Наистина голямо затишие тез дни, щом успявам да ви изчета
alegoria много съжалявам за случващото се и при вас. Ако не беше форума не бих предположила, че може да има такова съвпадение на събития при дечицата ни - дехидратация, лежане в болница, избиване на зъби, забелване на пиша... Просто като са ни на една и съща възраст и явно нещата се стичат по един и същ начин. Като те прочетох за Е-колите мислех да ти пиша на лични да пуснеш една проба още преди да даваш антибиотик. На нас също ни откриха, но като ни изписваха бяхме вече по-добре и на своя глава му пуснах още 2 пъти изследвания преди да започна с АБ, те пък излязоха чисти. За пореден път се убеждавам, че дечицата ни могат да се справят в доста от случайте и без тез гадни лекарства... Да нацелуваш малкия герой и дано да не боледува повече.
Честит имен ден на Алексчетата

Jijin, това с тортата наистина е било неприятен момент. Опитай се да запазиш наистина спомена от празника в най-тесен семеен кръг.
Hariela, супер е е сте успяли да си починете на планина. Както все отбелязвам на мен ми е слабост планинския въздух, а явно и на малкия.
Еййййййй, забравих да ви се похваля, че и ние вече ходим. И все си мсиля понеже се водихме доста време - от началото на 9тия месец - сега доста стабилно напредваме тука за 3-4 дена. Даже го пробвахме рано рано и по пресечен терен http://vbox7.com/play:3efe599a
Честито пролазване на Марти! 
Наистина гадно се е получило, че така едно след друго са се навързали кофти ситуациите, но жива и здрава да е малката принцеса.
... Направо да ги изпапкаш...!!!
наистина неприятно се е получило и с тортата и после с роднинските намеси! Аз по празнувания с родата съм начумерена ,направо бурсук,никой не слушам,по 100 пъти ми подвикват,не давам да пипат Силви....с една дума аз определям,кое,как и т-н. иначе ми объркват всичко с желанието си да помогнат,правят обратното!
Кръщенето мина прекрасно, празненството също! И ние и всички гости останаха видимо доволни и щастливи. То няма как де, църквата невероятна, селският двор с чардака също..
. Надявам се скоро да се оправим.

Задължително ще погледан във Фокс и Спридър. От там съм пазарувала само от нещата за възрастни, но може и за деца да има хубави неща на нормални цени... 
Но Дидо е прав- нали детенце си е имала истински специална торта направена не от кого да е, а от нейния тати и то на деня и тогава е била засмяна и имате хубави снимки!! От този ден според мен ще са ви по-важни спомените!
Пожелавам ти скоро да си имаш здравото,весело,папкащо детенце и най-големия ви проблем да е,че иска да ходи по голо дупенце и не ти дава да му сложиш нов памперс,примерно...