АВГУСТинче ходи и не спира, за мама вече няма мира.....тема № 22

• 28 238
  • 743
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте и от мен.Навън май наистина стана есен.Аз на Алекс му купих комплект анцуг.Взех два с горнище и долнище.Много хубаво му седят,а и са удобни за излизане с количката навън.Само обувки никъде не намерих за него.Все голями номера има.Търсих му и пижамка с дълъг ръкав.Ама те продават за бебе с копчета пижама.Аз не смея да взема такава да не вземе да изяде копчетата  Laughing Ставам,че зъбите пак са ни разревали  ooooh! ooooh!

# 136
  • Sofia
Янче, честито Християнче!   bouquet   bouquet   bouquet Живо и здраво да бъде! Много се радвам, че всичко е минало прекрасно!  Hug
Ние сме готови с дрешките за есента - аз много съм й накупувала предварително (обичам така да правя)  Grinning, пък и доста приятелки са ми дали. Отделно и на кръщенето, което й го правихме на 3м., й подариха доста дрешки, които чак сега ще й влезнат в употреба, за което много се радвам, че така предвидливо са накупили дрешки за по-голямо детенце. Не мога да те посъветвам от къде да пазаруваш, аз купувам откъдето каквото ми хареса. Аз лятото купувах от разни намаления в "Зара" и "Бенетон" блузки с дълго ръкавче. Там учудващо по намаленията може да се намерят дрешки на прилични цени. Просто си трябва обикаляне.

Александра, аз давам още на Софи каши, но пак веднъж или най-много два пъти седмично, аз по принцип никога не съм зачестявала с даването им. Обаче и тя си ги яде с голям кеф и не мисля да й ги спирам. Защо пък да не им дават нищо полезно и да не ги засищат?

Алегория, дано скоро да се оправи Тедо, че така се измъчихте и двамата.  Hug

Силввиии, честито Християнче и на вас!   bouquet   bouquet   bouquet Живо и здравичко и много игривичко ...  Hug Александра е много сладка!  Hug И тортата ви е много красива! Подаръка на попа - Детска библия много - ме впечатли и ми хареса, страхотен спомен от Кръщението.

Аз днес за първи път ще давам на София пр. мляко, направила съм й мляко с ориз, та ще видим ... Дано го хареса.
Отивам да правя лазаня. До после ...

# 137
  • Кърджали
Благодаря за отговорите.Питах защото се е случвало Кати да яде каша, малко след това баща и да седне да яде, и Кати се анстанява в него и почва да го дърпа за храна, а и доста си хапва.Та от там той реши, че явно тия каши не я засищат вече, аз му повтарям, че просто има голям мерака да е голяма като тати.И така...
Мисля тия дни да пробвам Кати с цяло яйце.То като се сетя жълтък от колко време не е яла, сигурно от преди да отидем на море ooooh!. ПРясното мляко ще го отложа още известно време, поне докато не си вземем мляко от село, тогава ще и направя нишесте или нещо друго.

# 138
Здравейте, исках да се похваля, че получих подаръка от Глупи за РД!! Много хубава рамка за снимка със страхотна картичка! Благодаря ти много  Hug
Честито християнче и на силвииииииии   bouquet

# 139
Здравейте...Минавам само на бързо, да ви кажа ,4е съм жива и не съм ви забравила.Из4итам ви ,ама никакво време за писане не ми остава, а когато имам време за компютъра,ве4е непомня кой какво е писал и ....отказвам се да пиша,та затова се позатрих малко.
Обещавам, 4е ще се поправя и ще стана пак същата досадница/ще пиша пост след пост... Joy Joy Joy/...ми то тия теми трябва да се изписват де.
Много хубави снимки гледах,ама естествено няма да ги изброявам поимено,4е пак ще изпусна някой...Вси4ки сте много усмихнати и готини естествено.
Жижин мила, много кофти ми стана като те про4етох.Как може такова безобразие....И тези от ресторанта какво, просто се извиниха и толкоз...
Много неприятно.Като си помисля и ти как си искала вси4ко да е перфектно в този прекрасен ден, и изведнъж така да ви го развалят  Hug
Мен така много ме хвана яд на партито ни ве4ерта,когато се бяхме събрали с приятели...и слагаме тортата да духа Ради свещи4ката, аз на няколко пъти запявам Happy birthday..,ама никой не пее с мен.В същото време се мъ4а да запаля свеща и фоерверките,естествено пак никой не се сеща да ми помогне...Пак запо4вам да пея...няма никой.Вси4ки мъл4ат и гледат като "идиоти"...толкова ми стана криво, 4е направо ми се дорева.Как може такова нещо...дошли са все пак на детски рожден ден.

А ина4е рождения ден с децата сутринта мина супер.Вси4ки пяха,вси4ки се наредиха около тортата да се снимаме....коренна разлика....
Ох ,като се сещам сега и пак ме хваща яко нервата.... #Cussing out

# 140
  • Ах, морето
Честити християнчета на Яна и Силви!

Жижин, много кофти ситуация. Представям си аз, каквато съм ревла, веднага сигурно щях да ревна от яд. Мен колко ме беше яд, че нямаме свестни снимки с тортата. Други ги е яд, че тортата им не е това, което са очаквали. При вас пък - нарязана. Всички сме си представяли тези първи рождени дни и сме очаквали да са перфектни, но за съжаление невинаги става така и от повод за радост се превръщат в хабене на нерви. Важното е да са ни живи и здрави дечицата, всичко друго няма такова значение. Hug (малко позитивизъм в стил Гануша  Wink).

Александра, и Деско яде каша и то честичко. Харесва му.

За каква есен говорите?  Thinking Ние с Деско днес бяхме на плаж. Той го проспа де.  Grinning Ама аз доста се попекох, чак ми стана горещо накрая и си тръгнахме. Явно времето в различните краища на България е съвсем различно.

И накрая призив към бургазлийки: да се върнем към първоначалната идея за среща. Рождените дни минаха вече, жегата също, така че е крайно време да запознаем дечицата (а и тези от нас, които не се познават). Пишете на лични кога ви е удобно, да се разберем нещо, че все отлагаме. Сигурно станахме досадни с нашите уговорки.  Crazy

# 141
Здравейте!

Честит рожден ден на дечицата, които пропуснах, да са здрави и щастливи цял живот! Янче, Ссилви, на вас честити христянчета, да ги благослови Господ, да ги закриля и да ги води в прави пътеки!

Аз махнах на Соня и двете обеци, не ми харесва местото на никоя от двете дупки и за това реших така. Едната беше много близко до брадичката, а другата пък много надолу. Ако реша пак да я мъча да ги дупчим, отивам в козметичен салон, а не при лекар и то на който не му пука особено как ще изглежда детенцето. Той нито отбеляза с маркер къде точно да пробива, пита ме само на средата ли, аз казах да и той на око така дупчи, аз си мислех, че знае какво прави, ама ей го на резултата  Sad. Много ме е яд  #Cussing out!

И аз го закъсах откъм детски есенно-зимни дрехи, трябва да ходя да купувам, а леле как мразя, абе има ли друга жена като мен, която не обича да ходи по магазини за дрехи, обувки, козметика и бижута!!! Като тръгна и все едно някой ме праща да копая, даже копането май бих го предпочела.

Чао сега, че Соня спи, а аз имам куп работа да върша, аз май и със свободното време го закъсах, как се оправяте вие не знам, ама Соня откакто откри, че има и друг метод на придвижване, освен тътрейки се седнала с двете ръце като шимпанзе, не мога да я оставя за миг без надзор и без да съм до нея. Изправя се и хуква, а не може да ходи и много ясно следва падане с пребиване, вчера тръгнала лазейки по стълбите нагоре и аз докато я стигна, тя изкачила 2-3 стъпала, подхлъзна се и по корем се дънка стъпало по стъпало до долу.

# 142
  • Sofia
А така, Веси, добре че внасяш малко слънце в мрачната картинка, че ние за море сме се стегнали и като гледам времето, ми се реве ...  Sad

Поли, аз много си обичам пазаруването и на никого не разрешавам да ме лишава от този кеф, когато трябва да го правя.  Grinning А за пробиването на ушите си права - козметиците имат повече опит в това и по-добре го правят от докторите. Ти си поредната, при която има гаф от лекар.

Аз днес се побърках със София. Ми тя не спря да реве, бе хора ... Направо ужас, иска все до нея да съм, все да я гушкам, не ми дава да мръдна крачка, нито пък да свърша нещо. Ако сме така зимата, направо ще се побъркам. Какво добро бебенце ми беше, гледай сега каква ината и ревла стана, истинска глезана. Поне да прохожда по-бързо, че да може да ме следва, защото няма де се разберем така... Нито иска в проходилка, нито в бънджи, нито при играчките... Само при мен.  ooooh!

