Юлски деца-Тема 37

• 32 770
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте мами!
Не влизам много често, но сега намерих време да ви прочета  Hug.
Имам толкова много задачки, че не знам от къде да почна   ooooh!.
Честито на всички първокласничета!
Имам чувството, че ще дойде скоро и нашия ред.

Драга - подозирах, че ще има подобни роднински изпълнения, но се надявах да не е така. Дано скоро забравиш за тези неприятни моменти  Hug

Миме - не се притеснявай толкова - поне не е било отровно. А пък днес
Ивето си взе от земята надвора една стара мухлясала филия хляби си ръфна малко  Mr. Green
[Мерихме се  - 79см и 9800.Кльощавичка е малко.
Е - как ще е клощава - много си  е добре, Ива е 80 см и тежи 10.100. Само дето се притеснявах, че ще остане ниска - тя е по-висока от повечето деца в парка, а аз само дето се нервих  Rolling Eyes

# 616
  • София
Честито на всички ученици! Пожелавам им да ходят с удоволствие на училище.
Отчетох се в анкетата: никога не сме ползвали биберон.
При нас нищо ново, освен че я виждам все по-уверено да стъпва, май скоро и аз ще чета рецепти за питки. Laughing

# 617
Тан,наистина немога да повярвам,че Катя ти е дала да я гушкаш  Mr. Green Тя тук така ревеше от непознати ама и ти я видя де като бяхте в Бургас.Иначе знам,че е добре и ,че е по-спокойна...както и Петя  Laughing

Fortune,мерси  Hug

# 618
Здравейте,
влизам да почерпя, днес имам РД. Много хубав ден имах, изобщо не очаквах така да протече Simple Smile
Честито на първокласниците, само шестици и най-важното да се чувстват добре в новата среда.

wedding cupcake-butterfly by kylie lambert (Le Cupcake), on Flickr

За биберона ни трябва опция  - когато си и когато е в количката. Не и давам биба докато играе на вън, но понякога и я давам в количката.

# 619
Е, да е честит рождения ти ден, да си здрава, обичана и щастлива майка и съпруга, да е слушат и да ти радват! Аз днес спах с Яна следобяд и сега съм кукуряк, вихря се в кухнята...

# 620
matzko - ауу кухнята не е ли забранена след 11 Simple Smile Да не готвиш нещо сладичко

# 621

cveten prashec, Даниела вече започна и да потичва след батко си  Laughing

# 622
  • Варна
Добро утро, днес любимата ми племенница има РД- порасна палавницата вече е на 2 да ви почерпя   party023Усмивки за всички, ние започваме купоните от днес та чак до неделя живот и здраве  Hug нещо не ми се зарежда изображението, но просто нямам време и редактирах.  Hug

Последна редакция: чт, 16 сеп 2010, 08:42 от ivinnka

# 623
  • София
Линет, да си жива и здрава, и така хубаво да ти се търкулне и годината, както вчерашния ден!
Mishe333, да, вярно в нормите си е , но понеже няма бузки, пък и краката са й клечкави и затова вероятно изглежда доста слаба. Каката е била само 400 гр повече , но като гледам е пухкава на снимките, Бузите правят всичко  Laughing
Диди, много пораснала изглежда Катето!

# 624
Здравейте,

Леле, Линет... изпуснала съм ти рождения ден. Да си жива и здрава, много щастлива и богата на радост. Пък и повечко парички няма да навредят.  Sunglasses Party bouquet

Карелия, ами малки са ни дечицата още и много лесно свикват с непознати. Вчера Инето беше момиченце за пример. Игра си, спа, яде. Сега излязоха на разходка. Добре се справят май. Жената естествено не е склонна да я оставя съвсем сама да ходи и да пада и става, както на мен би ми се искало. Ама то е нормално, все пак се грижи за чуждо дете. Сигурно и аз на нейно място щях да съм така. Гледах ги до преди малко в градинката отсреща как щрапукат за ръчичка. На Инето не й се чу гласа, докато не ме видя. Чак тогава взе да хленчи, за да я гушкам. Изнизах се набързо и сега ги чакам да направят още малко кръгчета и да се прибират.

