АВГУСТинче ходи и не спира, за мама вече няма мира.....тема № 22

• 28 238
  • 743
  •   1
Отговори
# 570
Дани, точно като тези, които Ганушка описва са - като дебел чорап отдолу с кожа. Ами да ти кажа мин. год. нали не ходеше зимата и не съм пробвала дал се пързалят, но мисля че няма да се пързаля, те за това така са направени. Абе ако се пързаляме ще купуваме и пантофки  Laughing

Алегория, миличка аз винаги и от много месеци усещам липсата ти и съм го писала нееднократно!  Hug Ти преди пишеше поне 6 поста на ден - като мен  Mr. Green и изведнъж направо си останах сама  Laughing Не знам дали не пишеш защото наистина нямаш време или защото нещо ти е докривяло или доскучало тук като на доста други май. Hug Днес Андреа направи същото - отива постоянно при шадравана на центъра и само да я обърна се почва едно тръшканееее  ooooh! Тя обожава каквато и да е вода и си знам, че види ли я под всякаква форма изпада в истерия.  ooooh! От тези тарлички продават във всеки бебешки магазин в КАзанлък, но по стечение на обстоятелствата разбрах къде са най-евтини Mr. Green След като аз дадох 7лв ги видях за 5.50лв в първия детски магазин като тръгнеш от полицията към 'източното' на десния тротоар с/у гимназията.  Grinning Ще ти пратя тел на лични или скайп, ако си там.

Жули, отново си правила фотосесия и отново жестока! Ама някой приятел ли имате или на нещо по-специално ходиш? А на снимките от р.д.-то - рокличката отива на тортата, която пък изглежда страхотно! ОТ кръщенето ви пък ме впечатли църквата, както и това, че май сте били само 3ма души?  newsm78 А Силви наистина изглежда една малка пораснала госпожица, няма нищо бебешко вече в нея. Ех как минава времето...

Вие за тарлички и чорапи викате как ще ги задържат на краката, ами шапки?  newsm78 Моята откакто 'порасна' пролетта, демек започна да се поосъзнава започна хич да не търпи шапка на главата си и за това почти цяла пролет и лято не съм й слагала. А сега зимата направо не знам как ще я лъжа!! #Crazy

Какво стана с Рене? И с още едно момиче, което редовно пишеше - ЛейдиДК75? И двете зачезнаха тотално  Thinking

Последна редакция: вт, 21 сеп 2010, 23:53 от Бърборанка

# 571
  • В друго измерение
Жули - разгледах снимките, страхотни сте, много хубави и двете. Силвия е една малка госпожица, направо детенце ми се вижда, Савана ми изглежда като бебе в сравнение с нея.

Шайн - дано хубавото време продължи по-дълго при вас.  Hug  И при нас ще дойде...като се върна на работа... Mr. Green

Алегория - дано е добре Теди и понесе леко ваксината Praynig. За сърденето и тръшкането и ние сме така, не търпи 'не' и се сърди като не й се дава да прави това, което си е наумила, направо не знам и ме втриса като си помисля как ще се справяме с тоз' Grinning характер.

Ганушке
- ама аз имам от тези 'ботушки'' с чорап и отдолу с кожа. Купих ги преди 2-3 месеца, видях ги за 5$, ама нещо по-голям номер й взех на малката, засега няма да стане, не им виждам приложението, може би догодина напролет. newsm78

...Също така играе с всичко, което не е предназначено за игра Mr. Green.

Joy Joy Joy Позната история...

Мариелче - да чакаме и проф снимки и от вас, тогава. Wink

# 572
Янче  Hug Hug. Наистина не ми остава време. Даже не мога да чета всичко. Хвърлям по едно око и толкова. един месец свеки беше тук ( с положителни промени в характера е вече) сека пък свекър ми е тук за един месец. Общо взето прислужница на 3-ма мъже  Rolling Eyes

# 573
  • На плажа
Ееее ама както не пишехте и сега изведнъж не мога да ви прочета.Отново набързо ще пиша,че ще излизаме.
Янче имах предвид да не се изхлузват от крачето,и саматакожа ,която е отдолу да се измества,не знам дали ще ме разбереш. newsm78
А пък шапките и аз ги мисля много,че и Нико само да я усети на главата си и така я засилва...Обаче ми се струва,че зимата в студа няма да е така,взимаме от онези,дето се завръзват и готово  Peace
Ренеимала много работа и затова не се е включвала,ама май е време да се разпише и да покаже някоя нова снимка на Еванджи.
 Цитруси съм дала вече,лятото,като видеше кака си,че пие фреш и си искаше.Първо го разреждах с малко вода,а после  и в чист вид.И мед съм дала вече,но съвсем малко,в попарата или чай.
Играчки нямаме любими,харесва си нещо днес и си го взема в ръка и не можеш да му го вземеш,ето снощи заспа с на кака си четката за зъби ooooh!,че и като си я изтърве в съня си се сърди Shocked
Амбишъс сигурно сте много хепи,щом сте си осигурили такава добра женица да ви гледа прекрасното детенце Hug
Джули после ще разглегждам снимки,че сега много бързам.Сигурна съм ,че са прекрасни. Hug

# 574
Благодаря на всички за пожеланията.
За фонтанелата и нашата си е още отворена около 0.5см. на 0.5см, ама вигантола още от май сме го спрели, за през лятото. Сага май пак ще го почваме.
Шайн да заподозряна бях, но частно да си призная не исках да бързам с новината, пък и не бях ходила на доктор до 14 септември.
За памперсите и ние сме само на Примата. Супер съм доволна от нея, ама аз така или иначе смятам скоро да ги махам, но ще видим.
Гануша Цитруси съм давала няколко пъти - цедила съм предимно портокал, грейпфрут и лимон. А лимона и си го ръфаме като ябълка.
За меда и аз съм под голяма чуденка. Май ще е след 1.5 г. дори и по-късно не знам.
За играчките всеки ден различно - веднъж с топките (имаме едни дунапренени с картинки), веднъж с колите и камиончето, друг път само с пластмасови шишета от газирано си играе.

Последна редакция: ср, 22 сеп 2010, 11:18 от sosmy

# 575
  • София
Ехооо, здравеееейтееее  Hug Hug Hug

Пак съм на тъгъдък, ама това е положението...

Сосми,прекрасна новина! Желая ти бременността ти е лека, неусетна, а бебето здраво и прекрасно!  bouquet

Гануш, стикам ви палци Дари бързо да оздравява и да ти минават тези грижи от главата! Hug

За цитрусите- и аз вероятно зимата ще дам, не съм се и сещала за тях честно казано.

За меда- давах веднъж, рабира се много му хареса, нямаше реакция и може би пак ще му дам. Аз не обичам мед и познавайки се едва ли ще му давам често.

За играчките- като цяло не играе с играчки, но все пак има някои, които харесва- едно кученце, на което лапите са колелца и той го тегли с едно въженце; един пумпал; един пингвин, който пее и танцува и влакчето от Теди и Алегория. Но предпочита кабели, дистанционни, телефони- стандартните неща.

За памперсите- купувам Huggies от раждането и с малки изключения ползвам само тях. Никога не му е мокро дупето, може да пропусне памперсът от външната страна (не по краищата, а просто целият), но дупето му поне винаги е сухо.

Мариелка
ви е писала вече, че вчера се видяхме, беше много приятно, както и тя е написала - времето мина неусетно, Алекс е просто страхотен- много хубав, много сладък, усмивката му е невероятна и е един такъв миличък, разкошен!

Мариелка, стискам ви палци за утре-дано мине възможно най-леко и безолезнено, а Алексчето да не страда много! Цункай го! Hug

Аз утре за първи път ще се разделя за по-дълго с моето пате, няма да го виждам 2 дни, което ми се вижда много дълго. Едно ми е свито, притеснено- хем знам,че ще го отгледам чудесно и без мен, хем ми е куцо. От друга страна отивам да си сбъдна една детска мечта и просто няма коментар да замина ли или не, ама си ми е свито Confused

Целувки на всички, като се върна ще пиша пак!   love001

# 576
giuli да силно се надявам да е момиченце, но както беше писала една друга мама и момче да е няма да го върнем. Hug

# 577
Честит празник на всички!   bouquet

Ох вече тръпна в очакване на мъжленцето си!  Heart Eyes Това ни е най-дългото разделяне откакто сме заедно - цели 9 дни!  Confused Направила съм му страхотен кекс, ще го доизненадвам и с любимите му гюзлеменца. Joy Като си напиша поста отивам да меся и точа!   chef bowuu

Дани, аха разбрах какво си имала предвид. Ами преди не й се изхлузваха, да видим сега като вече
ходи  Thinking Дано си права за шапките зимата! Хехе, четката за зъби, а? Ние пожем дасе похвалим, че от около 10тина дни мием зъбки всяка вечер. Е, първите 2 тръквания само са 'безболезнени', след това нещата стават малко с борба и рев, но това е положението, трябва лека полека да свиква, че това се прави всеки ден (засега само по веднъж докато свикне).  Naughty Смях се как Нико се сърди като си изпусне игрчката на сън  Joy

Алегория, радвам се, че у свеки има прогрес, добрите ни отношения с тях според мен са важно нещо! Моята си има своите кривици - като всеки човек, аз също не съм лесна, но точно защото доста си приличаме се разбираме много добре и за моя и за на мъжо радост!  Mr. Green (чукам на всички дървета де  Laughing )

Мариелка, защо ще го водиш на уролог? Аз нещо съм пропуснала.  newsm78 Дано всичко мине безпроблемно!  Hug

Терпсихора, еее казваш, че ще сбъдваш детски мечти, а не казваш какви пък!  Crossing Arms Сега ми стана интересно!  Crazy Mr. Green Hug А на теб ще ти дърпам ушите, ти ще се сетиш защо!  Grinning

Това беше от мен. До следващото пряко включване след няколко дни! Grinning  Hug

# 578
  • Варна
Благодаря на всички за отговорите!    bouquet Малко ме учудихте за меда, аз си спомням нещо, че не се даваше до една годинка, не защото е силен алерген, а заради риск от ботулизъм. newsm78 Ще питам педи за него какво ще ме посъветва.

Мариелка, много са сладки адашчетата. Hug А вие с Ани защо не сте се снимали, аз исках и вас да видя. Crossing Arms Heart Eyes Hug Надявам се някой ден да дойда в София и да се запознаем с теб и с Ани, и с Яна и с Хари, и с Биа и с всички останали да не изброявам.

guili, много сте хубави двете със Силвия. Какво да ти кажа за държавната болница, мизерия си е, но иначе от лекарите съм долу-горе доволна. Те на деца с този вирус гледат като на леки случаи и не обръщат много внимание Laughing, но то всъщност наистина е така, ако е голям човек едва ли ще влезе в болница, просто малките много бързо се обезводняват. Иначе като ни изписваха, без аз да съм питала, ни обясниха какво и как може да се яде, след колко време може да почне да се храни нормално и т.н.

Амбишъс, виждаш ли че всяко зло за добро. Дано да ти допадне жената като я видиш и на живо и да се харесат със Савана. Hug

Бърби, незнам за шапките какво ще я правя моята дунда, надявам се като стане студено да не иска да я сваля, иначе ще и я увия с тиксо около главата, заедно с чорапите. Joy hahaha

Алегория, е това вече от теб не съм го очаквала Laughing, да кажеш добри думи за свеки Mr. Green, айде дано да е трайна промяната, че по-лесно се живее така.

Дани, ти да не ми се сърдиш нещо? Mr. Green Никога не си ми отговаряла на въпрос, без да се обърнеш поименно към мен, като някои други. Laughing

Ани, много хубаво звучи това за сбъдването на детската мечта, после да разкажеш. За Алекс не се притеснявай, ще е добре детенцето, ти сигурно повече ще страдаш от раздялата. Hug

Бърби, ти кекс си му направила, човекът според мен ще иска luvbed bowuu

# 579
ПС не разбрах Аси колко време няма да я има, каза, че и комп няма да има, така че ще гледам аз да пусна нова тема. Дано не изпишете тази до неделя, че да го направя от моя си БЪРЗ комп вкъщи! И ново заглавийце ще сложа.  Heart Eyes

Ганушка, хахаха дано иска секс, дано  Joy  Whistling И не изборявай повече, ние сме най-готЕните  Joy Шегичкам се разбира се!  Mr. Green Наистина дано дойдете до тук или пък аз да дойда до Варна някой път! И аз много искам да се запознаем най-накрая! Hug

Вече наистина ставам и внимавайте колко пишете докато не се включвам!  Whistling Laughing Hug

# 580
  • Sofia
Е не мога да не ви кажа едно голямо БРАВО  smile3501! Най-накрая се усети едно голямо раздвижване.  newsm03

Бърби, Аси няма да я има около 10 дни мисля. И аз като Ганушка мисля, че къде кекс, там и секс ...  smile3521
А нашите две госпожици наистина си играят и с едни и същи неща.  Laughing

Алегория, на мене също много ми липсват постовете ти и се чудех защо спря да пишеш така често.  Thinking За тръшкането и София го прави най-редовно.

Амбишъс, супер е че сте намерили жена, която ви допада. Дано и със Саванка да се харесат.  Grinning Ти добре ме подсещаш за кивито, може би скоро ще дам.

Дю, много ти благодаря за линка с пантофките.  Hug Страхотни модели има, а и щом не запаряват още по-добре.

Джули, страаааашни снимки!!! Силвито е невероятно сладко момиченце! И тази рокля така да й отива на очичките ...!!!  newsm03 И началните снимки с кълбенцата прежда са страхотни! Кой ви ги прави? Тортата е кра-со-та!  Hug
Радвам се, че у дома нещата се нормализират!  Hug

Гануше, ако знаеш пък аз колко много искам да се запознаем ...  newsm51 Ама наистина много! И се надявам някой ден да стане, дали в София или във Варна, без значение.
Стискам палци Дарито бързо да се оправя!  Hug Не го написах това за АБ с цел да обидя някого, най-вече пък теб   remybussi Аз самата дадох АБ миналата седмица на София, защото бях в безизходица. И разбира се, че като няма накъде, ще даваме само и само децата ни да се оправят и да не стават по-сериозни инфекции. Но сякаш ми се иска, преди да прибегнем към тях, да пробваме с по-щадящи неща. Ако обаче състоянието на детето го изисква, няма какво да се чудим!

Шайни, аз съм ползвала същата фирма таксита, за които ти е писала Мариелка. Те са сигурни, за други незнам.

Мариелче, Терпсихора, двете Алексчета са истински сладури!!! Много да ги нацелувате от нас със София!  Hug Много хубаво, че сте се видяли и сте се наприказвали, а пък малчуганите са си поиграли чудесно.  Grinning

Дани, ти даде идеята с юфката. Благодарим ти!  Hug И ще направя, както казвате с Жижин и Мариелка, ще я начупя преди варенето или ще я намачкам с вилица след това. Дано се хареса.
А ти защо сега се учиш да подвързваш, бе маме? Като ученичка не си ли си подвързвала тетрадките и учебниците, а? Хванахме ли те?!  smile3508

Аз да ви похваля пак моя мъж. Викам му вчера: "Ооо, ти утре си почивка (т.е. днес)." А той ми вика: "Не се изрази правилно. Трябваше да кажеш: Аз съм в почивка.: И аз го питам: "Защо?" А той: "Ами защото аз ще се занимавам цял ден със София и ти ще бъдеш в почивка." Много ме трогна и сега двамата са навън, а аз си цъкам тук ...  Laughing

# 581
  • Кърджали
Привет!
Поради липса на нет покрай местенето на квартирата позачезнах малко.Сега сме в новата квартира, хубаво е, спокойно, с много хубава детска площадка.Вчера при първото и сефтосване не успях да сваля Кати от пързалката - сама тръгна да се качва на пързалката и да се пързаля. Щом и омръзна пързалката, естествено и площадката и омръзна и още половин час си игра отстрани на блока на тревата.

Дайте някаква идея как да взема урина на туй диваче. Ей луда станах и не успявам.Вчера не питайте кви иркове направих зада я задържа на гърнето малко, постоя ама без ефект.Месеца ще свърши вече, а не съм и направила изследванията.  То щото само за тях ми остава време...

Довечера отиваме на село и не знам кога ще се върнем.Бащата на Краси е бил зле. Та ще ходим, утре отноово да го води на лекари...Казва, че ако се окаже нещо сериозно , може да останем там.Та не се знае..
Ох, тоя месец веднъж да свърши.Зле започна, и все по зле става.Вече не знам какво още може да стане... Не имало един ден без  проблеми....
Не ми се пише повече..Ще видя кога ще мога пак да пиша.

# 582
  • Варна

Ганушка, хахаха дано иска секс, дано  Joy  Whistling

Е той ако не си поиска, ти го заклещи. Whistling Joy Hug

Хари,  bash smile3540 newsm66 Joy  Hug, как можа да си помислиш, че съм се обидила. Винаги уважавам и даже се радвам на различно мнение, защото мога да помисля по-добре. Може би ако бях започнала в началото на кашлицата с тези методи може и да имаше ефект, просто сега кашля много лошо и сухо някак, тя и педи я чу и каза че не е хубава тази кашлица(незнам дали има хубава кашлица де Laughing). Иначе тя винаги ми предписва някакви хомеопатични лекарства първо и задължително някакъв имуностимулатор, въпреки че незнам от него дали има полза, докато им се изгради имунната система трябва да си минат през някакви болести, дано само да са по-леки. Praynig

Александра, аз се пробвах с колектор, но нищо не стана и накрая и сложих памук в памперса и после го изстисках в стерилно контейнерче. Това не е най-добрия метод, защото не е много стерилно, но и в болницата по този начин ме накараха да я взема.

Аз да ви кажа съм много доволна от детската кухня, вече втора седмица вземам и не се е повторило ядене до сега, вчера имаше даже супа от броколи, а аз си мислех че няма да предлагат такива храни.

Дария пък не ми се тръшка, само се сърди като не я пускам на терасата, докато пуша, но иначе нямам проблеми. Вече даже си прибира играчките в панера, аз на майтап и показах 2-3 пъти и сега като и кажа "Хайде да си събереш играчките" и почва, е вярно че не са всичките, но и доста прибира, но после пак почва да ги вади. Явно си мисли че е игра, но аз съм доволна, то така от игри се създават хубавите навици.

# 583
Алегория, е това вече от теб не съм го очаквала Laughing, да кажеш добри думи за свеки Mr. Green, айде дано да е трайна промяната, че по-лесно се живее така.

Спука ме от смях Joy Joy. Нали! И аз не съм го очаквала, но се държа различно. Явно е мирнала малко  Praynig.
Благодаря ви на всичкииииииии и вие мноооооого ми липсвате, когато не успявам да вляза.

Хм...казвате, че и при вас е така, но как се справяте? Имам впредвид като мен (не отстъпвам, че ще ми се качи на главата) или по друг начин?
Много си обичам детето (то е ясно), но много мразя разглезени деца дето бият майките си или обиждат другите и майката клати съжалително глава (демек нищо не може да се направи). Та си мисля, само аз ли съм ЛОША ?

Янче - заклещването как мина  Joy

# 584
  • На плажа

Дани, ти да не ми се сърдиш нещо? Mr. Green Никога не си ми отговаряла на въпрос, без да се обърнеш поименно към мен, като някои други. Laughing

Абе момиче bambam smile3538  love001 spoko Как може да ти хрумне такова нещо.
Аз от два дни не мога един свестен пост да напиша  #Cussing outТака става ,понеже си отварям друга страничка и пиша паралелно с четенето,просто не съм стигнала до нито един твой пост,иначе веднага щях да ти кажа да си даваш лекарствата,които са изписани,аз лично винаги се доверявам и каквото ми кажат това давам. PeaceИ аз стискам палци бързо да се оправяте  Praynig
А сега видях какво са изписали на Хари т.е на София Mr. Green Ама то не е АБ, а сироп за кашлица това.При това много добър.И аз навремето пробвах метода с ряпата,ама моята като се разкашля ,никакви такива не и помагат.

Ганушке експлоатираш дтето от малко а  Mr. Green Утре да не я научиш как да бърше прах  hahaha Шегичкам те,тя Дарито от бебе се проявява  ,като доста схватлива  ипаметлива,та не се учудвам хич на способностите и Hug
Хари и после да кажеш дали се е харесала юфката,а на теб можем само да ти завиждаме,с такъв  мъж...златен си се уредила ти,и на морето я гледаше Софи,докато майка и хващаше тен Wink
Алекс съчувствам ти,дано скоро всичко да се нареди по местата си и ти да си по-спокойна и весела  Praynig Hug
Янче смееш се ти,ама на мен хич не ми е до смях,като знам колко време го чакам да заспи та да седна да вечерям.
В тази връзка Гануше как я научи Дари да заспива сама???????Казвай,че вече не издържам на това друсане,вярно,че за 10мин. е заспал,ама на мен вече ми се ще да го отучвам.
Терпсихора,Мариелка много са сладки адашчетата,гледах ги във Фйса,ама защо наистина не сте се снимали заедно?
Алегория вЕрно ли твойта свекървещица се е кротнала??2 Бреееей Mr. Green
А аз на Ники му ги пресичам изблиците още преди да е успял да се тръшне.Хващам го здраво да не падне за десет Mr. Green ,пляскам го по дупето-понеже си мисли,че е игра и ми се смее,и с МНОГО строг тон му се карам.Така няколко пъти и вчера само като му казах да не е посмял да легне на земята и той ,милия така ме погледна тъжно и се разплака Cry
Но и моите деца по-принцип не се тръшкат много ,много.

Общи условия

Активация на акаунт