АВГУСТинче ходи и не спира, за мама вече няма мира.....тема № 22

• 28 243
  • 743
  •   1
Отговори
# 360
Добро утро...

Янче ,честито ви прохождане...Анди ще е Телеманиа4ка явно  Joy Joy Joy Я дай още някоя рецепта за манджи4ка, ако имаш време.....
Шайнче, много сте хубави със Сватята.Радвам се, 4е сте си изкарали готино на морето.Времето не беше лошо, ама не беше и много топло, важното е, 4е сте го уползотворили добре на плажа.Басейна ви изглежда много готин, а Белослава колко е пораснала и е станала още по-хубава....Жалко ,4е не успяхме да се запознаем
Айде после ще дописвам

# 361
  • София
Добро утро и от мен!

Честити крачета на Анди и на Ния. Да ходят, да тичат, и да не падат много Wink

Шайн, много готино басейнче. Сподели, моля те, каква е марката, че май такова не съм виждала.

Лиде, дано са зъбки и да избиват и да си имаш здрав и бодър младеж пак.

Да ви кажа каква съм отвейка. С мъжо решихме, че днес ще водим малкия да го изследват. Ставме сутринта аз прилежно 1во изпишквам детето, 15 минути по-късно го изаквам над тоалетната... и се сещам, че то урина трябваше да носим... Еми 2 часа го чакахме милия, той така и не пишка пак, и сега посука и заспа...  ooooh!

Обаче тия дни се позагледах нещо и топките му ходят нагоре-надолу, а това май не трябва вече да става, та ще моля педиатъра да даде направление за уролог ми се струва. Има ли други младежи дето им се крият топките?  Thinking

Хубав ден!

# 362
Силви, марката е някаква китайска. Взехме го от разпродажбите в Практикер, беше към 15 лв.
За захранването- и аз бях до тук Embarassed. Белослава на морето опита и цаца и нищо не й стана. Сега се чудя това да го броя ли за захранване с риба, че ми се искаше да започна редовно да давам риба.
Янче, успех с детската кухня.
Аси, за нас това си е горещо време Wink.Мъжът ми е със зверско изгаряне и сега се бели като змия Laughing.

# 363
 kaffeetrmker_2 morning  food010

# 364
магаре, калина, силви.д. - мерси за отговорите. Днес сме с гъсти сополи, ве4е не текат, ама са леко зеленясали  newsm78 Аз знам, 4е като запо4не да минава стават такива, ама пък тук казват, 4е ако са зелени е настинка или вирус и сега незнам какво става. На лекар...смисъл няма да го водя, защото и без друго нищо няма да ми кажат. Ама ще се нау4а де  hahaha Като циглетата ще сме, ама пък дано се калим пове4ко така  Mr. Green
Шайн - давай рибка смело. Май по4ти вси4ки бебета много я харесват. Аз съм давала само от пюре, но като сготвя за нас следващия път ще има и за мал4о  Peace

# 365
  • На плажа
Защо никой не пише от известно време??? Доскоро покрай рождените дни беше супер оживено и цареше купон , а сега сякаш като празниците отмиаха дори редовно пишещи като Дани например не пишат.

Защото ме нямаше,ама като няма кой да прочете  Mr. Green hahaha Шегичка,то и ти тогава май заминаваше  newsm78
Бях в Плевен на гости и снощи се върнахме,но имам доста за чистене ,а и ученичката трябва да подготвям.
Пък и гледам да прочета пропуснатото и тогава да се включа,че сега съм не подготвена Hug

# 366
И аз от доста време не съм писала,но нямам много време.По цял ден сме навън с Митето,той бяга иаз след него-няма такъв фитнес ooooh!От вчера сме на гости на баба и дядо и ще поостанем до сряда и аз да си почина малко,макар че Митко е малко крив и все при мен иска,но си е друго с хора около нас.Ние риба не ядем ако е от пюре,но когато приготвям за нас и той яде,което ме устройва.
Аси,днес видях ,че пазя едно червено конче с манисто против уруки за Ради от баба ми(ако си спомняш колко отдавна искаше такова за Ради ooooh!).Може на първият му учебен ден да му го подаря Joy
Силви.Д да ти кажа и нашите ходят нагоре-надолу,но не съм мислила,че е проблем.Ти сега ме замисли и ще взема да се загледам добре и ако е така да ходим и ние на уролог.Пиши как се развират нещата при вас,ще следя.
Нащето пишле се забелва по малко и него много го боли,незнам защо така не трябвали изведнъж да се забели newsm78-имали някой като нас?
чао за сега утре пак ще се включа Hug