Ели, Калина е не повече от 9,500 кг. (така казва домашния кантар) и горе-долу същите сантиметри (не сме я мерили от два месеца, беше 76 на годинката) и не ми изглежда особено кльощава. Добре си е и твоята мома.

# 625
  • Canada
Джилиян, ами добре звучат нещата! Peace Това май всички го правят - не се сещат за нас, обаче като ни видят и веднага започват да циврят... Crazy

# 626
 bye Този път мноооогггооо изпуснах!

# 627
Леле, Линет, пропуснала съм те вчера, да си жива и здрава, щастлива в любовта, късмета да е все до теб и близките ти.
Честито на първокласниците и на всички, които имат ученици ж къщи. Да им е на късмет учението.
Леле, Миме, какъв ден си имала, добре, че нищо й няма на София, а на теб повече да не ти се случват такива работи.
Фелисити, за теб и зетко  Hug.
Прашец, какво да се прави, наистина можеше поне да не пречи, но каквото такова, не мога да променя нещата, с времето ще избледнява лошото и така.
Сиси, ако имаше как бих го направила само с близки приятели, но няма как без родителите.
Може ли някой да прати рецепта за питка, която могат да я ядат и нашите деца.Ще ми се и Андреа да хапне от питката. Дано ми се получи, мисля аз да си я правя, въпреки, че ме отрязаха, трябвало да е друг и да е някой с двама живи родители, но мен не ми се ще да разчитам толкова скоро на други хора.
Някой питаше за подаръците: най- големият е екскурзията до Турция, от моите съученици от основното. Едни обици от свеки. Една страхотна орхидея, на която се чудя кога ще й видя сметката- много обичам цветя, но ги уморявам с поглед само, хич ме няма в гледането им, комплект чинии, по моя поръчка, че не харесвах нашите и все се канех да си купя нови. Баща ми каза, че вече можем да си поканим гости, имаме 6 еднакви чинии Joy. Получихме и спални комплекти два броя, които са ни добре дошли, че нашите бяха по размер за старото легло и много ме дразнеха, та сега са ни екстра. Най- смешното е, че си имаме всичко, а това, което нямаме е баш неща станали нарицателни, за подигравка по сватбите. Та за майтап на другият ден решихме да си купим тостер и сега само печем и се тъпчем Laughing.
Днес си купихме куфари, розов на бели цветчета и черен на бели цветчета. Баща ми се смя, че вече нямало как да си го сбърка с нечий чужд. Вече почвам да мисля за почивката, дано поне там нацелим хубаво време. Нямам търпение да заминем и да се кисна в морето.
Хайде утре срещааааааа!!!!!!!!!!!!!!

# 628
  • София
Ние утре сме на линия за срещата. Ще гледам до 11 да отидем, че за следобедния сън да се приберем. А и то май го дават дъждовно следобяда. Нали заведението с килима?

# 629
Линет, ЧРД на патерица!
Драга и на теб честито!  bouquet Дано си мноогоо щастлива занапред...досега нещо не се хвалиш много от мъжа, за родата да не говорим, ама да слушат повече в бъдеще.
За въпросите:
В началото ми беше ужас, не знаех какво да го правя това бебе, промяната в живота ми изглеждаше много плашеща, тресяха ме следродилните хормони и депресии и ревях за щяло и нещяло...мани, мани...
За характер мисля, че е рано още да се каже - то на тая на възраст всички примерно се мятат за играчки, ни(е си ги дават и т.н Естествено, че ще плаче, ако и строша хатъра. Общо взето добро ми е детенцето, засега, дано си е все така.
От предишния живот - съня, свободата, да гледаме цял уикенд серия след серия от някой сериал...откак съм родила съм бела на театър веднъж, а преди ходехмемного често на кино, театър, опера...не съм била на клуб от лятото на 2008год...
Ако имам една седмица ще отидем в Тунис или Малта, много ми се ходи.
За килограми при последното мерене Моника беше 9700кг. и 77см и я броим за пухче  newsm78 и определено не е слаба, де, странно че деца със сравними мерки изглеждат кльощави, явно наистина бузите са голяма работа  Simple Smile (вече не е толкова пухкава, колкото беше, но все пак).

Общи условия

Активация на акаунт