Бебета родени в чужбина - Тема 3

• 27 121
  • 724
  •   1
Отговори
Чужбински бебета

Януари 2010

Адриана на Mucunka - 07.01.2010, САЩ
Моника на Ivеntse - 23.01.2010, Франция
Габриела на Каролина - 24.01.2010, Канада
Димитър на Verinka - 27.01.2010, Франция

Февруари 2010

Ира-Марина на Marinela_flo - 25.02.2010, Гърция
Вилиян на Vasilia - 27.02.2010, САЩ

Март 2010

Емилиана на Iva*- 04.03.2010, Германия
Дара на Tink- 05.03.2010, Германия/Англия
Вивиан и Лили на Renata2002 - 10.03.2010, САЩ
Ребека на Old Sport - 26.03.2010, България/Англия/Гърция
Томаз Йозеф на Maggy77 - 30.03.2010, Холандия

Април 2010

Aлександър на kat31, Франция
Макс на Regina - 16.04.2010, Швейцария
Nahyan на *Iman* - 26.04.2010, ОАЕ/България
Евелин Кристина на ultra_hunichka - 27.04.2010, САЩ
Виден на bubona - 27.04.2010, Испания

Май 2010

Александър на Tinaina - 04.05.2010, Германия
София на Ell - 07.05.2010, Англия
Ева на Gerganagt - 08.05.2010 , Великобритания
Йоав на Mentha - 09.05.2010, Израел
Едуард на Бюти - 11.05.2010 , Щвейцария
Мия на sunshine_83 - 16.05.2010, САЩ
Kaлин на Titina - 24.05.2010, САЩ

Юли 2010

Борис на Бяла лястовица - 01.07.2010, Германия
Лилия на Juturna - 09.07.2010, САЩ
Алессандро на marittaa ( Гаца-Баца) - 13.07.2010 , Швейцария
Лия Мишел на Siiu - 17.07.2010, Германия
Леа Ерика на Bobi40 - 22.07.2010, Франция
Дамян на Journey - 26.07.2010, САЩ
Алек на Clairette - 27.07.2010, САЩ

Август 2010

Йоана на Rally_Y - 01.08.2010, Испания
момиченце на Sorceress - 04.08.2010, Англия
Емили на madame - 08.08.2010, Франция
Николай на mickey_82 - 09.08.2010, САЩ
Борис на bebolinka82 - 14.08.2010, Англия
Луи Масимо на jenny28 - 17.08.2010, Англия

Септември 2010

Зара на water4e - 17.09.2010, Словения
Дамян на Синьо - 19.09.2010, Германия
Нико на Milla Elaine - 26.09.2010, Холандия

Очакваме още  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes:

Септември:

sterretje - Холандия, 2-ра бременност, stork-girl 26.09.2010

Октомври:

tsvelichkovа - Англия, 1-ва бременност, stork-girl 16.10.2010

звездичка - Холандия, 2-ра бременност, stork-boy 25.10.2010

booboo's mamа - Канада, 2-ра бременност, stork-boy 25.10.2010

GI - Англия, 3-та бременност, 25.10.2010

flufffy - Швейцария, 1-ва бременност, stork-boy 27.10.2010

Ноември:

mimkis - Израел, 1-ва бременност, stork-boy 01.11.2010

lammah - Гърция, 1-ва бременност,  stork-girl 05.11.2010

Nessa - Германия, 2-ра бременност, 16.11.2010

jdesika - Италия, 1-ва бременност, stork-girl 26.11.2010

Декември:

Monkas - Канада, 1-ва бременност, 03.12.2010

swetla99 - Англия, 1-ва бременност,  stork-boy 11.12.2010

cutty - Франция, 1-ва бременност, stork-boy 14.12.2010

mari:) - Франция, 2-раа бременност, stork-girl 16.12.2010

Madame Z - Швейцария, 2-ра бременност, 16.12.2010

November Rain - Канада, 2-ра бременност, stork-girl 16.12.2010

2011 година

Януари:

fleur2010 - Германия, 1-ва бременност, stork-boy 01.01.2011

sipirumi - САЩ, 2-ра бременност, stork-boy 02.01.2011

gerchy - Англия, 1-ва бременност, stork-boy 09.01.2011

Agent Provocateur - САЩ, 2-ра бременност, stork-boy 14.01.2011

Shamsina - Сирия, 1-ва бременност, stork-boy 21.01.2011

Toni4ka - Германия, 2-ра бременност, 25.01.2011

Март:

katilias - Австралия, 2-ра бременност, 04.03.2011

Sesiliq - Германия, 2-ра бременност, 22.03.2011

Последна редакция: вт, 28 сеп 2010, 00:23 от chujbinababies

# 1
първа? bowuu

# 2
Привет в новата тема  Grinning .
Направих общ профил с цел да се редактира по-лесно и от повече хора темата, в този смисъл, ако има доброволки нека се обадят да им изпратя паролката. Регистрирах и и-мейл, можем да качваме материали там. Бих могла и албум за снимки да направя и ще станем класически отчетнички  hahaha .