# 367
  • На плажа
Такаааааа горе доло ви прочетох  Mr. Green
Гледам пандата и тя в редиците на проходилите.Честити ви крачета Янче,на хубави места да  я водят:hug:
И Николай така проходи-от раз.Както не правеше никакви крачки,така на другия ден си ходеше сам #Crazy
Ивуше как мина разбиването в Софето Laughing
Магаре и ти ли имаш първокласник newsm78 Я кажи,ще подаваш ли документи за помоща ,която се отпуска за всички първокласници ?Редакция-Сега видях,че си отговорила,че имаш второкласник,обърках се понеже в един от постовете си пишеш за първокласник.В такъв случай ще ми кажеш дали миналата година си подавала такива документи.
Да ви кажа и на мен ми е по-лесно сега ,след като ходи Нико,не ,че и преди ми е било трудно,пак си го пусках да пълзи навсякъде  Mr. GreenНо сега някак си му е по-интересно и все си намира занимание,много много не ме безпокои  Peace
Гануше спряха ли сополите на Дари?Ники и той от време на време е със сополи,обаче нито един нов зъб не се показва.В застой сме от два месеца.
А подправки ползвам доста-магданоз и копър от преди 4-5 месеца-от както започнах да му готвя,а сега слагам и чубрица,червен пипер и щипка сол.
Ох,дивака се е качил на дивана и ми бърка в окото Mr. Green
За бурканчетата -в Бяла,където ходехм преди практикуваха на Гануша начина.Нужни бяха общо 4 бурканчета.Тук в Обзор кухнята си ползва едни пластмасови кутии ,еднократни и не ни искаха бурканчета.Супер удобно,само ако и на Нико му харесат манджите ще е 6  Wink

Честит нов комп на Джема сега нямаш извинение хза да не се включваш по-честичко,освен ако Никол не е проходила и "не ти разказва играта" Mr. Green
И аз като Магаре го оставям Нико да си обикаля навсякъде.Така правех и с кака му,просто съм на мнение,че е по добре сам да си създаде навици да се пази Peace
Силвииии и Ники мина почти на едно спане на ден.В началото спеше по-малко и ми беше трудно,но днес например спа от 1 до 3.30чВсичко си свърших,че си и починах даже Peace
Лиде по седмица и нещо отнасяме със сополите.С лекарства  и без,все толкова .Дано Макси да е по-добре вече Peace
Шайн много са сладки принцеските,а Лили май се запозна с доста мами покрай морето Laughing

# 368
Даниии добре си се завърналаааа брееееее! Как прекара при мама?  Hug Ааааа ха да не започваме с цитатите, ма оу  Joy Точно след като питах за теб Гануша ми припомни, че си на Плевен (да Ге  Mr. Green ) Просто бях позабравила, но винаги те чета!  Hug И в друго те хванах, че не си чела - Магаре на предната страница специално написа, че има второкласник, а не първокласник  hahaha ама четенето отгоре-отгоре ти е простено като те е нямало тоооолкова време.  Laughing Реших да се 'захапя' защото ме обвини най-позорно, че не те чета, което няяяяяма как да се случи - точно теб! Разбира се всичко е в кръга на шегата! Hug Ех, че ми липсваше..! Hug

За топките не знам нищо. Само от мъжо знам, че не им било гот на мъжете като им се качели нагоре и туй то  Joy

Последна редакция: нд, 12 сеп 2010, 21:18 от Бърборанка

# 369
Аси,днес видях ,че пазя едно червено конче с манисто против уруки за Ради от баба ми(ако си спомняш колко отдавна искаше такова за Ради ooooh!).Може на първият му учебен ден да му го подаря Joy
hahaha hahaha hahaha Май май така се о4ертава.
Дани добре завърнала се  Hug Липсваше ми
Шайнче , верно ли мъжа ти изгорял....Ама то май то4но на тоя вятър най-много се изгаря.А и той сигурно не се е мазал с нищо....И аз преди няколко години изгорях така.Беше то4но средата на септември, нямаше оба4е грам слънце, само едни кофти облаци, но все пак ние отидохме на плаж...то предимно за да се снимаме , и след няколко 4ака на плажа, бях силно изненадана как съм изгоряла без грам слънце....
Ян4е, благодаря за идеята....аз докато видя, теб ве4е те нямаше в скайпа... Hug

Аз от два дни давам ве4е прясно мляко.В4ера му правих бисквитена торта, днес мляко с ориз и у4удващо му харесаха.
Предния път му правих бисквитена торта , но с АМ, е неиска изобщо да я яде....Утре какво ли да направя?Дайде идея

