Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява публикация с имена и дати на раждане?
Какви са някои идеи за организиране на снимки на бебета?
Какви са препоръките за съхранение на изцедено майчино мляко?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява публикация с имена и дати на раждане?
-
Какви са някои идеи за организиране на снимки на бебета?
-
Какви са препоръките за съхранение на изцедено майчино мляко?
Препоръчителните методи за съхранение включват използване на оптимални стъклени контейнери или специални торбички за замразяване. Млякото може да се съхранява в хладилник до 3 дни и в хладилна камера на хладилник до 3 месеца. Освен това, млякото може да се замразява до 6 месеца, но след този период бебето може да не го приеме. Важно е стриктно да се спазват правилата за замразяване и размразяване на млякото.
-
Какви са препоръките за кърмене и хранене на бебета, включително смесване на кърма с вода?
-
Какви са препоръките за справяне с увеличаването на кърмата?
Сега се чувствам виновна не само заради теб, а и заради паниката, която предизвиках при Марита.
...да не си си и помислила да държиш мирни пръстите си

ето и малко материал по темата, на който му се чете
Аз издирвам на мойто, белким го намеря и спрат да чукат! Но иначе не се съобразява нашата комшика, че техния шум ни пречи също. Снощи 2 часа съм се опитвала да го приспя, защото нейните деца крещяха като малоумни в съседната стая, тя също нещо зя, кучето лаеше измежду другото и така до 10 ч. малкия се мяташе из ръцете ми. Сигурно трябва и аз да оглупея съвсем и да почна да чукам
Знаеш ли как не се понасях цяла вечер...после искам да сваля дебелия дЗадник
, реших че това на мен не ми върши никаква работа, защото аз лягам към 11 и пак ме будят на 3 часа. Опитах се да я будя по средата да яде, с намерението 6-часовата пауза да се премести между 11 и 5, но не би. Едно, оказва се, че да се събуди дълбоко заспало бебе е почти толкова сложно колкото да се приспи истерично такова. И второ, бутам, бутам гърда в устата, а детИто ми гука, смее се, дъвче я, но не яде. Явно ако искам 6-часов непрекъснат сън, трябва да започна и аз да си лягам в 8
на мен ми казаха и двете ми кранкен каси (настояща и бъдеща),че няма вече такова животно,като щилгелд.жалко:(

Поздравления и за фотографа и за модела!