АВГУСТинче ходи и не спира, за мама вече няма мира.....тема № 22

• 28 240
  • 743
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте и от мен в този слънчев ден.Снощи писах,писах и нета ми изчезна някъде  #2gunfire

Ра ив честит рожден ден.Да си здрава и щастлива и много обичана  Hug Hug  smile3525 newsm59 newsm18

И аз давам разни плодове и зеленчуци Алекс да си ги хапва сам.

Бърби много сте хубави всички на снимките  newsm10 smile3525

Трейси честито на Дани   Hug и лека и безпроблемна бременност на сетрати  preggo

Аз ту с бочко мия,ту с нашият препарат.Пера дрехите отделно от нашите,но с един и същ прах.Вече не бебешки.Алекс бърбори само думи като баба,мама,тата,бау,бррр,да,не(и върти глава за не),дай,деде и само това.Но си мисля,че понякога не разбира нищо от това дето говори.Аз го питам:"Ти луд ли си?Той вика-ДА,Питам го:"Ти ще ме слушаш ли?Той пак да. Joy А като се е наял или нещо не му харесва върти с глава и вика не не не  hahaha Много е смешен.Иначе за възпитание какво  да ви кажа.Ние сме мноооого далече от това.Изкарва всички дрехи от шкафа,влиза по шкафовете,бие всичко от земята.Аз му викам НЕ,а той ми се хили и продължава същото да прави.Бия го и по дупето и през ръцете ама той почва да мрънка не да реве.Глези се май.

А от гърнето бяга като дявол от тъмян  #Crazy hahaha Ползва го за шапка или го слага срещу устата и започва да бърбори.До сега никога не е свършвал работата в гърнето.

Аз да питам пък какво мога да направя,за да не му се напуква устата на Алекс.Може ли да се маже с нещо  newsm78 От вчерашният вятър е напукана,че даже и малко кръв потече.Аз получавам херпеси които се разрастват по цялото ми лице и стигам до АБ.Моля се той да не е като мен.

Хайде ставам,че много дълга станах.Приятен слънчев ден  1swing  Nature Sunny

# 226
Ян4е - можеш да мажеш с възелин4е  Peace На Макс сега като беше болен му беше излязъл един на ъгъла на усти4ката и питах джи пи-то за някакъв препарат и той каза, 4е в такава възраст неможе нищо да изпише и само възелин4е да слагам, та за напукани устни4ки сигурно ще ви свърши работа, но аз тогава яко по4нах да го блъскам с плодве, които съдържат вит. Ц (киви и портокал) и за 2 дена му мина  Peace За теб незнам какво да ти кажа  newsm78 Знам, 4е херпесите са заразни (пази Алекс - 4рез пипане се разпространяват) и 4е веднъж излезе ли ти си един вид предразпиложен да ти излзиат и е нещо, което ти показва срив на имунната система. Купи си витамин4ета и ги пий редовно, яж много плодове и зелен4уци   Hug 

# 227
Италианче, радвам се, че ви харесва подаръка  Simple Smile, той много не става за малки деца за игра, ама Емо държеше такъв кораб да пратим. Поне е хубава декорация за момчешка стая и наистина ще си остане спомен за цял живот, ако малкия не му види сметката като порасне още малко Simple Smile. Нали е здрав, че се притеснявах дали няма да пристигне на парчета?

Магаре, не се притеснявай и догодина да си го полумим, пак ще му се радваме, и аз на Италиана откога съм го запращала...

Трейси, еее какъв зет си имам и сватя майстор фотограф  Simple Smile, честито за победата на Дани и за сестра ти!

Янче, не можах да видя снимките, че съм на работа, а тук радикал.ру ни е блокиран поради секюрити рийзънс  Simple Smile, като се прибера, ще ви разгледам.

И моя опит да въведа гърнето отново се оказа пълно фиаско, не иска да седне изобщо, успях да я уцеля два пъти и се изака вътре, но последния път като опитах, тя стана и го хвърли с такъв яд, че ме отказа да настоявам и се предавам за сетен път. Ще пробвам отново след още някоя седмица. Давам и да яде сама хляб, банани, бисквитки, варени морковчета и картофи. Абе всичко, което е по меко и няма опасност да се задави, давам. Поомазва, ама нищо, после мия, не е кой знае какво, аз я слагам в столчето й и периметъра за миене не толкова голям. За "възпитанието", аз казвам на доста неща "не може", "тук не" и "това не" - за контактите, за влизането в тоалетната, за стълбите, за работи, които не трябва да пипа, най често използваната забрана е "не в устата"  Simple Smile. За сега само си приказвам, никой не ме слуша, но аз съм постоянна и някой ден ще започне да ме слуша, като види, че не се отказвам....надявам се аз да съм по големия инат  Simple Smile. Думички Соня казва мама, тата, баба, бати, бау бау, моу (което значи Емо), кхих (ких, като кихне тя или някой около нея), копче "казва" - купх и дай - дада. И разни други "словосъчетания", които са с прекалено много съгласни и които още не съм разгадала.