# 370
  • Бургас
Reni, Dani, ами да, то аз съм шматката , ама то който пише по нощите е така - наистина съм писала в първия си пост "първокласника", но после се поправих  Peace
Та втори клас ще ми е момчето, да Simple Smile
Дани за помощите съм чувала, че има някакъв срок в който се подава молба в  Социалното по местоживеене, там където си подавала за детски. Аз не се вмествам в тавана за дохода и не взех такава помощ, нито пък взимам детски, но имам приятелки, които си я получиха по банков път , там където си получават детските - 150 лева за дете   Peace
Попитай във вашето Социално, че да не е къно вече  Peace

Аз вчера готвих боП и реших да дам и на Деси за вечеря, НО не самия боб а накиснах средата на една филийка в чорбичката от боба, тя направо се разкашка и аз и я дадох с лъжичката в комбинация с половин белен домат, който Деси гризеше и явно и харесваше, защото като се позабавя с домата и ми го посочваше с пръстче да и дам да гризне Laughing За протокола - боба имаше джоджен, червен пипер и малко сол.
Слава богу нормално спа вечерта, опасявах се да не и се отрази на коремчето по някакъв начин , но не  bowuu

И да се оплача от Деси как дърпа и сваля всяка фибичка, лента и подобни от главата си  #Cussing out ама за секунди бееееее, а аз имам такова желание да и слагам, накупила съм най-различни , а то диването само още като ме види, че нещо я дебна и я забляхосвам и започва да се оглежда подозрително. Слагам и до 5-тата секунда след това  е свалила всичко. Не мога да разбера какъв и е проблема  Mr. Green нито я скубе, нито я стиска, нито я щипе ама ни-що.....

Последна редакция: нд, 12 сеп 2010, 21:37 от magare

# 371
Ох, момичета...завърнах се...спала съм 3 часа , но си струваше разкарванката! Поразби се кака ви...Пиене, пушене, танци-манци и въобще...супер! Не ходих на концерт, че ми се стори хладничко, а щеше да е на открито...но сърдити няма..
Утре ще ви чета, че отивам да спА!!!

# 372
Шайн, наистина басейна е много хубав. Аз също търсих такъв за Соня като тръгвахме към морето, тя мисля Лидето беше купила подобен на Макси и от нея се заинтригувах Simple Smile, но не намерих. Догодина и аз такъв искам. Белослава е много хубава, Софи и тя, колко са пораснали, вече са си дечица големи. Соня си ми е още като бебе.

Магареее Simple Smile, вярно ли спите до 10, дай да си ги разменим за малко, таман Митко Любопитко ще научи на нещо Соня, че мой Емо само на пакости я учи. Аз пък защо си мислих досега, че двамата са на една възраст, сигурно понеже и Емо беше 1ви клас миналата година, ама не съобразих, че тук почват на 6. Емо тази годена пак 1ви клас, урте почва учебната година.

Янче, всички, има 16 зъба вече и силно се надявам последните 4 кътника да се появят чак към втората година. Ти си много лаконична днес, на какво се дължи това мълчание  Laughing!?

На Соня съм ѝ оставила на земята един каталог на Quelle, чашата ми от кафето (празна) с лъжичката, една тупалка за килими и няколко от моите фиби за коса и май успях да я накарам да ме остави намира да пиша Simple Smile, така само се надявах, тва съм го записала от сутринта Simple Smile.

# 373
Хелоууу! Направихме и ние прощъпулника. Мимчето нещо не й хареса, че имаше много хора и беше мрънла. Търкулихме питката и тя я настигна и стъпи върху нея  ooooh! После пък не искаше нищо да избира от предметите, искаше си едни мокри кърпи, дето ги видя преди това. Ама хвана отвертката накрая...  hahaha Ха дано е инженер, а не общ работник  hahaha hahaha Joy
Магаре, и мойта животинка не търпи нищо на главата и на краката си. Пък косата й е една неоформена, на никъде, и ленти, фиби и шноли колкото искаш, ама не... Усети ли я, на секундата е свалена. Онзи ден се пробвах да й сложа шапчица, че много духаше. Ами най-демонстративно я свали и си избърса устата с нея, като беше яла някакви боклучета междувременно, и я изхвърли от количката...  Shocked Олеле мале, не ми се мисли с тия лъвчета с характер, колко бели коси ни чакат.
Лиде, и аз само за сополи не ходя на болница. Ако няма друго обезпокоително, ги чакам поне седмица, че и повече понякога. Е, ако се проточат до безкрай, е нужно да се види, че и хремата не е съвсем безобидно нещо.
Ивуше, ако не можеш да спиш нощес, чедо, аз съм виновна. Много ти завидях, ша знайш.  Hug

# 374
Поли, Соня ми скри шапката ShockedНа това му се вика зъбоникнене Shocked.Хич не се учудвай, че не спи детето. Взели сте си дозата от зъби за 6м напред hahaha Joy

Общи условия

Активация на акаунт