# 143
Здравейте момичета!
От няколко дни не ви чета, че ме вълнуват други едни работи...

Да ви кажа за кашите-никога не ги е паресвал, но аз дори и мляко не девем вече...мислех преди лягане да ме давам кисело, ама той си заспива и без това...така че имаме 3 хранения от кухня, като голям човек..

За дрешките - имаме 2 спорти екипа от пролетта, които ни стават, имаме дънки и гащеризон от годинката, имам ризки и тънко яде...абе имам и се радвам, че пък пари нямам  Wink

Честити християнчета!!!

Да ви питам  - давате ли гел за зъби - Че Дари вече изсмука 15 тубички Дентинокс - той си го смуче с бибата преди заспиване - нещо като нисък старт за Сънчо...

И друго щях да питам.. newsm78...колко стабилно трябва да ходи за да се направи прощъпулник? Божидар ходи за 1 пръст и се пуска от човек до човек...но за мен това не е прохождане и ще устоя на натиска на разни хора....айде, та айде....

Целувки от мен и от спящото ми мече!

# 144
  • На плажа
Ра-ив мноооого е готин твоя Тедо  Hug Одавна не си го показвала,колко е пораснал и как плахо прави първите си стъпки в живота.Честити ви краченца,на хубави места да го водят само Peace
Фликс много ти отива името,моята кръстница и тя е Златина и е от Бургас Wink
Джули  Joyмного ти се смях на чувалчетата  Mr. Green Сигу Mr. Greenрна съм,че на теб не ти е до смях,понеже и ние сме така.Днес бях на лекар заради сополите и тя каза,че са тръгнали доста зъбки да излизат,така ,че няма да има скоро спокойствие  ooooh!
Хайде честито християнче и на Янчето   bouquet Много е хубаво,че всичко е протекло според плановете и всички сте останали доволни  Hug
А по въпроса за дрехите- имам доста от миналата година,понеже сме ги купували по-големи,от РД има два-кри анцунга,желетчица,маратонки,свеки му купи ботуши,а една приятелка ме заипа с дрехи от нейното момченце...сигурно има над 10 чифта дънки ooooh!
За сега нищо няма да копувам  Peace
Алегория много мъчно ми стана за Теди,като те слушам как е отслабнал и нищо не иска да яде Sad Искренно се моля скоро да се опправи Praynigкакто и Тедо на Ра-ив
;Александра и аз давам само от кашата в бурканче,Нико много я уважава  Peace
Джема как ще те забравим,бързо да ти оправят устройството и да се включваш по-често.
Ох,прекъсвам за малко и после ще продължа.

# 145
Здравейте! Днес както и предполагах от целия мол харесах дрешки само в Карфур. Еми може ли за 3 блузки, един манталон, една жилетка, една рокля в комбинация с блузка и 2 чифта чорапки да дам само около 50тина лв?? И то за много хубави нещица!  newsm10На останалите места, където гледах направо са се оляли с цените, честно ви казвам и продължавам с бойкота!!! Направо съм в потрес, особено относно новооткрития Next, чиито детски неща обожавам и по принцип техните UK цени са си абсол'тно нормални и за БГ стандарт.(мин.год накупувах онлайн и ми ги изпратиха отЛондон приятли) Еми едни нааааай-прости дънчици, които са с британска цена 5 паунда тук са ... 17 лв  ooooh! Не само, че са умножили курса по три (при положение, че в момента паунда е почти колкото еврото към лева), ми и отгоре! Еееее да си ги наврат в ноздрите тези цени!  #Cussing out Нас тук съвсем за балами ни вземат, бе мама му стара!!!  #Cussing out БОЙКОТ!  Stop ПАК ще поръчвам онлайн!!! Жалко само, че в Карфур нямаше голям избор, понеже тепърва ще зареждат,  нооо още др седмица съм пак там  Grinning

b]Алексаднра[/b], аз на Анди давах активно каши между 7-9 месеца. След това някак поспрях, защото тя просто не ги ядеше с кеф  Rolling Eyes Остана да давам единствено бисквитената с банан на Слънчо, която о-бо-жа-ва в комбо с кис. мляко. До скоро това й беше вечерята почти всяка вечер в продължение на поне 1-2 месеца. Вчера й дадох пробно една каша на Хип с праскова (дадена ми) - взе, че я изяде, та от време на време ще разнообразявам и с такъв вид каши вечЕрите. Ако детето ти не иска друго да яде не виждам проблем да си й даваш честичко каши и кажи на мъжа ти, че изобщо не е прав за засищането или пък полезността им за тази възраст Wink

