Ра ив честит рожден ден.Да си здрава и щастлива и много обичана

И аз давам разни плодове и зеленчуци Алекс да си ги хапва сам.
Бърби много сте хубави всички на снимките

Трейси честито на Дани
и лека и безпроблемна бременност на сетрати 
Аз ту с бочко мия,ту с нашият препарат.Пера дрехите отделно от нашите,но с един и същ прах.Вече не бебешки.Алекс бърбори само думи като баба,мама,тата,бау,бррр,да,не(и върти глава за не),дай,деде и само това.Но си мисля,че понякога не разбира нищо от това дето говори.Аз го питам:"Ти луд ли си?Той вика-ДА,Питам го:"Ти ще ме слушаш ли?Той пак да.
А като се е наял или нещо не му харесва върти с глава и вика не не не
Много е смешен.Иначе за възпитание какво да ви кажа.Ние сме мноооого далече от това.Изкарва всички дрехи от шкафа,влиза по шкафовете,бие всичко от земята.Аз му викам НЕ,а той ми се хили и продължава същото да прави.Бия го и по дупето и през ръцете ама той почва да мрънка не да реве.Глези се май.А от гърнето бяга като дявол от тъмян
Ползва го за шапка или го слага срещу устата и започва да бърбори.До сега никога не е свършвал работата в гърнето.Аз да питам пък какво мога да направя,за да не му се напуква устата на Алекс.Може ли да се маже с нещо
От вчерашният вятър е напукана,че даже и малко кръв потече.Аз получавам херпеси които се разрастват по цялото ми лице и стигам до АБ.Моля се той да не е като мен.Хайде ставам,че много дълга станах.Приятен слънчев ден
На Макс сега като беше болен му беше излязъл един на ъгъла на усти4ката и питах джи пи-то за някакъв препарат и той каза, 4е в такава възраст неможе нищо да изпише и само възелин4е да слагам, та за напукани устни4ки сигурно ще ви свърши работа, но аз тогава яко по4нах да го блъскам с плодве, които съдържат вит. Ц (киви и портокал) и за 2 дена му мина
, той много не става за малки деца за игра, ама Емо държеше такъв кораб да пратим. Поне е хубава декорация за момчешка стая и наистина ще си остане спомен за цял живот, ако малкия не му види сметката като порасне още малко
Да ни е жива и здрава! Черпя ви виртуално за нейно здраве:

А Ивуша е права за кръвната захар-и аз съм забелязала нещо подобно,но през деня.

' ох ще ме умориш от смях
та си мислех, че и в зърнен вид няма да й хареса и за това досега не бях предлагала, но уви!
Ако някой се интересува от моите рецепти специално за супата от броколио и супата и попарата от елда да свирка.

Слънчев уикенд на всички и до понеделник!