Живо и здраво да бъде! Много се радвам, че всичко е минало прекрасно! 
, пък и доста приятелки са ми дали. Отделно и на кръщенето, което й го правихме на 3м., й подариха доста дрешки, които чак сега ще й влезнат в употреба, за което много се радвам, че така предвидливо са накупили дрешки за по-голямо детенце. Не мога да те посъветвам от къде да пазаруваш, аз купувам откъдето каквото ми хареса. Аз лятото купувах от разни намаления в "Зара" и "Бенетон" блузки с дълго ръкавче. Там учудващо по намаленията може да се намерят дрешки на прилични цени. Просто си трябва обикаляне. 
Живо и здравичко и много игривичко ...
Александра е много сладка!
И тортата ви е много красива! Подаръка на попа - Детска библия много - ме впечатли и ми хареса, страхотен спомен от Кръщението.
. ПРясното мляко ще го отложа още известно време, поне докато не си вземем мляко от село, тогава ще и направя нишесте или нещо друго.
/...ми то тия теми трябва да се изписват де.
(малко позитивизъм в стил Гануша
).
Ние с Деско днес бяхме на плаж. Той го проспа де.
Ама аз доста се попекох, чак ми стана горещо накрая и си тръгнахме. Явно времето в различните краища на България е съвсем различно.
. Много ме е яд
!
А за пробиването на ушите си права - козметиците имат повече опит в това и по-добре го правят от докторите. Ти си поредната, при която има гаф от лекар.

...колко стабилно трябва да ходи за да се направи прощъпулник? Божидар ходи за 1 пръст и се пуска от човек до човек...но за мен това не е прохождане и ще устоя на натиска на разни хора....айде, та айде....
Одавна не си го показвала,колко е пораснал и как плахо прави първите си стъпки в живота.Честити ви краченца,на хубави места да го водят само 

много ти се смях на чувалчетата 
Много е хубаво,че всичко е протекло според плановете и всички сте останали доволни 

Искренно се моля скоро да се опправи
както и Тедо на Ра-ив
На останалите места, където гледах направо са се оляли с цените, честно ви казвам и продължавам с бойкота!!! Направо съм в потрес, особено относно новооткрития Next, чиито детски неща обожавам и по принцип техните UK цени са си абсол'тно нормални и за БГ стандарт.(мин.год накупувах онлайн и ми ги изпратиха отЛондон приятли) Еми едни нааааай-прости дънчици, които са с британска цена 5 паунда тук са ... 17 лв
Не само, че са умножили курса по три (при положение, че в момента паунда е почти колкото еврото към лева), ми и отгоре! Еееее да си ги наврат в ноздрите тези цени!
Нас тук съвсем за балами ни вземат, бе мама му стара!!!
БОЙКОТ!
ПАК ще поръчвам онлайн!!! Жалко само, че в Карфур нямаше голям избор, понеже тепърва ще зареждат, нооо още др седмица съм пак там 

благодаря! Дам, дечицата ни доста се променят. Помня като пишеше колко ти е добро и послушно бебенцето, а сега е истинска фурия
То човек да не се 'похвали' с послушанче, а? 
Ама всъщност ти защо я заведе при доктор за това нешо? Познат/препоръчан ли беше или просто по твое усмотрение реши, че е по-добрият вариант от козметик?
Разбирам защо ти е гадно
Но е се притеснявай! Изчакай да зараснат - това ще стане бързо - и пак ги пробик на козметик.
Между другото и аз обичам да пазаривам, но най-вече за Андреа. За себе си понякога мога да се побъркам, защото понякога просто не ми е ден за пазар и адски се изнервям като обикалям цял ден (или с дни) и не мога да харесам нищо. Но за Анди обожавам да пазарувам, било то обикаляйки или онлайн 
Стигаа дееее, тук е 14 градуса
Блазе ви там, открито завиждам 

говоря поне за това, дето срещам тук... Споменавала съм,че баща ми в момента работи в Германия, та от там се снабдявам с дрешки, когато майка ми се връща. Ами напълно се различават, и етикетите им като гледам са такива, че весик ден ще обикалям да и купувам, и качеството е различно.Взимали сме и дрешки от тук, след по - малко от месец все нещо им се скапва. Сега дето ще ги носи есента, купувани от Германия, ги е носила и цяла пролет и изобщо не си личи. Спокойно поне още едно бебе може да ги носи.А са такива сладки...

Порева си в казана, но аз бях много щастлива и горда мама. Сега ще подготвяме рожденният ден, нали сме последни от групата
! От 10 дни не кърмя, в момента в който почна да се тръшка и да ми дърпа блузата казах "Стига", ако сега не го направя по-късно ще е много по-трудно, а и по цяла нощ ме ползваше за биберон. Сега като се сабуди в 6ч. мляко и пак заспива до 8-8,30ч. С яденето нямаме никакви проблеми много е лаком, както казва мъжът ми с него никакви ресторанти ще обикаля масите и ще си иска
гладен няма да остане! Обожава всички видове плодове, но и доматите са му любими. От утре ще взимаме кухня от държавна ясла, малко да ми поналекне финансово и физически! До сега му готвех и купувах пюрета!
И Гоги е в период само мама! По цял ден не се отделя от мен и само мам, мам, дано минава бързо, зощото нищо немога да свърша. Е това е от нас, ще се опитам да ви изчета!