нея да имам време да бродирам. Тъй като името й е име на цвете (Великденче) и ще празнува на Цветница, още от сега започвам да шия ангелчето с цветята, за да е готово по възможност за именния и ден...

Паралелно смятам да почна още един гоблен за една рожденничка. До сега винаги по един съм шила, но ме е страх, че няма да мога да ги завърша навреме, ако ги почна един след друг. Ще видя как върви, и ако е много нанагорно ще оставя единия. 

Aynur, страхотен гоблен!!! Браво!!!   bouquet

# 482
Фъстъчка, честита ти дъщеричка, да ти е жива и здрава и много да те радва, а вие живи и здрави за да се грижите за нея.

# 483
  • София
Фъстъчка , честита дъщеричка   bouquet Да е здрава, щастлива и вие край нея  Hug Дано е спокойна и да имаш време за бродиране.
aynur , прекрасен е!  smile3501

# 484
  • София
Фъстъчка, честито детенце! Да ви е жива, здрава и много щастлива малката принцеса!  Hug

# 485
  • ГОре на черешата...
Фъстъчка, честита рожба и от мен  bouquet! Да е много здравичка и послушна!

# 486
  • sf
Фъстъчка, честито, да сте живи и здрави всички!
Адашка е на мойта щерка и тя празнува на Цветница,само дето повечето хора не знаят и се пулят  Grinning

# 487
Фъстъчка, честита радост. Да ти е живо и здраво момиченцето и да е все така кротичко, за да може мама да се занимава и с хобито си.   ylinfant 1stroller

# 488
  • в една мансарда точно под звездите ..........
Фъстъчка честито ви момиченце. Много да ви радва и да ви слуша!

# 489
Фъстъчка, честита ви рожба, да ви е жива и здрава, и послушна, та да ти остава и време за гобленчетата
 newsm07 smile3541

Последна редакция: нд, 19 сеп 2010, 20:48 от Мимито & Светла

# 490
Беба 2, Деси Иванова, Финети, Мимито и Светла, мари ета, Дуданка, Фъстъчка, Бадем, много, много ви благодаря момичета  Hug Blush Hug
Финети, към 40 цвята е, но има много мартеници и стават още повече цветовете  Whistling
Дуданка, следващият ми проект е в подписа на Мимито и Светла (втората картинка, с лодката  Simple Smile ) С една дума, пак на същата тематика  Wink
Фъстъчка, честито ти рожба   bouquet Да ти е живо и здраво  Hug

# 491
  • Пловдив
Фъстъчка честито!   bouquet
Пожелавам ти много щастливи мигове с малкото съкровище, да е послушничка и да ти остава време за шиене.
Моят момък в това отношение е точен- сега шия едно детско гобленче за него, но ми го няма апарата да покажа етапче. Само където тъй като гобленчето е малко не съм разпечатала схема , а я гледам от монитора Embarassed та за това върви по-бавно.
aynur този гоблен  е направо прекрасен! Шила си го с гобленов бод и с контурен, така ли? Аз нямам опит точно с такива неща, но много добре се е получило. Ако може да питам контура нали се прави след като се ушие другата част??  newsm78 Аз наскоро на един от гоблените му ударих контурче по края на едни цветя, ама нещо хич не ми се получи.

# 492
Фъстъчка , аз също искам да те поздравя: да е жива,да е здрава,с късмет родена...за радост на мама и тате!Aynur,станал е страхотен .Успех в избора на следващия!Желая на всички-прекрасна седмица!

# 493
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Добре дошло на новото гобленарско попълнение  Hug

аз се боря с разни мъници   Blush ще се хваля и показвам по-нататък  Hug

# 494
  • Бургас
Фъстъчка честита рожба  ylinfant нека расте умно, добро и усмихнато дете Hug

Общи условия

Активация на акаунт