Хари  Hug благодаря! Дам, дечицата ни доста се променят. Помня като пишеше колко ти е добро и послушно бебенцето, а сега е истинска фурия  Grinning То човек да не се 'похвали' с послушанче, а?  Whistling

Поли Зо, много кофти за обеците.  Sad Ама всъщност ти защо я заведе при доктор за това нешо? Познат/препоръчан ли беше или просто по твое усмотрение реши, че е по-добрият вариант от козметик?  newsm78  Разбирам защо ти е гадно Sad Но е се притеснявай! Изчакай да зараснат - това ще стане бързо - и пак ги пробик на козметик.  Hug Между другото и аз обичам да пазаривам, но най-вече за Андреа. За себе си понякога мога да се побъркам, защото понякога просто не ми е ден за пазар и адски се изнервям като обикалям цял ден (или с дни) и не мога да харесам нищо. Но за Анди обожавам да пазарувам, било то обикаляйки или онлайн  Mr. Green Просто милъста, че после ще я видя като една истинска малка госпожичка - по-голяма кипра, отколкото майка й някога ще бъде  Laughing ме кара да се усмихвам.  Heart Eyes

Веси, за плаж на БГ територия ли говориш??  #Crazy Стигаа дееее, тук е 14 градуса  smile3516 Блазе ви там, открито завиждам  Whistling

Ивушо, гел за зъби ползваме Генгигел - само като имаме проблеми.  Много ни помага! Peace

В тази връзка пък аз да попитам как аджеба успявате да миете зъбките на децата си (ако въобще има такива сред нас де)???? Аз лично не мога да си представя как бихме го правили  с туй лудото, което не ми дава и да й погледна устата, камоли да бъркам в нея  ooooh! Joy

Отивам на качамак, лека от мен!

# 146
  • Кърджали
Аз се чудя Кати като се отбие/ако се отбие скоро де/ какво ще се правим. Та тя редовно става да яде в 5-6 часа.Явно ще се дава мляко тогава, че не го виждам никак.През нощта като се буди си търси шишето с вода, ам ав 5 часа вече иска да яде, убива ако и подадеш шишето. Иначе вечеря в 20 някъде, после суче, и сутринта е като звяр....
Гелче за зъби давам при нужда.Тоест като ревне нощем и отг нищо друго не мирясва.Това дете 4 горни зъба изкара без да дава признаци, сега и е тръгнал долен някакъв, подлуди ме тия дни.А и герчето свръшило, а аз още не съм купила ново.
И така, отивам да приготвям банята и да мятам дребосъчка да плува. После в леглото и малко да си почина, че кой знае тази нощ колко ще ставам.
Янче, аз на Кати зъбките още не съм пробвала да иги мия.То все я дразни някакъв зъб.А дразнят ли я венците не може да става и дума да докоснеш с нещо устата и/освен с лъжицата с храна де/, не дав ада погледнеш кой зъб е тръгнал, камо ли да бъркаш с нещо.А в малките промеждутъци, дето не я дразнят зъбите, не мога да се наканя да и взема паста и четка за зъби.И така докато реша, че ще отида до аптеката и хоп - нов зъб е тръгнал  ooooh!
За дрешките, разбирам възмущението относното цените. Наистина тук са ужасноооо надути. А качеството им в повечето случаи е..  ooooh! говоря поне за това, дето срещам тук... Споменавала съм,че баща ми в момента работи в Германия, та от там се снабдявам с дрешки, когато майка ми се връща. Ами напълно се различават, и етикетите им като гледам са такива, че весик ден ще обикалям да и купувам, и качеството е различно.Взимали сме и дрешки от тук, след по - малко от месец все нещо им се скапва. Сега дето ще ги носи есента, купувани от Германия, ги е носила и цяла пролет и изобщо не си личи. Спокойно поне още едно бебе може да ги носи.А са такива сладки...

