Калина, браво, много хубава обиколка сте си спретнали...И на мен ми се обикаля България.Може би догодина.

Янче, браво на Анди.Голяма мома е!

Хубав ден ви желая! Аз чакам майка ми да мине на път за село и се приготвям.

Скоро ще кажеш дали за теб е по-добре да ходи самичка или си искаш хванато за ръчичка детенце
Дай да я видя тази снимка с ваната,за която беше споменала.
Така че или се доверяваш на доктора или чакаш да видиш накъде ще избие. Ама много гадно се е получило - едно лекуваш, друго заболява 

Те сега и пробиха двата горни зъба(досега имаше само 2 долни) и педито каза че са и надути 4-те кътника, като единия даже малко е пробил и другите предни, които трябва да избиват и те са надути.
Какви са тези кътници по никое време, нали уж бяха последни? На фона на всички зъбаци, които и избиват и на хремата и температурата е доста весела, на мама лъвицата.
Пък и както е свикнала с бибата да си заспива, сега е зор без нея, но мисля да използвам това че 2-3 дни спи без нея и да и я махна.
Дария прави нещо подобно, аз я оставям права в средата на стаята и се отдалечавам и тя идва към мене, прави 3-4 крачки, но аз още не го броя за прохождане
, много е нестабилна, незнам как е Анди, но тя прави спокойно една-две крачки и после се засилва и пада. Радвам се че ти е харесало в Македония. Ааааа, и стига си правила торти за родата безвъзмездно, а си отваряй сладкарски цех.
Майтап няма, усъвършенства се ти, аз кога ще се заема с тортоправенето незнам.
Ако можеш и давай повече водичка да не се обезводни.
Андреа ПРОХОДИ, но НАИСТИНА! Абсолютно изведнъж! Ей така както между другото показвах на баща ми как я оставям права и прави 3-5 крачки до мен, до половин час след това обикаляше къщата абсолютно сама и то сякаш го е правила цял живот!!!
Това се случва минути след като дадох идея на сестра ми да направим довечера преди да си тръгнат прощапулник на Алексия (която ходи от месец). Сестра ми излезна и не видя последвалото.
В резултат от шега на майтап довечера вярвате или не ще правим прощапулник на квадрат, с две питки и всичко.
Какво ще кажете, сразих ли ви?
Защото аз лично, майка ми, баща ми и зет ми (присъствалите на прохождането) сме абсолютно в шок. Не за друго, очаквах, че всеки момент е проходи, но все си мислех, че ще започне първо 2-3 крачки, после 4-5, 7-8 и така, но ей Богу никога не съм допускала, че е възможно да стане ТОЛКОВА изведнъж! Но наистина защо се учудвам толкова? Нима почти всичко досега не започваше да прави изведнъж? Типична лъвица - когато на нея й щукне тотално ни изненадва!
Да ми е жива и здрава и все така приятно да ни изненадва. Черпя ви виртуално. 

Шегичкам се де, нали знаеш. Ок, обещавам до няколко дни да разкажа колко ми е разказана играта, ама на кукуво лято.

Все на хубави места да я водят крачетата
Този вирус май никой не подмина 
За пореден път се убеждавам колко много си приличат децата като по- мънички
Само да я изнамеря снимката и ще ти я пусна
За обрива и аз мисля, че трябва да се довериш на лекаря ви. А и наистина в повечето листовки пише такива неща, че може да ти настръхне косата. НО мисля, че когато не се прекалява и се спазват предписаните количества няма да има проблем. Ние така бяхме когато Алекс се обрина от алергията. Изписаха ни кортикостероид, който като цяло не е много препоръчителен и се дава в краен случай. В листовката бяха описани много страшни странични реакции, направо ми се доплака като прочетох. При обрив аз мажа Алекс с Фенистил. 
Ми и тя си проходила значи , щом прави самостоятелни крачки . Скоро ще се отпусне и ще си щъпурка сама
За подправките- копър, магданоз, чубрица, босилек. В минимално количество слагам, като педиатърката ми каза, че е желателно да са пресни, а не сухи. Единствено сух пащърнак съм ползвала в супа 
Така като го гледам сигурно и при нас ще настъпи скоро този момент. 
Дали защото малко му се спеше или вече е голям и повече разбира, но все едно се уплаши
. Преди да седнем на стола се хилеше на всички, закачаше се и обикаляше салона, а като ни дойде реда и седнахме наду гайдата 
Подправки ами какво слагам, много рядко май скагам подправки аз като правя нещо. Онзи ден като правих карфиолената супа и преди броколената сложиш малко вегета и малко черен пипер, но наистина мноооог малко, че все пак са малки. Иначе ако й дам от общата храна преценявам колко е подправена и решавам дали би могла да го хапне. За бурканчетата идеееея си нямам и дори точно тази тема вчера разисквахме със зет ми, който е чужденец и на него му беше още по-странно, дори цялата концепция на 'държавна кухня'. 
Правилно ти е казала Ганушка - давай повече течности да не се обезводни...
За спирт и на мен док ми е казвала, но не съм я мазала! 
много са милички
Ако говориш за ваксината срещу шарките, не знам какво се разибра под 'нелека' ваксина. Бяха ми казали, че имено тя не е лека, но лекарката каза, че не би трябвало да вдигне Т или нещо друго и така и стана. Преди като помня като съвсем бебе ту се раздриска, ту спи като пън, (Т не ми е вдигала май никога от ваксина), а от тази ваксина слава Богу нищо. Казвам го не за друго, а за да те успокоя да не се настройваш за кофти ефекти. Мисля, само е по-болезнена... 

а ти не го ли изненада с нещо аааа 
На една полянка я оставих да шета сама, ама пък много неравности има и за 5 минути падна 10 пъти, ама се търкулва и се хили и чака да я вдигна.
На ден поне по 10 пъти я "изпитва" как се казва и на колко годинки е , е как няма после да знае детето