# 3

Их, как ме изправари, ама ти е простено, че роди, а аз все още не! Mr. Green

# 4
Привет в новата тема  Grinning .
Направих общ профил с цел да се редактира по-лесно и от повече хора темата, в този смисъл, ако има доброволки нека се обадят да им изпратя паролката. Регистрирах и и-мейл, можем да качваме материали там. Бих могла и албум за снимки да направя и ще станем класически отчетнички  hahaha .

мерси клер! как намираш време да правиш толкова неща незнам.

# 5
  • Германия
Маритке, Маритке е защо изнасилваш детето Laughing Ха сега докато си изпия капучиното да поумуваме, значи докато от едната гърда Крали-Алессандрино суче от другата тече, и ти се съмняваш, че не ти стига кърмата..Е бива ли такова нещо, повярвай в себе си де!Ненапразно природата те е дарила с привилегията да си майка, бебетата не търсят мама само заради манджата, а и за успокоение. Не искал цица, ами хубаво, може пък просто да му е било чоглаво на стомахчето и чрез твоята топлина да иска да се успокои. Зле съм с математиката, но ако го е подхванал скок в растежа, нищо чудно да реве, мрънка, недоволства, рита...то лесно човек не се става. Лежиш си там, не можеш да контролираш света около себе си, тялото ти расте с бясна скорост и..единствената ти връзка с околния свят е гласът ти, ако викнеш силно- ти обръщат внимание. Следи го дали няма да те зарадва с някое ново умение, нещо, което не е показвал досега. След бурята винаги изгрява слънце Wink
Можеш да събираш изцеденото мляко от 1 ден в общ съд, като се спазва правилото веднага замразяване и новото мляко да не е повече от наличното, за да не разтопи вече замръзналото. Ако имаш фризер- може и до 6 месеца, но изниква проблемът, че след толкова време бебето може да не я поиска тази кърма, нищо, че си е съвсем наред. Просто кърмата се променя постоянно според това, какво ядеш и според възрастта на бебето. В хладилник можеш да държиш до 3 дни най-отзад. В хладилна камера на хладилник до 3 месеца (от тези с вратичката). Оптималните съдове за съхранение са от стъкло или има едни специални торбички, но те са еднократни и..са си разходи все пак.
Нещо пропуснах ли?

Отивам за второ капучино Wink

# 6
Привет в новата тема  Grinning .
Направих общ профил с цел да се редактира по-лесно и от повече хора темата, в този смисъл, ако има доброволки нека се обадят да им изпратя паролката. Регистрирах и и-мейл, можем да качваме материали там. Бих могла и албум за снимки да направя и ще станем класически отчетнички  hahaha .

мерси клер! как намираш време да правиш толкова неща незнам.

Ами точно защото вече не намирам време, затова направих общия акаунт, че бая бях запуснала пъртвата страничка  Blush , а вече наистина ми е трудно да следя събитията и да обновявам  Peace .

Мислех си, че можем да сложим снимки на нашите си бебоци на първата страничка, вместо да се киприм с някакви случайни бебоци от нета. Който е съгласен да се обади, ще му пратя и-мейла да си качи снимката там, за да мога после да я сложа на първата страничка  Peace .

# 7
  • Германия
Това е добра идея за собствените бебета Flutter

# 8
  • FRANCE
Оппа докато се организирам да пиша и то нова тема Simple Smile Благодаря Simple Smile

Вече си нямаме баба и леля и ми е криво, бях свикнала с хора, пак и мама всичко правеше  Blush

Боби, как се казва това чувалче и от каде е?

опс дребчо се сабуди

# 9
Клер, мерси за темата.
Аз нямам против Евелин да я накиприм на първа страница, прати имейл.

А свекърва ми я хранеше с кърма, беше извадила от фризера. За правенето на услугата не съм сигурна, мислила си е, че прави добро жената, но не се е усетила. Евелин няма проблем да пие от шише, много добре се е научила. И на мен ми се ще да няма шишета у нас, но като ме няма трябва някой друг да я нахрани, само че като съм тук, защо не ме буди. И ми вика да съм и дадяла Евелин да спи при нея през нощта, за да мога да се наспивам.  Как да и я дам? Като знам, че вместо да ме събуди да я накърмя, ще и дава от резервите? А свекър ми ако знаете каква дъскорезница пуска, то детето ще си изкара акъла посред нощите.  Laughing

мадам, съчувствам ти  Hug
Джърни, леки полети и приятно изкарване. Да се върнеш с тен и отпочинала.

