Бродирана красота - Гоблени 76

• 113 608
  • 753
  •   1
Отговори
# 525
  • край Дунав
Дж, аз също мазах с това сухото-немско в жълти цилиндърчета.Омазах се целата и лепи-не веднага, ама като понатиснеш-става! Филцът на втората малко ме затрудни-май трябваше С-200 да сложа отдолу, ама имам време да се поправя-цяло кашонче ме чака!
http://skorpions.snimka.bg/hobby/koledni-kambanki.535206.20691720.big

# 526
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯

Naughty ЦЪ.

Цитат
Kit contains fabric, stranded cotton, needle, chart and instructions.
Size: 37 x 32 cm. S
L34226 : 100% cotton, ivory, 10.5 threads per cm (27ct).

скорпиииии, дай схемата на тоз снежко, а?  Blush
че е ситен и бърз, и става за картичка  Hug

# 527
  • край Дунав
За лунния мен ли питаш?  newsm78  Ша ти го сканирам-той е от незнам колко време
ще ровна да ти го намеря...

Последна редакция: пн, 20 сеп 2010, 23:23 от skorpion

# 528
  • Плевен

desi_ivanova HugНамерих го в графика и пише в ключа -28 каунт !Ако не ти се отваря ,ще ти го сваля!

http://tysik.gallery.ru/watch?ph=pNC-8Ozi#

Ей пощуряхте с тия топки   WinkJoyзвънчета и....,също като мене с другата техника  Mr. GreenЯвно търсим разнообразие! newsm62

# 529
  • София
Момичета, съвсем откачих с този гоблен!

Пепен, благодаря  Hug Аз го имам в графика, на него пише 14/16/18, в РМ пише
Fabric:    Aida 10, White
              184w X 172h Stitches
Size:    10 Count,   18-3/8w X 17-1/8h in

Затова просто ще го шия на 14. Благодаря на всички  Hug

# 530
затова предпочитам оригинали, щото вече всеки всехи прави и пренабира  Tired или поне по оригинална схема да се събира гоблена и шие.
и аз се бях замислила за силиконов пистолет и ти сега ме нави просто  Hug

# 531
  • край Дунав
Гледай силиконовия пистолет да не е китайски-гърмят в ръцете!

# 532
  • Плевен

desi_ivanovaRolling EyesНавсякъде пише различно!Ето и оригинала!Пише 27 каунт! Thinking WhistlingСтрува 64 лв. WinkАз бих предпочела него! Blush

# 533
Деси, Пепен е права!Специално тези гоблени на Ланарте са на 27 или 28 каунта.Има такава панама-продава се на метраж.Бих те посъветвала да го направиш на тези каунти,но ти си знаеш.Пиша ти го от опит с Момичето с коня-видях го на Аида14 и в оригинал-разликата е огромна!Но ти опитай...моделът е чудесен.

# 534
  • пак там
Момичета, как окантовате гоблена преди да започнете да шиете? Аз обшивавам отстрани с бод тропоска, но ми е адски досадно. Та се чудех, например, с подлепващите ленти (дето се използват за подкъсяване на панталон) дали няма да стане? Някой има ли идея, различна от обшиването?

# 535
  • Пловдив
Момичета, как окантовате гоблена преди да започнете да шиете? Аз обшивавам отстрани с бод тропоска, но ми е адски досадно. Та се чудех, например, с подлепващите ленти (дето се използват за подкъсяване на панталон) дали няма да стане? Някой има ли идея, различна от обшиването?

Хартиено тиксо....................., изпробвано

# 536

Хартиено тиксо....................., изпробвано

Абсолютно  вярно .... винаги така правя!

# 537
http://skorpions.snimka.bg/hobby/koledni-kambanki.535206.20688235.big
Уф! Май съм готова с първата камбанка-оттук до края-снимка в профил и анфас ....и отдолу! Може и по-добре, ама немах търпение да направя веднага първото творение. Утре съм на лов за "матриали"  Mr. Green

scorpion от къде си купуваш материалите?

Последна редакция: вт, 21 сеп 2010, 10:32 от perdooono

# 538
Фъстъче,чудесна новина - честито рожбица!

Момичета, СТРАХОТНИ СТЕ! Много красота струи от пръстите ви, а и от душите ви.

Да ви покажа докъде стигнах след месец шиене на Парижкия цветен пазар!

di-ni много е хубав! smile3501

# 539
Момичета - здравейте!
Много ви се радвам! И веднага да попитам някой знае ли нещо за този гоблен и ако - да,
бихте ли ми помогнали да открия схема или начин да си го закупя,но предпочитам - направи си сам.
Предварително ви благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт