АВГУСТинче ходи и не спира, за мама вече няма мира.....тема № 22

• 28 239
  • 743
  •   2
Отговори
# 465
Здавейте и от мен мамчета.Аз ви чета ама така ми се доспива накрая,че направо в леглото  Laughing

Алекс първият ден на яслата е плакал много,но днес се е държал като мъж.Аз се бях притеснила да не е станало нещо лошо и пратих мъжо да го види.Мъжът ми го заварил как влиза в един шкаф  Laughing ,а лелките казаха,че си е играл с количките и гък не е казал.Дано и занапред да е така.
Аз и Рени днес се видяхме.Много печена мацка е.Малката Венци подари топка на Алекс ама мойто диване я изгуби.Благодарим и за подаръка  Hug И с баткото се запознахме.Той много помага на мама.Много са сладки само как разхождаше Венци  Hug Аз даже виках на мъжо,че искам и аз така да направим сестричка на Алекс и той ще се грижи за нея  Laughing Много се радвам,че се запознахме с Рени и нейното семейство  Simple Smile

Как са болничките дечица?Надявам се да оздравявате вече  Hug
Лека вечер от мен  Simple Smile

# 466
Здравейте и от мен! Вярно позамряла темичката, ама сега с хладните дни ще я пораздвижим. Ние не се спираме за миг дори, само ходене, ходене и пак ходене. Само докато спи мирува. Тренира клякане и изправяне активно. От няколко дни вече дори пълзи!  Mr. Green

Много са болничките май, стискам палци да минават бързо вирусчетата, че е много гадно да си гледаш детенцето болно.

Александра, браво за квартирата, дано се чувствате добре там! Много смешно това с Кати и хляба  Simple Smile  Мими пък днес тъкмо си хапна супата, бяхме у свекървата, и аха да си тръгваме, тя се присламчи към дядо си на масата да си дояжда. Като я погледнах, в едната ръка диня, в другата парче наденица, и ръфа - ха от едното, ха от другото...   ooooh!

Хари, и аз харесах идеята за закуска, у дома бисквитките се тачат много. Онзи ден и сварих малко ябълка, круша и сини сливи и натроших бисквитки. Голямо ядене падна.

Терпсихора, много е сладък дребчо на снимките.  Heart Eyes И ние тренираме основно по пресечен терен навън, че не ме е страх да я пускам самичка, на асфалта не смея. А, пускам я и на една площадка детска с едни меки неща по земята, като плочки  Embarassed, ако се сещате...

Нова изненадка от мойто момиче, вчера я оставих на гърне и влязох в банята. И чух по плочките, че тупка с крачета, пристига. А тя почнала да ака, маймунката, ама понеже ме загуби от поглед, тръгнала да ме търси, и си продължаваше дейността по коридора като някое козле...  hahaha hahaha Joy Joy Въобще, положението с гърнето стана много сложно.
Лека нощ от мен

# 467
  • Кърджали
Кати продължава да мрази гърнето.Сякаш и е направило нещо. Вчера я пробвах да я сложа, не за друго, ами най - накрая да и взема урина за изследванията. То рев се изрева, пробвах какво ли не само и само да се задържи за малко.Накрая въпреки усилията ми да я задържя някак си тя стана, и докато се изправяше бутна гърнето.Взела, че си свършила това, за което я поставих, ама в яда си го бутна  и съответно разля по мокета.Та отиде взимането на урина...
Как ще я сдобряваме с това гърне, не знам.... Трябав и преди да се заместим да и направим изследванията, че после кой знае кога ще ми остане време..
Госпожица Кобрети, ти не си видяла Кати как се нахвърля върху салама.Колкото и да се опитвах да я държа надалеч от салами, баща и я е научил да го яде, и сега види ли салам, ще кажеш че е видяла кой знае какво...Ама няма начин да я спреш.... То добре поне, че не се купува често  [/b
]

# 468
  • В друго измерение
Привет и от нас! Отдавна не съм писала, а и признавам, че много и не съм чела... Embarassed сори, за което....Занимавам се с детето, къщната работа и ако ми остане свободна минута чета разни рипорти, които си взех от работата, какво са свършили по проекта ми през изминалата година и да съм в час като се върна, а не като паднала от Марс. Времето е отврат, съсипа ни от дъжд, температурите са 8-9 градуса, направо не мога да повярвам, че мин година по същото време беше 30 и нагоре градуса и аз бях по цял ден навън с едномесечното бебе. Rolling Eyes

Много болни дечица, да се оправят бързо!  Hug

Рени - честита ви годишнина на патерица!  Hug Много поводи за празнуване на един ден, а сега и прохождането на Венци, надявам се, че сте го отпразнували подобаващо...  bouquet Hug

Ганушке
- много е сладка Дария, представям си я...Simple Smile

Славенче
- горе главата, ти ако не си помогнеш за излизането от тази дупка, няма кой...Да сте здрави само, другото са бели кахъри.

