и да почерпя за здравето на моето мъжле, който също е именник днес

Хари - не ми каза, дали хомеопата ви е препоръ4ал по кое време се дават хомеопати4ните неща или да не съм го видяла ли
Кортизалия е хомеопати4ни хап4ета за сополки. Дава се на всеки 4ас през първите 12 и се разрежда с подобрението на хремата. Опитах първия път, но явно не съм го давала правилно заради храненията и т.н. и затова се 4удя какво да измисля за него
Тая детска ще ни скъса и съм малко шах и мат какво да правя. За у4илището пък няма да ви шепна колко нови неща са вкарали за у4ене, не е истина
Искат да направят най-добрия колеж за красота, което не е лошо като идея, ама на мен д....пе да ми е яко с бебе и у4ене и болести
Имам да правя домашни всяка седмица. Преди ни даваха 2-3 седмици, а сега понеже материала е огромен ще се наложи да се правят системно, защото после никой няма да може да навакса. Изпитите ми са разбити на 10000 4асти през януари, март, април, 4е и преди коледа, а преди бяха само март и до там
В4ера вдигнах скандал в детската, 4е не се грижат добре за детето ми, 4е ми писна от тях и днес ще ходя да говоря с мениджъра и да видим ще влизат ли в релси или ще се сменяме
Извели го сутринта в едн студ и мраз и немогат да ми кажат дали е бил обле4ен с яке, дали е имал шапка, колко вода е пил, нямал бил разтройство, ама той не е и пълнил пампата, ял бил незнам какво си, гледам после в дневника му, ами той друго пише, 4е е ял там, пър4оци огромни му дават и се бил задавил и повърнал, аз 1000 пъти повторих докато е с хрема да му нама4кват, 4е неможе да преглъща, Т имал, ама не му дали Тпонижаващо, нищо, 4е съм им дала с рецепта изписано от лекар, нямали били право, ами защо е тогава там ...
А да не говорим, 4е има алергия от яйце и те смело бухат дори и бъркани яйца
За кожата му никой не се грижи и ще вземе да ми се обрине накрая, дупето подсе4ено - няма кой да му сложи едно крем4е на детето ... Сори за излиянията, ама да видите за какво става въпрос и да си направите сверка на 4асовниците 

И при нас времето е кофти, дойде есента, ама какво да се прави ...

!
. Ние тук само мрънкаме и се оплакваме, но явно и при вас положението с яслите хич не е розово.
Незнам защо, но този празник го свързвам с много нежност ... 
Да са живи и здрави, винаги много обичани и много обичливи и да споменават имената им само с добро!!! Весел празник!

:
А ти за коризалия ли говориш
Аз такова давах,но то е за настинка и хрема като цяло.Конкретно за сополки давах Allium Cepa 9 (което май е латинското название за лук),а за гърлото - Хомеожен 9 (Homeogene).
Да си носи с гордост името и да го прослави! 

Въпреки че тук има някои много хубави държавни ясли, във Варна има една, за която наплива е огромен, много добри възпитателки са и много се грижат за децата, но това май по-скоро е изключение. Дано се разберете с мениджъра, а на теб леко учене, после ще си отвориш най-луксозния салон във Лондон и ще ни пращаш покани да идваме да се разкрасяваме. 

Жив и здрав да бъде! Хубаво е, че и Ники се подобрява.
Ужасни са, ей... думи нямам. Бяха ми назна4или 4ас за педиатър, нищо 4е бях поискала за ортопед и ми пратиха писмо да си запиша 4ас по телефона. Обадих се и служителката беше някаква олигофренка, бавна, флегмати4на и супер заблудена, Макс ревеше, имаше разтройство и още куп неща а главата ми и след мило приканване към малко по-бързи действия, тя взе 4е ги забави още и избеснях и казах, 4е не им искам помощта, то при тая скорост няма скоро да се погрижим за детето и отказах всякакви 4асове за лекар. Та са изпратили местната мед. сестра да провери как е детето, един вид дали заради гадната си майка няма да е в лошо състояние и да му има нещо
Е, какво да ви кажа,аман от такива ве4е. Сега ще ни теглят и мерят след 2 седмици. Казах и 4е по-бързо ще тръгнем на у4илище, отколкото някой да ни направи основния преглед за годинката 
Забравих да ти кажа, одеве.
Да вземеш да се престрашиш с тия самолети най-накрая

какво ли си мислеше милото ' тая лудата с какво ще ме натъп4е пак, не стига, 4е ми е зле, 4е и тя ме мъ4и тука'
та спрях ги де.
в комбинация с мултивитамини
Термометъра е електронен за ухо и показва под 37
Да не говорим, 4е си показва и 35 понякога
А нормално не са му студени ръцете и краката де, дали зна4и нещо това ?
. За седмицата в линийката долу. Много съм хепи.

Че те нещата били много по- неуредени отколкото при нас.
Бързо оправяне на Макси

. Водех го да ходи и гонехме татко му и изведнъж как ми се изплъзна от ръката не знам, но в следващия момент беше по очи на земята. Поплака си доста, а и има голяма цицина и му посиня 

. Страшни неща разказваш за яслата 
като моделка си 

Какво сложихте на пода?
дано де, има време още.
Радвам се, че сте оздравяли така бързо!
ето затова не искам да си давам детето по тукашните ясли, и тук е така, елементарни култура, хигиена и познания нямат, тия са като животни, бе, а ти остави другото, а от дума не разбират...ти пак търпелива беше досега, това аз ако бях да съм разгърмяла детската градина.
. Много ви целувам и гушкам, хич няма да ти е лесно
. Крачетата и ръчичките може да са студени от оросяването, знам ли, аз съм така непрекъснато, не мисля, че е притеснително. Опитай се пак да му премериш температурата, ако е до 37.5, значи е добре, да не би ти да си студена и затова той да ти се вижда топъл?
, но не се обвинявай и притеснявай, такива неща се случват, а и тепърва ще е така.