АВГУСТинче ходи и не спира, за мама вече няма мира.....тема № 22

• 28 238
  • 743
  •   1
Отговори
# 585
  • На плажа
А ти защо сега се учиш да подвързваш, бе маме? Като ученичка не си ли си подвързвала тетрадките и учебниците, а? Хванахме ли те?!  smile3508
Забравих да се защитя Mr. Green навремето ползвахме готови картонени подвързии,много бяха удобни,ама сега ги няма.Е,и с картон съм подвързвала,ама то се забравя Wink

# 586
  • Варна
Дани, чакам я да стане на 3-4 години и и връчвам парцала. Mr. Green Даже мисля да я качвам на табуретка да ми мие чиниите. Joy За заспиването нищо специално не съм правила, просто мисля че узря и разбра че трябва да си спи, като я оставя в леглото, просто я оставям и казвам че излизам за малко, а тя да заспива и стана, но не я насилвам за нищо, случва се понякога да не иска сама да заспи и лягам с нея, общо взето се водя по детето.

Аз да взема да се спра малко, че Бърби нареди да не пишем много Mr. Green, а аз се оливам. ooooh! Whistling

# 587
  • На плажа
Хич не се спирай,че я виж колко време не беше писала...имаш да наваксваш hahaha

# 588
  • Sofia
Ооо не, моля ви се, не се спирайте да пишете!  Така ми беше доскучало тук тези дни, защото малко бяхме тези, които се разписваха, а сега е отново гот!

Ганушич   Hug, знам аз че не се обиждаш лесно, ама да си кажа.  Hug
Дарито наистина е много схватлива, подкрепям изказването на Дани. Тя първа се беше научила как казва това, как казва онова, а София колко пъти ли не я учих на разни неща, е не и не, нищо не прихваща, сама си се учи на различни неща, като тя ни наблюдава и си подбира кое да усвои и кое не.

Дани, дааа, спомняш си ти за помощта на мъжо ...  Grinning
Днес даже я и приспа. А аз съм се отдала на женско разкрасяване. Довечера сме на ресторант, едни приятели ще ни черпят по случай раждането на бебчето им. Е, вярно че ще сме с децата, но тя нашата маймунка навсякъде с нас си ходи, няма на кой да я оставяме. Мисля си, че ако някога има на кой да я оставя и изляза без нея, ще ми бъде шуто ...

# 589
  • Варна
Да ви пусна едно клипче на Дария, не е нищо особено, просто да ви я покажа. Grinning

http://www.facebook.com/video/video.php?v=156325054391618

Хари, Дани, ами тя може да имитира всички животни, които и показвам, но дотам, а на мен като че ли ми се иска вече да проговаря, не заради друго, а да ми каже тук ме боли, не ми е добре, спи ми се, ей такива неща, а не аз да налучквам.

# 590
Ганушке експлоатираш дтето от малко а  Mr. Green Утре да не я научиш как да бърше прах  hahaha Шегичкам те,тя Дарито от бебе се проявява  ,като доста схватлива  ипаметлива,та не се учудвам хич на способностите и Hug

Ще ме скъсате от смях  Joy Joy Joy
Ще взема да се пробвам и аз мойто дете да го науча да бърше прах ....
Имам супер много да пиша, то вие сте писали и писали, нямате изчитане.
Ще се опитам всичко да спомена, па ако некой изтърва ша ма прощава, щото днес съм направо като парцалеско, едвам се движа и седя будна.

Ганушче, бързо да се оправяте, дано Дарито да се повлияе от антибиотика и да не се стига до нещо повече.
Цитруси и аз зимата ще давам, като им дойде времето Simple Smile За мед не съм мислила.
Играчки - Дани най-обича една купа от пръстени, с тях си играе най-много, може и половин час да ги нарежда и маха. Ето тези:

Много си играе и с конструктори на лего, Дупло, дето има животни в тях - обожава ги - ето това:

Иначе браво на теб, че си я научила да заспива сама, пу пу. Как ми се иска и на мен. Ама немаааа, с това кърмене май няма и да е скоро ....

Янче, какво стана сега със кекса и със "к"екса, свършиха ли  Joy Joy Joy
За шапките викаш - и Дани не търпи изобщо подобно нещо на главата си и незнам как ще го накарам през зимата да я търпи, дано да проумее.

Алегория, за тръшкането - той си ми е много кротък като цяло, но се случва да се разтръшка от време на време. И аз гледам да не го оставям произволно да си се глези, но чесно казано не съм много строга. Не виждам снимъл от крещене и каране, понеже при нас не помага. Той си знае неговата и ако му се скарам - разплаква се и след малко пак същото прави. Та сега само му казвам с друг тон (не е непременно по-висок), че така не се прави. Да чукна на дърво - разбираме се  Joy Joy Joy

Джули, страхотни са ви снимките, много много сладка е Силви.
Аз да кажа - Италиана беше ходила при Калина за снимки за 1 РД.
Мариелка, Калина е професионалист в снимките, но нека момичетата, които са снимали при нея дадат контакт и цени, понеже аз нямам инфо.

Хари, завиждам ти за женското разкрасяване, за ресторанта и за всички глезотийки. Кога ли ще мога и аз да го направя това .... Да си изкараш страхотно.

Александра, много кофти това с местеното, болести, черни дупки и кофти месеца. Хайде дано се оправят нещата и другия месец е светъл и добър.
За взимането на урина - ние нямаме такъв проблем. В момента, в който го разсъблече баща му и започва да пиша  hahaha hahaha hahaha , в чудо се е видял с него. На мен това никога не му го е правил, но ако ми се наложи, ще се обръщам към него  Joy Joy Joy.

Амбишъс, честито за детегледачката, дано си паснете и вие и тя със Саванка.

Сосми, незнам дали ти честитих коремчето, лека и безпроблемна бременност и на финала здраво бебче. Дано да е момиченце, щом това искате Simple Smile

Май имах още да пиша, но мозъка ми блокира.
Само да се похваля и аз преди да съм станала - ние ще ставаме 4  Mr. Green Mr. Green
Хайде лека и мека  Hug Hug Hug Hug

# 591
  • На плажа
Само да се похваля и аз преди да съм станала - ние ще ставаме 4  Mr. Green Mr. Green
Хайде лека и мека  Hug Hug Hug Hug
Ехааааааа ама как само го изстреляяяя,все едно казва,че ще ходи да си ляга Shocked
 newsm81 newsm81 newsm44 newsm10 smile3521 smile3501  love001 това е страхотна новина,всички знаем колко много го искаше.От все сърце ти пожелавам една много лека бременност със щастлив финал и нека 4 член на вашето семейство да е едно сладко малко момиченце,на което да връзваш опашки и да му правиш страхотни снимки  Hug Hug

# 592
Трейсиииии жестока новинаааааааааааааа!!!  bouquet Hug  bouquet Hug Честито от сърце! Лека и безпроблемна и от мен! Ех значи онзи път дето си говорихме глЮпости по скайпа за ... ъ-ъъъмм ... е дало резултат  Mr. Green МНОГО се радвам за теб/вас!  Hug Hug Hug

Ех как всички ми мислите добротоооо хахаха  Joy hahaha Ама мъжо мнооого изморен, че е станал в 5 и е пътувал цял ден преди да дойде Sad НООО и утре (сутрин) е ден! Naughty Joy

Лека ви!   bouquet

# 593
" Сутрин "??? О, Янче, сутрин и с пачка не можеш ме примами за тая работа...но щом теб те влече - Успех!!!

Сосми, Трейси....браво, браво, браво!!!! Ще стискаме всички палци, нещата да са наред и да има хепи енд!!!

# 594
  • София
Трейси ЧЕСТИТО Но с по-едър шрифт трябваше да го напишеш,много си скромна, а това е новина! Лека и безпроблемна бременност желая!
Сосми да,не можем да ги върнем назад децата,но пола изобщо няма значение.
Александра аз взех урината за 6 мес чак на 10тия. Успях от Нтия път,в легенче с малко водичка сложих права Силви,плациках водичката, а отдолу чаках с чашката,след няколко минути тя изтреля малко пиш  и така.
Шайн дали са ти вече номер на едно от добрите таксита. 973 21 21 оксупертранс
ето още малко,но не помня какви са им цените 91263 радиотакси,
91119 това не знам какво беше.
Яна фотото е нищо особено,просто фотографът е добър.Направихме си две сесии,едната с тортата на денят, а другата на следващия ден със зълвата,че ме тормози от месеци. Друго си е снимката в ателие,с проф.апарат,условия,светлина...
Да,на кръщенето бяхме баба,дядо и мама с внучето. Тати беше на работа в София , а другите роднини дори и не знаят,че внучката е кръстена. По някога действам импулсивно,но свекървата няма право да се сърди,защото често повтаря,че са атеисти.
Момичета,радвам се че са ви харесали снимките. Силви ви изглежда голяма ли? Simple Smile Ако знаете само?! Вчера я водихме на преглед,кантара показа 8400 - направо ми се насълзиха очите! Близо месец ще ни отнеме, да напълнеем до теглото преди болницата.
Хари браво на мъжа ти! Моя хич не се сеща, да предложи такива неща.За това сега си търся детегледачка почасово!
Лека от нас

# 595
" Сутрин "??? О, Янче, сутрин и с пачка не можеш ме примами за тая работа...но щом теб те влече - Успех!!!

Хаха, сутрин аз съм яяяяяко за кекса Simple Smile .

Бърборанке, е те точно тогава като се лигавкахме по скайп - тогава ще да е станало  hahaha hahaha hahaha hahaha Явно имаше резултат  Heart Eyes Laughing Laughing

Бърборанке, Дани, Ивушка, Джули, благодаря ви от сърце. Наистина много го искахме и стана Simple Smile Да видим как ще се оправя с две и работата  #Crazy #Crazy #Crazy
Джули, с малки букви е, че не знам кой къде от фирмата чете .... а пък не ми се иска да се знае още във фирмата. Ама не можех да се въздържа да не се похваля с такава прекрасна новина. Аз знам вече от две седмици и все ми се иска да се похваля и все се въздържах, ама днес вече не можах  hahaha Дано Силви бързо се възстанови, какво да се прави, има и такива много неприятни моменти. Сигурно ти е много мъчно Sad Но недей тъжи. Иначе 8400 не е чак много зле за тегло. Дани е 8700 гр., но той не наддава много последната половин годинка. А и аз се радвам сега, че не е много едър, че не мога да го нося иначе Simple Smile

Последна редакция: ср, 22 сеп 2010, 21:02 от tracy_t

# 596
Яааа, аз се отбих само да видя как е минало заклещването на Бърбораната, пък то с отложен старт  Mr. Green Еййй, радвам ви се, че принципно и аз съм в отбора на Ивуша с пачката  Stop  Mr. Green Не, че сега някой ме кани , де.  Joy
Хариелка ли ме пита нагоре за Испания?  newsm78 В България съм в момента, ще пътувам натам скоро. Иначе не ми е за първи път. Уж щяхме да си гледаме детето тук, ама нещо не ни се развиха нещата по план, та хайде обратно...
Леле, Трейси, страхотна новина! Аз я изпуснах някак докато четях поста, че се върнах няколко пъти на поправка, докато зацепя  hahaha Как ще се справяш ли? Че ти ако не можеш, не знам кой. Мими си играе със същото нещо, но нейните рингове са по-малко, нарежда ги бързо 1-2 пъти и й писва.
Гануше, добре се посмях с поста ти  Joy
Джули, не се тревожи! Ако детето е вече добре, теглото не го мисли. Всичко само ще си дойде по местата.

# 597
Трейси, честито!!!   bouquet Много се радвам, защото вие искахте от доста време второ бебче! Желая ти лека бременност и здраво бебе на финала!  Hug

Мариела, Калина снима професионално и то почти само бебета и деца, а и бременни мами. За цена трябва да се разберете с нея, защото много зависи къде сте, колко време ще снима и други подробности. Ето това е нейния профил тук, спокойно може да й пишеш ЛС, за да се рзаберете: http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=30176. А тук може да видиш нейните снимки: http://www.flickr.com/photos/kalina_me_snima/

# 598
Абе, хора, сутрин е най-сладкият сън, от къде намирате сили за такива трудоемки дейности hahaha Joy!
Трейска, не мога да ти опиша колко се развълнувах за теб! Браво ,мила! Лека и безпроблемна до края! Сега вече никой не може да ти отнеме приза СуперТрейси Hug!
Хари, бараво на Ники! И аз потвърждавам как активно гледа Софи Laughing. Приятно прекарване тази вечер.а с децата е по-весело. Аз не си представям да отидем някъде сами.
Едни приятели с детенце на 4 са същата история като нас. Сега, на морето, детето най-редовно спеше на два стола.Едната вечер го вземат спящ и всички си мислим, че се прибират. А те - на бар на плажа. Малкият го оставили на един плажен шезлонг и си спал сладко до три сутринта. Малкият накрая повтаряше:"Мамо, искам да спя в легло."  hahaha Joy.
Мъжът ми има една теория за всички тези преживявания на децата. Най-вероятно един ден няма да си спомнят нищо. Но емоцията, щастието, вълнението от всичко преживяно ще се запечати в съзнанието им като един позитивен опит. Така че, освен, че се забавляваме и ние, учим и децата си как да бъдат щастливи Wink.
Янче, насладете се на времето с мъжа ти, но се разписвай и тук, че съвсем ще замре темата Hug
Алегория, много се радвам на доброто развитие на отношенията ви със свеки Hug.

Момичета, благодаря на всички за телефоните на таксита Hug

# 599
Трейси, Сосми-ЧЕСТИТО МАМЧЕТА   bouquet  bouquet,много ви се радвам,пожелавам ви лека бременност и за финал едни малки госпожици Heart Eyes.Като ви чета с такива новини и на мен ми се иска да гушкам едно малко бебенце,но като се замисля повече и разума ми надделява да имат по-голяма разлика към 3-4-5 годинки Wink,че иначе с две бебета не знам как ще се оправям Laughingпък като знам при мен колко трудно става това маи трябва още от сега да започваме че да стане в желания срок Laughing

За тръшкането-засега е добре, не си придава много инати,но като вземе да ходи ще видим как е.Сега ако я откъсна от нещо интересно за нея,но иначе опасно и мрънка малко и поритва с крачета и това е.

За играчките-занимава се всеки ден с различни,дърпа си коша с играчките и почва да рови вътре,което й харесва го вади и се започва играта.Последните 2-3 дена се занимава с кофичката си за плаж,слага вътре по дребни играчки и после обръща кофичката и айде пак,също и с едни рингове който се нанизват на една пръчка,общо взето е на фаза мушкане на играчки някъде Grinning

За меда-не съм се замисляла,но може би зимата ще й предложа,ние имаме домашен и аз си го уважавам особено през студените месеци,от 2 дни давам клеева тинктура,ако това се брой към "медните" неща значи съм започнала Simple Smile

Цитруси-ей сега като застудее и няма други сезонни плодове

Хари-браво на мъжа ти,дано да има повече такива мъже,моя също много ми помага във всичко и много се радвам  Heart Eyes.Щях да ти пиша за юфката-че е по различна на вкус,както Шайн е писала,гледай какво съдържа,че има различни,аз взех юфка на Трявна не знам при вас дали я има,но е много хубава,мирише ми на крем-карамел,и е вкусна,аз не бях опитвала юфка от години бях я намразила от детската градина,но тази е супер Peace

Шайн-като специалист по зъбките  Grinning,кажи ми трябва ли да се дава Зимафлуор(какви са му плюсовете и минусите),аз питах моята зъболекарка и тя каза че няма нищо лошо в него,но все пак...Ще съм ти много благодарна Heart EyesПедито отначало ми каза по 4 капки,а сега като сме с повече зъбки по 8 капки. И другите момичета ако знаят нещо по въпроса да кажат

Ганушка-браво на Дарито за заспиването,пък и за схватливостта,от малка си я знаем ние WinkД-то да й е яко като и връчиш парцала след 2-3 годинки  Laughing

Алегория-ей сега ще ти пратя телефона Hug,ще те чакаме Wink

Янче-дойде Миро най-накрая  Grinning

А пък да ви кажа Анди колко е щурава, както се казва типично майчичко Laughing,не се спира за секунда,насам-натам само кръст и крака да имаш и си мислех че Али е тежичка,но Анди я бие отвсякъде,дигнах я за малко и си ми дотежа Laughing

За сутрешния "кекс" и аз съм мноооого трудна рано-рано,такива "трудови" дейности в ранни зори Naughty Laughing

Сега набързо да драсна за изпълнението на Али като бяхме на гости-отидохме през деня,тя се радва цял ден,на разходки ходихме,на панаир,вечерта заспа и след 1 час като се събуди с рев,ейййй няяяяяма спиране  ooooh!,ама какво ли не пробвахме не и не, в чудо се видяхме,така 1.5-2 часа,стои и ме гледа в очите и ревеее,аз накрая се предадох че нищо не мога да направя и мъжо реши да я сложим в столчето в колата и да тръгнем да обикаляме из Горна докато заспи и после ще я пренесем, и така и направихме,посред нощ в 12 и половина си караме из уличите да заспи зверчето,накрая заспа към 1 часа и я пренесохме в кошарата,какво беше това чудо,не беше ми се случвало,чак да стигнем до колата...Като заспа половин час след това хлипа в съня си..

Айде стига толкова,че ще свършим темата Laughing
Лека нощ  sleepuu

Общи условия

Активация на акаунт