Последна редакция: вт, 31 авг 2010, 22:58 от Aлекcандрa

# 147
  • В друго измерение
Привет, привет! Хаха, при нас есента отдавна е дошла, август винаги е така, сега чакаме, обаче септември да се завърне лятото Simple Smile Naughty

Дани - ами не ми се пише особено, затова съм така лаконична. Все имам нещо за правене, а и два дни се занимавам с рисуване и украсяване на едни дървени буквички, мисля да закача името на Савана на стената в стаята и. Много ми хареса как станаха, ама сега точно Лидето ми показа тяхните, онемях, страхотни са, та сега май ще ми праща от английските...Simple Smile

Фликс
- пак да кажа, че сте много хубави, а снимките като качество са страхотни, най-ми направи впечатление на първата, с украсата.

Сссилввииии
- честито ти християнче, Господ да го закриля! Много хубави сномки, ти коя си, с роклята в черно и бяло ли?

Поли - радвам се, че махна обеците. Бързо ще заздравеят и после наново, но на козметик. Откакто Савана пролази на 7 месеца и почна да се изправя на 7.5, аз не мога нищо да свърша. Всичко вечер, тя като си легне, затова седя до 1-2ч...Онлайн може ли да пазаруваш? Аз така правя като ме мързи или нямам много време, а и Савана точно си отговаря на размера за възрастта, та е много лесно. Повечето имат даже и безплатна доставка...Аз обожавам да пазарувам дрехи, обувки и т.н., но просто нещо време много не остава.

Аси - съжалявам много, че гостите са се държали така неадекватно на РД на Ради, права си, все пак детски рожден ден е, трябва да се държат подобаващо.

Александра
- един път дневно (сутрин) яде ядки или др каши, които аз и правя. Иначе и тя напира да яде от нашето ядене, даже има моменти, когато отхвърля нейното, а иска от нашето. Ти май имен ден си имала вчера, нали? Честито на патерица, да си жива и здрава и все хубави неща да ти се случват!  Hug

Хариела - ние бяхме пак в този период около седмица, 10-ина дни. Отмина, от 2-3 дни е по-добре.  Peace

Алегория
- да отминава този ад, измъчихте се! Дали може да е детската кухня тази бактерия?

Ивуша - аз бях питала преди време тук, получих 2-3 отговора само, от тези, които са минали през това. Поразпитах и тук българи, общо взето различно, едни го правят след първи стъпки, други като проходи детето стабилно.  Peace

# 148
Янче, зъбите мием откакто са излязли...т.е. от около4 месеца..И даже бяхме позакъсняли, че чек потъмняха докато се наканя...Като види четката и се възбужда направо, аз тръквам няколко пъти горните и долните и той си я взима и се " дооправя "...чеше си венците, бърка си в гърлото и все такива..Ти споко - малката Панда като вкуси готината паста и сама ще налапа четката  Wink

# 149
Здравейте! Здравейте!!!
Нямаше ни 2 месеца, от вчера сме си вкъщи и лудницата е пълна! Бяхме в Родопите много дълго време, после при свеки В Княжево и така си мина лятото...
Честити рожденни дни на всички наши бебчета! Да са ни живи и здрави, да растат весели и щастливи!  Hug
Да ви разкажа за Гоги, проходи на 12 август и от тогава все по уверено обикаля навсякъде, а майка му все по окончателно се побърква. Да ми е жив и здрав многооо ми е палав. Кръстихме го на 18ти август в Св. Неделя, в църквата където се венчахме с баща му!  Simple Smile Порева си в казана, но аз бях много щастлива и горда мама. Сега ще подготвяме рожденният ден, нали сме последни от групата  Simple Smile! От 10 дни не кърмя, в момента в който почна да се тръшка и да ми дърпа блузата казах "Стига", ако сега не го направя по-късно ще е много по-трудно, а и по цяла нощ ме ползваше за биберон. Сега като се сабуди в 6ч. мляко и пак заспива до 8-8,30ч. С яденето нямаме никакви проблеми много е лаком, както казва мъжът ми с него никакви ресторанти ще обикаля масите и ще си иска  Grinning гладен няма да остане! Обожава всички видове плодове, но и доматите са му любими. От утре ще взимаме кухня от държавна ясла, малко да ми поналекне финансово и физически! До сега му готвех и купувах пюрета!
Много е труден със заспиването през деня. Днес е спал 2 х 40мин, а до сега 2 х час и половина, но винаги навън в количката. Приспиването през деня в легълцето е мираж за мен!
Хариелка, кога ще се видим с теб идея си нямам  Hug И Гоги е в период само мама! По цял ден не се отделя от мен и само мам, мам, дано минава бързо, зощото нищо немога да свърша. Е това е от нас, ще се опитам да ви изчета!  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт