Бродирана красота - Гоблени 76

• 113 459
  • 753
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Аз не пиша много,ма от работа време няма.Почти съм готова с двата ми прословути недовършени гоблена.Да ви кажа,реших си да си шия Богинята на черна панама,ако ми помогнете де с това почване от средата.Донси хич я няма,не знам защо  Sad,ако ли не момичета въоръжете се с търпение за тъпи въпроси от моя страна.
Сега малко хелп  Praynig трябва ми спортен мотив нещо свързано с Левски(футболния клуб),за подарък е,а човека е върл Левскар,еми нищо подходящо не намерих,ако някоя от вас може да ми помогне моля.

# 706
Добро утро трудолюбки  Hug .

Ще ви Фрасна една закусчица с кафенце, че току виж някоя от вас да покаже нещо красиво, с което да изплакнем очите  Laughing .

# 707
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
Много е хубав този замък, аз ти следях етапчетата   bouquet "Кафявият" също е много красив, видях го на снимка в нета. Има ли още от тази серия или са само двата? Мъничкото е много нежно  Hug

Благодаря много. Мисля, че има още един - познат като Замъкът в синьо или Замъкът Иф. Но не съм много сигурна, че са като серия.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН  на pepen   bouquet
Да си жива, здрава и мноооого щастлива! Другото ще си дойде от само себе си! Да почерпи!!!

# 708
  • ГОре на черешата...
Честит рожден ден, Пепен  bouquet! Много здраве и щастие ти желая!

Аз си чакам бонсая и направо пощурявам без да върша нещо Tired...

# 709
  • БЪЛГАРИЯ
    Имаме си рожденик! Честито, Пепен! Дълъг живот, крепко здраве, сръчни ръце и и силни очи ти пожелавам! Твори красота- за своя и наша радост!

hbday

Няма ли кой да сподели за Леврон!?

# 710
  • ГОре на черешата...
А да питам, гледах някъде котешките сезончета, ето тези - - някой да има схема?

# 711
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria

Намирам тези котета и са горе долу в същия стил, но точно като твоите не намирам. Иначе има много други, но са различни от твоите.

# 712
Честит рожден ден pepen!
 didolinaa <трябва ми спортен мотив нещо свързано с Левски(футболния клуб),за подарък е,а човека е върл Левскар>
Щях да ти предложа да ушиеш емблемата на Левски. Потърсих снимки, но нещо не ми допадна... Аз на моя ЦСКА-р му направих това
 http://vanchita82.snimka.bg/tapestries/gobleni.344252

# 713
pepen , ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН  newsm59  ura !!! Желая ти много здраве, щастие, късмет и много, много любов!

Финети , какво точно те интересува за Леврон? От тях съм купувала 3 схеми.  Аз имам ушит един гоблен , "Лора" се казва , а на сестра ми дадох другата си схема , мисля, че беше Смелата индианка или нещо подобно. Тя почти го е завършила вече.

# 714
  • София
Пепен да си жива и здрава,много щастие,радост и късмет.Пожелавам ти също и  цялата любов на земята  Hug   bouquet
vanchita нещо такова да е и да пише Левски,еми обърнах повечето сайтове дето знам.За подарък е,дори и в магазин да е ще го купя,няма да се пазаря ама хич,че е обещан

# 715
Пепиииии- честит рожден ден!  bouquet
Подаръче от мен. Натюрморта в рамка.

Uploaded with ImageShack.us

А това са зимата и есента на DOME готови и пролетта започната от понеделник.

Uploaded with ImageShack.usUploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us

# 716
Дидолина , не знам дали ще го харесаш, но това успях да сътворя набързо.

Нещо не става с прикачването  newsm78 .

Последна редакция: чт, 30 сеп 2010, 13:17 от bi_bi_to

# 717
пепен,честит празник  Hug

# 718
Pepen 4estit rojden den   ura , Gift , pojelam ti mnogo zdrave, a drugoto 6te si doide samo

# 719
  • Пловдив
Честит рожден ден, pepenHeart Eyes smile3525 nbirthday newsm67

Общи условия

Активация на акаунт