Дани - добре завърнала се!  Hug Супер сте на снимката, много ти е хубава дъщерята с униформата, тя в частно училище ли е? Сори, ако си го споменала, нещо пак съм чела-недочела. Рене се е върнала, говорихме даже, просто не смогва в момента да стигне до форума.

Лиде
- честито братовчедче на Макси, ние говорихме на скайп, ама аз патицата, забравих да честитя. Да ви е живо и здраво!  Hug

Александра
- честита ви нова квартира! Голяма калпазанка е Кати, много е сладка!  Hug

Янче от Видин
- дано свиква Алекс градината! На теб успех с учението!

За спането на малката не се оплаквам, спи по 11 часа нощем, от 10 до 9ч, после наобяд още 2-3ч и накрая към 5-6ч дремва за около 30 минути, колкото да се поосвежи. Laughing Определено има подобрение леко, не смея да се похваля, но откакто проходи се занимава от време на време сама, но много бели прави. Обезопасила съм навсякъде и я оставям да вършее, то ясно, че подредено в тази къща няма да е, вече съм спряла и да се срамувам и извинявам някой като дойде. Grinning Проблемът с дететгледачката е все още нерешен, аз твърдо държа да е българка, има едни вариант за след време, а дотогава като че ли ни се иска с мъжа ми ние да си я гледаме, ще се координираме, моята фирма е доста гъвкава в това отношение, може и от вкъщи да работя, а офисът ми е на 5 минути от нас. Нямам час сутрин да съм в офиса, когато отида - тогава, въпроса е да се изработят 8ч на ден, а как си е моя работа, може и през нощта. Laughing Та така, ще си гледаме ние някак детето, трудно е, но не невъзможно, поне първоначално.

Опс, спирам, моята госпожица се е събудила и ме вика. До скоро!   bouquet

# 469
Здравейте, момичета!
Не съм писала от сто години, но имам много работа и нямам никакво време!
Прочетох само последните страници бегло.
За яденето - и ние не ядем въобще и по цял ден се чудя какво да му давам, накрая след сто отказа на различни храни се залъгваме с глупости от рода на солети, бисквити и други подобни, които по принцип избягвам да давам.
Имаме вече 12 зъба. С кътниците голям зор имаше докато избият, надявам се сега да се поуспокоят нещата.
Иначе постоянно ходим, как не се изморява се чудя!
Сега голяма игра имаме -  да събираме камъчета.

# 470
Здравейте, минавам само да кажа, че вече сме доста по-добре. Никаква Т (пу пу) и пак си е моя дивак  Heart Eyes. С антибиотика нямаме почти никакъв успех. Пие само по една доза на ден с едно шише мляко, но колкото толкова.
flix, Ники също отказваше да яде, даже още не се храни нормално. Карахме предимно на кисело мляко. Общо взето предлагам всичко само, за да си хареса нещо. Днес яде от мойта кифла, но не го спирам. Сега е важно да яде нещо все пак. Даваш ли вит. Ц?

# 471
  • Бургас
Dolls,много се радвам,че сте по-добре,защото ми напомни за нашата ситуация.Не съм давала вит.Ц,но ме посъветваха,че е добре.За възрастни-то е ясно,но за бебета...не съм се поровила за допълнителна информация.  newsm78

Благодаря на всички за успокоението,че моя злоядко отново не е единствен и неповторим  Laughing Между другото,онзи ден му направих импровизирано за закуска забъркани 2 жълтъка,сиренце и масълце,в комбинация с хлебец и краставичка-добре се приеха.

Ама се позабавлявах с Кати и Мими как похапват,а и другите работи,дето ги върши Мими  Joy

# 472
flix , има вит. Ц на ампули за бебета. Аз ще давам 5 дена по една ампула и остава още 1. По-добре му купи на детето да го подсилиш малко. И преди съм давала щом видя, че не се чувства добре Ники   Simple Smile

# 473
  • Бургас
Благодаря,Dolls.Ще се възползвам.

# 474
Добро утро!

Ани добре съм си аз, майка ми идва вече да гледа Анди през деня и аз общо взето си почивам. Наистина си е друго когато има някой който да ти помага. Аз чак сега го усещам, защото до този момент не е имало на кого да оставя детето за 5 минути.

Да ви питам давате ли билкови чайове вече? Вчера бях направила за нас чай от маточина и Андреа като видя, реве иска и тя, напълних й шишето и изпи всичко на екс. Много й хареса, но все пак е билка.

И един малко деликатен въпрос към мамите на момиченца, от едно известно време като оставим малката или в столчето за кола, или в количката като е вързана с коланите, или в столчето за хранене започва едно търкане  Embarassed Embarassed Embarassed, цялата се зачервява, съсредоточена, чак се сърди като й разваляме кефовете. Четох в Спок, че било нормално при момиченца от 1 до 2 години и не трябва никакви реакции да даваме за да не я травмираме нещо да се чувства виновна или засрамена, да не й се караме за да не й объркаме нещо сексуалността, така си опознавали тялото ама знам ли newsm78 . Като отидем някъде и тя като се зачекне в количката направо потъвам в земята. Вашите момиченца правят ли така? А много често се и приспива по този начин... А свекърва ми твърди, че било от памперсите, да сме ги махали вече. Да ама когато Спок е писал книгата си памперси може би изобщо не са ползвали, а също е имало такова явление за да му се обърне внимание.

# 475
Добро утро, всички ли сте вече на работа,че не пишете  Confused Хайде по едно кафе да се събудите

# 476
  • На плажа
Добро утро,тази нощ отново нямаше съм за мен  ooooh!Какво му става на това дете не знам,събужда се на всеки два часа да яде.Но най странното е,че правеше така преди да заминем за Плевен,а там като се отприщи да спи,до три часа не се събуждаше въобще Shocked
Довечера ще му дам малко панадол,макар,че съм му противник,ама то не се издържа.На всичкото отгоре сутринта се събуди в 6 да яде,заспа в седем,а аз трябваше да ставам  да оправям Вики за училище ooooh!
Хари и аз бях много хепи от факта ,че ще носим униформи.Наистина дечицата изглеждат елитни, щом Амбишъс помисли ,че ходим в частно училище Laughing А училището ни е съвсем обикновенно,държавно,даже е и само основно,такова си имаме в градчето само PeaceСлед седем години ще учим във Варна.
Мо пипнал те е най-лошия вирус Sad Представям си как се чувстваш,дано скоро да си здрава и ти и Митака  Hug
Фликс,Захирка,Деси-стз,Долс и Ники започна да ми отказва храна,при положение,че си беше свикнал на моите манджи и си ги хапваше с кеф.Дали не е някой зъб и при нас  newsm78Ох незнам,като излязат зъбите с какво ще се оправдаваме Joy
Фликс аз предлагам,филиика с масло,леко запечена,банан или кремчета  Peace
Алекс радвам се,че одисеята с квартирата е приключила успешно.С много смях и емоции да изпълните стаите и  Hug

Амбишъс дано да успеете така да се нагодите,че да можете да си гледкате Саванка двамата с мъжо ти.Поздрави на Рене  Hug
Захира и аз давам чай на Нико,даже вчера и малко мед му сложих.А за деликатния въпрос от собствен опит не мога да говоря,понеже не ми се е случвало,но скоро попаднах на тема във форума и се коментираше,че е напълно нормално и често срещано явлние.Съветите бяха да не се караме на децата и да не им обръщаме внимание,просто трябва да се научат,че това не се прави пред хората това за по-големите деца разбира се,а Анди като започне да прави така пред хората,няма ли да е по-удачно да я свалиш от количката,да ходи и да се занимава с други неща,знам ли newsm78

# 477
Захира, това сигурно е както при момченцата Simple Smile. Ники само да усети, че е без памперс и веднага ръката му е на пишката и се кефи, като си я пипа. И аз не го спирам, нека опознава себе си. Е не се търка в стола, но пък е разбираемо от разликата м/у половете. Така мисля  Grinning
Чайчета вчера купих обикновени лайка и някакъв смесен билков. Дано ги хареса, че на Хип не го уважава.

# 478
Захирка, Преслава не го прави това, но помня, че племенницата ми го правеше... Снаха ми се беше побъркала - толкова непрестанно го правеше. Чела съм и аз, че е нормално - минава и отминава. Не трябва да се обръща никакво внимание - нито да се забранява, нито да се поощрява.
Прекрасен празник на всички! Много вяра, надежда и любов да краси сърцата ни!  Hug

Честит имен ден на прекрасната, малка, розова, София!  Hug Весел празник, Лили!   bouquet

# 479
  • На плажа
Олееее голяма съм патка  ooooh!Забравих да честитя празника на прекрасната София и на още по-прекрасната и майка Лили

Честит празник мили момичета,весело и щастливо детство Софи  Hug Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт