За заспиването нищо специално не съм правила, просто мисля че узря и разбра че трябва да си спи, като я оставя в леглото, просто я оставям и казвам че излизам за малко, а тя да заспива и стана, но не я насилвам за нищо, случва се понякога да не иска сама да заспи и лягам с нея, общо взето се водя по детето.

, знам аз че не се обиждаш лесно, ама да си кажа. 

Шегичкам те,тя Дарито от бебе се проявява ,като доста схватлива ипаметлива,та не се учудвам хич на способностите и 

За мед не съм мислила. 

, в чудо се е видял с него. На мен това никога не му го е правил, но ако ми се наложи, ще се обръщам към него
.

това е страхотна новина,всички знаем колко много го искаше.От все сърце ти пожелавам една много лека бременност със щастлив финал и нека 4 член на вашето семейство да е едно сладко малко момиченце,на което да връзваш опашки и да му правиш страхотни снимки
Честито от сърце! Лека и безпроблемна и от мен! Ех значи онзи път дето си говорихме глЮпости по скайпа за ... ъ-ъъъмм ... е дало резултат

Ама мъжо мнооого изморен, че е станал в 5 и е пътувал цял ден преди да дойде
НООО и утре (сутрин) е ден!

Ако знаете само?! Вчера я водихме на преглед,кантара показа 8400 - направо ми се насълзиха очите! Близо месец ще ни отнеме, да напълнеем до теглото преди болницата.
.
Явно имаше резултат
Да видим как ще се оправя с две и работата
Дано Силви бързо се възстанови, какво да се прави, има и такива много неприятни моменти. Сигурно ти е много мъчно
Но недей тъжи. Иначе 8400 не е чак много зле за тегло. Дани е 8700 гр., но той не наддава много последната половин годинка. А и аз се радвам сега, че не е много едър, че не мога да го нося иначе

В България съм в момента, ще пътувам натам скоро. Иначе не ми е за първи път. Уж щяхме да си гледаме детето тук, ама нещо не ни се развиха нещата по план, та хайде обратно...
Как ще се справяш ли? Че ти ако не можеш, не знам кой. Мими си играе със същото нещо, но нейните рингове са по-малко, нарежда ги бързо 1-2 пъти и й писва.
Много се радвам, защото вие искахте от доста време второ бебче! Желая ти лека бременност и здраво бебе на финала! 
!
!
.
.
.
,много ви се радвам,пожелавам ви лека бременност и за финал едни малки госпожици
.Като ви чета с такива новини и на мен ми се иска да гушкам едно малко бебенце,но като се замисля повече и разума ми надделява да имат по-голяма разлика към 3-4-5 годинки
,че иначе с две бебета не знам как ще се оправям 

.Щях да ти пиша за юфката-че е по различна на вкус,както Шайн е писала,гледай какво съдържа,че има различни,аз взех юфка на Трявна не знам при вас дали я има,но е много хубава,мирише ми на крем-карамел,и е вкусна,аз не бях опитвала юфка от години бях я намразила от детската градина,но тази е супер 
,кажи ми трябва ли да се дава Зимафлуор(какви са му плюсовете и минусите),аз питах моята зъболекарка и тя каза че няма нищо лошо в него,но все пак...Ще съм ти много благодарна
Педито отначало ми каза по 4 капки,а сега като сме с повече зъбки по 8 капки. И другите момичета ако знаят нещо по въпроса да кажат
Д-то да й е яко като и връчиш парцала след 2-3 годинки
,ще те чакаме 

,ама какво ли не пробвахме не и не, в чудо се видяхме,така 1.5-2 часа,стои и ме гледа в очите и ревеее,аз накрая се предадох че нищо не мога да направя и мъжо реши да я сложим в столчето в колата и да тръгнем да обикаляме из Горна докато заспи и после ще я пренесем, и така и направихме,посред нощ в 12 и половина си караме из уличите да заспи зверчето,накрая заспа към 1 часа и я пренесохме в кошарата,какво беше това чудо,не беше ми се случвало,чак да стигнем до колата...Като заспа половин час след това хлипа в съня си..