Утре тръгвам за К-к и няма как да ви пиша. Ще ми липсвате много, но няма как - и аз имам нужда да ме поглезят малко (много)
П.С. Как правите кекс сутрин бе хора
. Изобщо ме няма сутрин, ама хич!Жужу- ще ти се обадя и задължително.
. Изобщо ме няма сутрин, ама хич!
А къде бяхте миналата седмица,когато висях като прани гащи в къщи,а????

Много се радвам за теб, като знам как го чакахте това бебче. Лека и безпроблемна бременност и една сладко малко момиченце накрая ти пожелавам, в краен случай може и момченце.
Ама ти както си го написала в началото си помислих че ще ставаш в 4 часа
, 2 пъти трябваше да го прочета че да зацепя. 

А днес цял ден не спря и не спря да реве. Сега уж спи, ама пак се буди и реве ..... Това с реването през ноща вече 2-3 седмици продължава, но за първи път е толкова ужасна през деня. Не знам какво е, но дано да разбера бързо, че така не може.
Влизам и що да видя ...
Има новина голяма, Трейси отново ще става Мама!
Браво, миличка, много се радвам за теб!
Пожелавам ти всичко да бъде наред и на финала да гушкаш още едно малко сладко ангелче, като Дани, без значение дали е момоченце или момиченце! Наистина много хубава новина!

живи сме, ама немога да ви из4ета и да пиша, затова отгоре-отгоре минах и който пропусна - си ме знае 
Много да си спокойна и да не усетиш тази бременност и Дани да е най-добрият батко
А вие го гласяхте за 4ужден4е това беб4е
няма пък
Ти си ми пример за това, 4е който иска нещо силно и се старае, винаги го постига 
Дано да мине вси4ко по план и да сте много спокойни и щастливи вси4ки, най-ве4е Саванка
Притеснено ще ти е в на4алото, но с времето ще се успокоиш. Когато видиш, 4е детето ти е добре и е в сигурни ръце, повярвай ми 4е ще се отпуснеш и пак ще влезеш в ритъма на живот. Винаги ще си я мислиш, но не притеснено, а по скоро 'какво ли прави сега, с какво си играе, на разходка ли е...такива неща
Сняг
Ние в4ера бяхме на лято, а днес май пак сме на студ
За букви4ките - май ще ходя пак там, 4е поръ4ах една шапка и нещо още я няма, а ми я поръ4аха онлайн от магаизна и нямам е-мейл за потвържение, само на едно лист4е ми записаха референса, а може и по тел да го търся - ще видим 
В4ета тър4ах половин ден да му уредя на моя пандишпан 4ас за ортопед да му видят кра4етата, 4е много по4нах да ги мисля и накрая едно голямо нищо
Седях по телефони сигурно 1ч и накрая ходих на място, та и до ли4ния лекар... Дано ли4ния успее да ми презапише 4аса, 4е тук правилата са железни и все никой незнае кое как да направиш - идиоти 
Та една приятелка ми показа тия приспособления и вършат страхотна работа :
Ако намерите испански, ми 4е те си растат постоянно
Но като цяло цитрусите са силен алерген, да го имате в предвид 
Има много игра4ки с фигурки, за нареждане, за пъхане, музикални, абе 4удо - с вси4ки си играе.
Като се позаслушах снощи само 'не', 'неможе', 'недей бута' и т.н. ама то просто все каквото нетрябва прави 
Дано да имам време да ви пусна сним4ици и да ви доиз4итам, 4е сте се разписали.....

. Няколко дни трябва да мажем с мехлемче и да внимаваме да не се подуе, но казаха, че бързо щяло да отшуми. Но......се оказа, че има и някакъв друг проблем и на 6-ти октомври ще го оперират
. Била само рутинна операция, сутринта рано отиваме и следобяд ще сме си вкъщи, обаче се правела с пълна упойка. Много ме е страх честно казано
. Сега ще ходим да правим изследвания, да го тестват за алергии и тн. И на 6-ти сутринта гладен и жаден в 7.30 трябва да сме там.
И как хубаво и ясно си казва "Да" като голям човек 

.
Само да стане и ще ви съобщя,обещавам.

).
Радвам се,че вече болестта е зад гърба ви и ти пожелавам Силви бързо да се възстанови. 

.Представям си колко ти е свиито
.С теб сме
!

,щом лекарят е казал че не е нещо сложно значи всичко ще е ОК,сигурно си притеснена за упойката,но понякога се налага,Алекс ще се справи той е малко геройче 
,много добре си го обяснила
.Ами сега като знам може би ще ги намаля на 2 или 4 капки или може да ги спра,защото тя пие само Девин Изворна,от чешмата не й давам,само ако й правя нещо за хапване,но това е рядко,че нали е на кухня.Струва ми се по опасно да се разболее от флуороза отколкото да има кариес
.Като отидем утре при педито ще и кажа че пие само изворна вода да видим какво ще каже за Зимафлуора тогава.Тенк Ю пак 
,на дали тук ще има,но ще се ровна в ибея да видим дали ще изскочи нещо

По между другото, намерих те, само чакам да ме приемеш.