Ра-ив - Честит рожден ден със закъснение. Да си много обичана и щастлива!
Янче от Видин - аз купих на нивея овлажнител, обикновен, без аромати и съм много доволна. Теди е с яко напукани устни и от лекарствата и от близането на подове и всякакви повърхности. Интересното е, че когато му слагам вазелинчето стои все едно е мадама, на която слагаш червило

Веси - честита рожденничка и на теб с малко закъснение. Да е жива и многооооооо здрава!!!
Тортата е много хубава!
Захира - нашите бурканета са от магазин за дом.потреби. Но при нас не искат нещо спец. Ние само се записахме и взехме веднъж и спряхме. Не ми харесва яденето. Мисля, че ти ме беше питала дали може бактерията да е от там - не, аз не вземам от кухня. Може би на зима

Силви - да е жива и здрава Алекс. Между другото съжелявам, че не успях да честитя и именните дни.
За съдовете- отказах се да ги мия отделно - не ми се получава. Мия ги с нашия препарат, но сега пак почнах да ги стерилизирам -няма как.
Пера отделно- и винаги гладя

Шайн - оставям Теди да яде сам, но неща, които не се мажат много. Например сирене, кашкавал, плод. Иначе става както си казала - мазанооооооо
Янче - честит ти паспорт! Снимките са уникални. Анди е станала още по-прелестна.
мариелка -работодателя трябва да подаде док. но ти трябва да си му дадеш декларацията. А и да му напомниш. Иначе те няма как да знаят кога да я подадат.
Ако някого пропуснах -сори
ДА РАСТЕ ЗДРАВА, УМНА И КРАСИВА, МНОГО ДА РАДВА МАМА И ТАТИ

) .

.За яслите аз не съм наясно,но ти желая успех 

,между другото какво стана с прахосмукачката,дойде ли,въртиш ли вече бизнес