Александра, не се притеснявай, и Соня и тя така ми обръща внимание само когато тя иска, за Емил пък да не говорим дето е на 7 вече, знаеш ли колко пъти ми отговаря след като изръмжа "ти чуваш ли, че ти говоря нещо".

Шайн, голяма е смешка Белослава, милата значи в недоумение какве ги вършиш точно  Laughing.

Ра_ив, честит рожден ден! Много здраве и щастие!

# 228
  • Ах, морето
Днес моето момиченце става на 5 годинки.  Heart Eyes Да ни е жива и здрава! Черпя ви виртуално за нейно здраве:

# 229
Здравейте мацки....
Имам спешен въпрос....Утре сме канени на кръщене на шефа на децата, след голямо умуване им купих някакви играчки за подарък...а питането ми е кога се подаряват.В църквата ли или после в ресторанта?И другия ми въпрос е , дали да купя един букет на майката?
Не съм ходила на кръщене и нямам идея как стоят нещата

Дайте и идея какво да надпиша на карти4ките.Едната за момче, другата за момиче....

Последна редакция: пт, 03 сеп 2010, 14:40 от A_S_Y_77

# 230
  • Бургас
Честит рожден ден,Таничка! Да растеш весело,мило и сладко момиче и много да радваш мама и татко! Да ти е жива и здрава рожденичката,Веси и както си си пожелала-маааалко повече да слушка  Laughing    smile3510

Честит рожден ден,Ра_Ив! Желая ти много любов и щастие у дома,радост и вярност от приятелите,успех във всичко,което пожелаеш! Весел празник!  smile3525

Магаре,как е днес Деси? Дано да се оправяте бързо и да не си предавате вируса в семейството.  Praynig
Бърборанке,честито за паспорта! Много хубави снимки  Wink

За храненето сами - и Марти май има такова желание.Веднъж го оставих сам да пробва,като го оставих по памперс и седеше в гумена лодка и пак бая беше омацано  hahaha Имаше известен успех,но бързо реши,че е по-интересно да маже с лъжицата.Сега похапва понякога с пръсти парченца храна.
Солети и аз не давам,нито слънчо,нито разни други такива.Мисля,че може да изчакам още малко-цял живот ще ги яде.Но ако сме седнали на заведение няма мира ако Иш не хапне печена филийка или пърленка  Naughty А Ивуша е права за кръвната захар-и аз съм забелязала нещо подобно,но през деня.

# 231
  • Бургас
Фликс, благодаря , по-добре е Деси. Давам и три пъти на ден нурофен, Т. през деня днес няма.....е не съм я мерила, но не се е затопляла. Снощи към 3 часа посред нощ пареше, сложих свещичка в дупето, и от тогава не е вдигала.

Веси, честит рожден ден на порасналата адашка Таничка Simple Smile да расте винаги толкова усмихната и чаровна, безгрижно детство и много , много здраве   bouquet

Ра-ив, да си жива и здрава и ти , на твоя ден рожден Simple Smile много здраве и късмет да те съпътстват постоянно в живота  smile3525

Аси, на нашето кръщене подаръците подаряваха в ресторанта. Букет за майката е хубаво да купиш /поне според мен , аз бих купила/. Картички в подаръка не е задължително да има, все пак не са ви някой супер близки хората.  Не казваш на каква възраст са децата де ?!

