Бродирана красота - Гоблени 76

• 113 621
  • 753
  •   1
Отговори
# 495
t_tabakova, този гоблен е на димешънс. Шие се и с гобленов бод, и с кръстат, има и контур, има и френски възелчета  Crazy Контура се шие върху кръстатия или гобленовия бод да  Peace (значи накрая)

Добро утро  Hug Кафенце и закуска

# 496
  • гр.Плевен
Фъстъчка, честита принцеса! Много здрава да е и много щастливи мигове да ви донесе!

# 497
  • край Дунав
 smile3504  фъстъчка, честита рожба! Да сте живи и здрави и да я научиш на всички тънкости с игла!  Grinning
Момичета, взела съм нисък старт, ама ме е страх да започна-купих стиропорени сърца, имам топки и една дама ми донесе от Италия камбанки и конус. Мисля да се пробвам да направя от онези невероятно приказни коледни украси за елха.. newsm78  Намерих последователен урок и като се престраша ще покажа какво съм изъмтила.  Peace  Ако някоя се е пробвала вече, моля да покаже творението си!

# 498
Охоооо, имаме си ново бебе във форума.Да ви ежива и здрава малката Вероника.

Скорпи, м'чи един линк да ми пуснеш, че и аз съм се запасила с такива сърца и топки.Да видим каква ще я свърша.

Иначе вчера се въоръжих с инструменти, изкормих картината, която беше в рамката и си сложих гоблена.Вижда му се края и на фламенкото.Снимката ми е от вчера по някое време.Към днешна дата всичко по роклята е запълнено, както и по други места има шито.Както и да е....

Последна редакция: пн, 20 сеп 2010, 09:30 от sissak

# 499
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
Фъстъчка, ЧЕСТИТА РОЖБА ! ДА ТИ Е ЖИВА И ЗДРАВА !
Айнур, Прекрасен е ! #Crazy
Сисак , Както винаги творбите са ти прекрасни!
Аз продължавам със Зеления замък, но ми свърши единия от конците за фона и не мога да го довърша. Тази седмица ( може би) да успея да си купя и ще го довърша. Иначе може би да продължа с единия от йероглифите или да почна календарите на Крам.  newsm78 То направо си е страшна дилема  Joy Но така е като ми харесват толкова много неща и с тези две ръце не мога да свърша всичко.

# 500
Нова съм тук, но от сърце желая много здраве и щастливо детство на рожбата на фъстъчка.Завършените гоблени са прекрасни   bouquet
От мен етап на момичето с коня/снимката е с лошо качество -моля за извинение/.
http://s53.radikal.ru/i140/1009/ce/9ac03f2b5a35.jpg

# 501
  • София
Здравейте!
Вясвам се набързо, колкото да не ме забравите  hahaha
То си чета постоянно де, ама няма с какво да се похваля... започнах едно ново гобленче, ама още нищо не се вижда, а и в последните дни изневерявам на иглата с обръч - взех да лета пулоерче на малчо... та гоблена съвсем се забавя  Whistling
Скорпи, аз правих миналата година топки и камбанки - http://ivanichka.snimka.bg/tapestries/gobleni.99116.16523320
Гледах последователни стъпки от един албум в галерито... ако не го намеря като линк, мисля че вкъщи бях запазила снимките - ще ги потърся.

Фъстъчка, честита малка принцеска, пожелавам ти да е кротко и спокойно бебе!

Айнур, завършения гоблен е страхотен, затова има реална опасност, от тоя който се канеш да започнеш, да останеш леко разочарована - доста е тъмен. На мен вече няколко човека ми казаха, че на живо изглежда леко зловещ, а си е доста пипкав - особено като се има впредвид, че се шие на аида 18  ooooh!
Сис, не се съмнявам в теб - знам, че скоро ще я пребориш тая танцьорка  Hug

# 502
Фъстъчка честита дъщеричка, да расте много здраво, жизнено и послушно дете!

Моят момък в това отношение е точен- сега шия едно детско гобленче за него...

Засега моята госпожица не ми е оставила и свободна минутка, но се надявам сега като застудее докато спинка да мога да пошия, че вече ръцете мнооого ме сърбят да хвана иглата, а и толкова много неща съм набелязала, че не знам от кое да започна. Освен това имам почнати едни обувчици, които не можах да дошия, трябва да направя още едни и имам започнат един Мостар от време оно, та и него трябва да довършвам.

Айнур голеееееееми аплаузи за гоблена, страхотно невероятен е!  smile3501

# 503
  • Варна
Фъстъчка Да ви е жива и здрава принцесата,Айнур гоблена е направо като приказен,Страхотен е ,Успешен ден ви желая,  bouquet

# 504
Фъстъчка, честита ви рожба- да порастне здраво и щастливо дете!
Aaynur, гобленът ти е разкошен!
А аз след като търсих нещо за шиене и минах през какви ли не идеи, най- накрая си избрах:
http://www.eksuccessbrands.com/dimensionsneedleworks/Products/Ro … uttings_13720.htm
Започнах го- още малко като напредна ще ви покажа!
Иначе този кръстат бод не ми харесва особено, ама щом съм се хванала ще го ушия!

# 505
  • Пловдив
Оф, aynur, кога ли и аз ще направя нещо толкова сложно...но пък за това са толкова красиви тия димешънси!
antoniabg  онези сладки обувчици още ли не си ги довършила? Да и кажеш на твоята госпожица да ти отпуска по някоя минутка за шиене  Laughing

# 506
Момичета аз отново с риск да стана досадна ще ви попитам шил ли е някой комплектовки на Галатея и каква ви е оценката.
Aaynur, гоблена е прекрасен, поздравления.

# 507
  • София
Пиша нов пост, че предния остана нагоре и не всеки се връща да чете.
http://lenocka76b.multiply.com/photos/album/138/InstructionsNavod_-_Ch.ornament - ето албума по който аз гледах как да правя играчките със стиропор  Peace

На Галатея не съм шила комплектовки , но като им погледнах сайта са поокрали от тук от там някой схема - на гоблени оригинал на Дименшън са писали че се шие 1:4 - ай не мерси - аз лично ще пропусна да си купя от тях  Peace Дано се появи някой с реално потребителско мнение де  Hug

# 508
сърните са вече готови още непрани и негладени

# 509
  • край Дунав
Докато кача снимките и Вие вече сте показали същото-за камбанките и топките говоря  hahaha
http://skorpions.snimka.bg/tapestries/koledni-kambanki.535206.20680208
Сега ще се пробвам..Иваничка, прекрасни са ти творенията. Дано успея и аз, ама де да видим! Ти откъде купи камбанките? Тук не видях да ги предлагат  newsm78
Сис, ти си спец с техниката-пусни сърца направени да видим...нещо ми бяга фантазията напоследък  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт