Алегория, миличка аз винаги и от много месеци усещам липсата ти и съм го писала нееднократно!
Ти преди пишеше поне 6 поста на ден - като мен
Днес Андреа направи същото - отива постоянно при шадравана на центъра и само да я обърна се почва едно тръшканееее
Тя обожава каквато и да е вода и си знам, че види ли я под всякаква форма изпада в истерия.
От тези тарлички продават във всеки бебешки магазин в КАзанлък, но по стечение на обстоятелствата разбрах къде са най-евтини
Ще ти пратя тел на лични или скайп, ако си там.Жули, отново си правила фотосесия и отново жестока! Ама някой приятел ли имате или на нещо по-специално ходиш? А на снимките от р.д.-то - рокличката отива на тортата, която пък изглежда страхотно! ОТ кръщенето ви пък ме впечатли църквата, както и това, че май сте били само 3ма души?
А Силви наистина изглежда една малка пораснала госпожица, няма нищо бебешко вече в нея. Ех как минава времето...Вие за тарлички и чорапи викате как ще ги задържат на краката, ами шапки?
Моята откакто 'порасна' пролетта, демек започна да се поосъзнава започна хич да не търпи шапка на главата си и за това почти цяла пролет и лято не съм й слагала. А сега зимата направо не знам как ще я лъжа!! 
Какво стана с Рене? И с още едно момиче, което редовно пишеше - ЛейдиДК75? И двете зачезнаха тотално
. За сърденето и тръшкането и ние сме така, не търпи 'не' и се сърди като не й се дава да прави това, което си е наумила, направо не знам и ме втриса като си помисля как ще се справяме с тоз'

Това ни е най-дългото разделяне откакто сме заедно - цели 9 дни!

Смях се как Нико се сърди като си изпусне игрчката на сън
Сега ми стана интересно!

И не изборявай повече, ние сме най-готЕните
! Най-накрая се усети едно голямо раздвижване. 
Ама наистина много! И се надявам някой ден да стане, дали в София или във Варна, без значение.
Аз самата дадох АБ миналата седмица на София, защото бях в безизходица. И разбира се, че като няма накъде, ще даваме само и само децата ни да се оправят и да не стават по-сериозни инфекции. Но сякаш ми се иска, преди да прибегнем към тях, да пробваме с по-щадящи неща. Ако обаче състоянието на детето го изисква, няма какво да се чудим! 
Как може да ти хрумне такова нещо.
Така става ,понеже си отварям друга страничка и пиша паралелно с четенето,просто не съм стигнала до нито един твой пост,иначе веднага щях да ти кажа да си даваш лекарствата,които са изписани,аз лично винаги се доверявам и каквото ми кажат това давам.