# 232
Честити рожден ден на Ра-Ив и на Таничка на ВеситУ! Да са живи, здрави и усмихнати!   bouquet Hug

Аси, аз бих подарила подаръците след църквата, там където ще ви гощават. При нас някои ги дадоха преди кръщенето, други на масата по време на гощавката, трети ни извикаха деликатно настрана, което за мен е най-хубавият вариант.  Peace Букет за майката? Ами на мен никой не ми е подарявал при това бяхме само най-най-близки хора, камоли ако става дума за хора, които не са ти близки. С други думи лично според менизобщо не е задължително, но пък е въпрос на разбиране и усещане.  Peace

Ганушке, хахахаха абе колко пъти да те уча- казва се 'прелестна си, красавица, мацка и половина  Heart Eyes ', а не 'какво си се  bombs ' ох ще ме умориш от смях  Joy

Забравих да ви кажа, че и аз съм взела качамак да правя на Анди (след рекламата на Лили още преди много време), но така и не съм правила още. ОБАЧЕ днес й дадох да яде от нашия качамак - ние много обичаме, баща ми е истински майстор и задължително когато сестра ми е тук една вечер правим качамак, а този път пък се оляха - цели 2 гигантски тави  Joy След доста умуване дали да й дам да хапне от него (има баяяяя ми ти масалце) все пак й дадох малко, но и малко хапна, нещо не я изкефи май..

Другото интересно, което напоследък съм й правила е вчерашната прекрасна крем сума от броколи със сметана, преди 3 дни попарка от елда и супа от елда със зеленчуци и пилешко - и Анди и племенницата ми си облизаха пръстите и от трите. Племенницата ми е мерило, понеже е злояда и все се чудят какво да й дадат и щом тя ги омете предполагам наистина са станали супер (а и на мен адски ми харесаха де) Една от първите каши, които дадох на Анди беше от елда и хич не ги харесваше  Sick та си мислех, че и в зърнен вид няма да й хареса и за това досега не бях предлагала, но уви!   chef Ако някой се интересува от моите рецепти специално за супата от броколио и супата и попарата от елда да свирка.  Whistling  chef bowuu

Не знам дали пак ще успея да се включа. Утре тръгваме в 5.30 (сутринта!) Чака ни доста път, а мен каране. Дано Анди се представи геройски и дано времето в Охрид е с нас.   Nature Sun With Face Слънчев уикенд на всички и до понеделник!  Hug

Последна редакция: пт, 03 сеп 2010, 17:10 от Бърборанка

# 233
Янче тъкмо щях да се включа с питане за разнообразяване на менюто, че направо вече ще се гръмна. Тази седмица не съм поръчвала от кухнята, че нещо не й харесва и не е за вярване тия деца как са на моменти, в момента не мога да я накарам да близне плодово пюре и за мой ужас постоянно яде едно пюре на Ганчев - спанак яхния. Каквото и да й предложа само това се котира. Сега следобедната закуска си взех една баничка с праз - ами направо си я поделихме двете. За маслеността не се притеснявай - бебетата са така устроени, че заради малките стомахчета трябва да получават силна храна,  в малки количества. А мазнините са много ключови за развитие на мозъка.

И за бурканчетата за кухня  да питам откъде се снабдихте /надявам се аз  още да ни приемат/.

# 234
За маслеността не се притеснявай - бебетата са така устроени, че заради малките стомахчета трябва да получават силна храна,  в малки количества. А мазнините са много ключови за развитие на мозъка.

Да така е, но стига все  пак да са в едни нормални за възрастта и организма им дози.  Simple Smile Този качамак дето ние го ядем с не знам колко пакетчета масло май не е много полезен  Joy, но колкото за пробване става. За това пюре на Ганчев и преди бях чувала от една позната, че много се харесвало от децата. На Анди съм давала може би веднъж от него. Не се притеснявай, давай й това, което в момента се котира, пък и този период ще отмине и пак ще си разнообрази храната.  Hug

За бурканчета знам, че се купуват от женския пазар, а капачки имало и в Кауфланд. И мен това ме чака след като се върнем.

# 235
Ако някой се интересува от моите рецепти специално за супата от броколио и супата и попарата от елда да свирка.  Whistling  chef bowuu

Whistling Давай рецептите...Аз ве4е нямам идеи за тия манджи.
Приемам всякакви идеи.....

# 236
  • София
Захирка, бурканчета продават тези, които продават мед на Женския пазар, там намерихме и капачки.

# 237
Добро утро! Hug

Днес моето малко-голямо момиче става на 1!

Почерпете се:

Пожелавам си - да ми е жива  и здрава и Господ да ми я пази от всичко грозно и лошо! Praynig

# 238
  • В друго измерение
Сссилвии - да ти е жива и здрава Алекс, много усмихната и щастлива! Прекрасни моменти ви желая!   bouquet

# 239
Да е жива и здрава малката Алекс!  Да слуша много мама и да доведе добър зет!

Общи условия

Активация на акаунт