# 10
клер,и аз съм ЗА нашите бебета на първа страница,но няма ли да се претрупа? (аз нямам идея как се прави)

хуничке,твоя свекър поне само хърка,че моя........ Joy обаче аз установих,че хъркането може да с еползва за бял шум и поне мойто бебе май се успокоява като го слуша.татко му хърка рядко,но се случва,а снощи точно се случи,та го забелязах.

пепи,мерси! Hug това значи,че 30-те мл,които до сега събрах трябва да ги изхвърля:(

# 11
Ето ни и нас Simple Smile
Мерси Клерет за темата.  Hug

Ние досега бяхме с Моника при жената, която ще я гледа.
Симпатична е - единственият минус е (ако може така да се каже), че е от алжирски произход и в къщата й не се яде свинско, т.е. няма и да дава на децата свинско. За мен не е драма - мъжът ми нещо по-критично го прие. Вярно е, че шунката е тук от рано в менюто Wink

Ех тези свекърви какви помощници са Simple Smile

Много тъжно за задушилото се дете - тук наистина дават само чувалчета.
А за яслите колко условия има  ooooh! Никакви бижута, всички лекарства с рецепта - включително крема за подсечено дупе!
Айде отивам да храня М

Hug

# 12
Клер,
хиляди благодарности за темата. За снимките и аз съм ЗА - може за наша маца да ползваш тази от предната тема, дето я постнах в един от последните постове, а ако не става - прати ми мейл,  Praynig само аз не зная как да я намаля, че е супер грамаданска (някой да помогне моля ;-(  )

Мадам,
казва се COCOBAG и е на RedCastle, във всеки детски, където продават кукун-а (cocoonababy) го има, 24 евро е.

...обаче аз установих,че хъркането може да с еползва за бял шум и поне мойто бебе май се успокоява като го слуша.татко му хърка рядко,но се случва,а снощи точно се случи,та го забелязах.

Joy Joy Joy а аз какво да кажа като мъжа ми понякога пуска банциг от едната ми страна, а бебето хърка от дръгата  hahaha за мене няма бял шум, ааааа #2gunfire Вашите бебета хъркат ли??? То не винаги хърка, но има момент с различни звуци, просто не е истина!

Джутурна,
по повод вашите чорапи (защо не обуваш на детето чорапи ти??? hahaha) - аз в чувалчето, с което спи беба, на два пъти намирах чорапи - и като питам кой ги сложи ... майка ми и мъжа ми се споглеждаха виновно  #Crazy , но се спряха де, почти на 10 дни беше беба тогава  hahaha

# 13
боби,моя бебок не хърка,амамисля е нормално да хъркат,защото задържат някъде по носоглътките си мляко сигурно.моя А (мерси ивенце за идеята хихи) се дави.явно връща,гълта си го и се дави,понякога се буди и реве чак,защото му спира дишането.ето още една причина да съм доволна,че спи до мен:) понякога издава звуци,ама едни такива като мммммм,ама във вид на мъцане-песничка някакси.абе все едно пее:) сладко е:) това най-често,докато го кърмя и то в легнало положение.явно му се притиска пак нещо там повече от други пози. аз пък овцата от известно време хванах цаката д акърмя легнала и САМО така правим,откакто са тука свекърите (преди беше само нощем),ама го слагам по гръб с глава извърната към мен и така суче,ама установих,че е грешно и детето като гълта се чува яко "гъл,гъл,гъл",а мен ми кеф как яко гълта,а на него май му било зор:( сега го обръщам с цяло тяло към мен и пак по същия начин сигурно пие,ама не чувам онова гълтане,а само леко и нормално преглъщане. оф философия си е кърменето.то зърна,то цици,пози.......докато се научим то мустаци ще му порастнат хахахахахах

хайде да положа морно тяло,че той дреме в шезлонга.няма да спя,но поне да полегна.

# 14
Калин не ползва завивки, облечен е с боди с къс ръкав. Имах неприятни изпълнения, бях го облякла с дълъг ръкав и крачоли и на 2-я ден след изписването от болницата се озовахме в спешното. Не търпи и ръцете му да са покрити, в болницата успяваше да ги изкара отвън на 10-та минута след като го повиеха. В къщи и в колат е с чорапки, заради климатиците. И вече е направил тен на краката, без да е излаган на слънце. Колата е със сенници, значи само от къщи до басейна ( там стои на сянка) или от колата до магазина. За колата съм купила и специални сенници, да не му пече.

Солей, и аз имах същия проблем. Още в болницата ми дадоха  Lansinoh, използва се без отмиване. А и по съвет на една приятелка още от 7-я месец на бременноста, обтривах зърната на гърдите с по-груба материя, за да ги предпазя от нараняване.

Калин понякога хърка, но аз си мисля, че имитира баща си. Забелязах, че прави и още нещо - кашля, но точно 3 пъти и то само когато е оставен сам. Кашля веднъв, озърта се и така да 3 пъти.

Клер, благодаря за темата  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт