Юлски деца-Тема 37

• 32 771
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
  • Варна
Привет, момичета:)

Ние днес си направихме една мини юлскo-форумска срещичка и съм много доволна!!!

Драга, съчувствам ти и ти пожелавам лошите моменти да избледнеят и да останат само хубавите!! И хич не ги мисли родата...

Миме-то, малееее, какво си преживяла...

1. Като се обърнете назад, кое ви беше най-трудно през първата година в отглеждането на детето?
Първия месец ми беше кошмарен, Мони ревеше с часове, а на мен ми се спеше ужасно! Изпитвах ужас да изляза на разходка и той и да се разреве....ее, сега ми е направо смешно. Дори и престоя ни в Терапия вече съм го забравила. Абе не мога да се оплача...
2.Коя част от характера на детето си бихте искали да промените? - Нищо...и Мони се тръшка, ама май е период, през който много деца преминават.
3.Какво най-много ви липсва от "стария начин на живот"? - Свободата, възможността да отида на фризьор, педикюр, зъболекар, кино и т.н. когато си поискам. И финансите разбира се....
4.Имате една седмица, в която сте без дете? - Екскурзия в чужбина, колкото и изтъркано да звучи!

# 601
Привет и от мен!
Да честитя на Валерия за малката принцеса, да расте здрава и много щастлива!

Драга, честито бракуване!
И аз се просълзих на последните редове, а пък свекъра направо ме шашна  ooooh! вкл. и с обаждането.

Миме, верно затваряй се у вас, само гледай да не стане земетресение заради тебе  Laughing
За кучешката храна - аз направо се шокирах, не знам какво да кажа, мисля че Рал ти е дала хубав съвет, ако ли пък не може кучето да се научи трябва София да се научи или пък кучето да си седи в едната стая и тя да е затворена, не знам.

Тия дни хич нямам време ето и сега трябва да храня и не мога да отговоря на анкетата, друг път.

# 602
  • Canada
Драга, честито бракуване и от мен! Дано бъдете много щастливи в съвместния си живот! Hug Иначе, що се отнася до сватбата - абе бая кофти е минало май. Но наистина няма смисъл да се ядосваш - минало, свършило... По-важното е мъжът до теб да те обича, уважава и да сте много щастливи тримата....( а тия селски изпълнения е аз ужасно ги мразя  #Cussing out)
Ваняес, срещата наистина беше много хубава. Заради което предлагам утре пак! Желаещи?Радина, айде оздравявай, че изпускаш срещите!!! Wink Ама и ти как можа да се докараш в топлото време?!? Бързо оздравяване! Hug

# 603
Привет!
Драга, честито и от мен!  Hug Силно се надявах да няма подобен разказ.. Помня, че в началото на организацията те посъветвах, ако има начин да си направите сватбата сами, без роднини, само и единствено с тези, които ще ти е на теб приятно.. но здраве да е, хайде пък тъкмо повод след някоя годинка да си кажете отново ДА!
Миме, следващия път. Тъпо е, че не казват колко си сгрешила! И хайде утре и занапред да нямаш подобни приключения!
Radina, ей остави ме мен само безциклеща! Hug Оправяй се бързо! Praynig
@mi, чудесно звучи, успех!
Маймунче, честити ви ходещи крачета!! Hug
Фелисити, радвам се, че се включваш! Гушкам ви, да се оправяте вече, че да се видим!

И аз не мога сега да отговоря на въпросите, но и нищо интересно..

Хубава вечер!
Среща няма ли да има всъщност???

# 604
И при нас поникнаха още 2 зъба, откакто стои тази анкета, вече сме със седем.
Хайде на срещааааааа.
Цезари, в 18 п-ка има частна очна клиника с добри специалисти, работят и със здравната каса.

# 605
  • София
Здравейте мамита!
Ееех Драга, очаквах подобно развитие на нещата при теб и за съжаление очакванията ми се оправдаха. От всичко казано от теб бих обобщила, че всъщност сватбения ден е минал успешно, всичко е вървяло по график, само че с много напрежение, с поредни разочарования и неприятни емоции за теб. Тях със сигурност ще забравиш с времето, но с тези хора (роднините ти по сватовство имам предвид) май няма да ти липсват подобни емоции и в бъдзеще. В един момент като те четях си помислих, че свекърва ти ги прави нарочно тези неща, не може в един такъв ден да кажеш, че ще отидеш в 15ч. и да се изсипеш в 16ч., да нямаш желание не  само с нищо да помогнеш, ами и да пречиш даже. Тя някакъв непокист ли е, не й ли пука как ще мине сватбеното тържество на сина й, не иска ли пане за момент да се почувства като пълноценна баба, не знам задавах си много въпроси и наистина стигнах до извода, че се е опитала да "саботира" тържеството ви. Но пък такъв човек не си струва и това внимание което му обръщаме, аз лично бих опитала изцяло да я игнорирам. За свекър ти какво да кажа, на "човека" явно му е в кръвта така да изпростява, просто не може да се сдържи. Та така наведе ме на разни мисли с твоя разказ, но стига толкова за това, сега чакаме снимки, които съм сигурна, че ще са прекрасни, пожелавам ти дълги години мир и разбирателство с мъжа ти и изпълнен с положителни емоции "меден месец", дори и да не отидете никъде изживейте го пълноценно както се казва: "тук и сега".
Мимето, Мимето ти пък си изживяла един "черен" вторник, в такива моменти аз казвам: "Добре, че беше малкия дявол". Хубавото е, че сте добре със София, а изпита не го мисли, ще го вземеш няма къде да ти избяга, е вярно ще почетеш още малко, но пък аз останах с впечатление, че този път не си беше дала много зор.

# 606
Оххххх, Драге,какво да кажа....тези твоите хора малко такт нямат ли.Поне на този ден да те бяха оставили на мира.Гледайте да си се разбирате вие двамата а останалите не ги търси.И тук честито  Hug

Аз за осемте кг на Катето не се притеснявам изобщо и никога не съм.Тя от началото си е малка ама и няма на кой да прилича като се има предвид,че аз на 7г съм била 16кг.  Mr. Green

Миме,ще го вземеш няма къде да ти избяга книжката.  Hug

Тан,аз смятам на две годинки да сложа на Катето само една ваксина.На Петя сега ще й слагам но трябва да отида да питам лекарката как стоят нещата.

1. Като се обърнете назад, кое ви беше най-трудно през първата година в отглеждането на детето?.
нищо не ми е било трудно.Аз съм свикнала на "щури " бебета и не ми правеше впечатление изобщо.Така си подреждах нещата ,че за всичко и всички имах време

2.Коя част от характера на детето си бихте искали да промените?
Нищо не искам да променям...искам да е все така енергична,като не й харесва нещо да прави всичко за да си го получи както е и сега

3.Какво най-много ви липсва от "стария начин на живот"?

Липсва ми това ,че когато ми скимне можех да излизам без да мисля за нищо.Е не ,че сега не го правя/решаваме с приятелки,че в 23,00ч ни се ходи някъде,оставям децата на тати и излизам Mr. Green/  но все пак имам едно на ум.

4.Имате една седмица, в която сте без дете? (то е здраво, на сигурно място, не плаче за вас...).... къде ще отидете, с кого, какво ще направите задължително, какво бихте искали да направите, ама на смееете много, много ...?
нищо не ми пречи да правя всичсо и с децата но все пак имаме нужда малко и без тях.Бих си хванала мъжа под ръчичка и някъде в планината само двамата -

Ето я моята кукла в Карнобат

Последна редакция: вт, 14 сеп 2010, 23:37 от Мама Диди

# 607
Добро утро!

И тази нощ не спахме много с Йоана , тя виеше , аз ставах да я успокоявам... мислех , че растат кучешките зъби , но не съм видяла добре , тази сутринта видях , че просто всеки момент ще прорежат двата и долни кътника от двете страни. Ясно защо така извива от 2-3 нощи. Rolling Eyes Кътниците знам , че са много болезнени, за тези дечица , които трудно им излизат зъбките защото има други , които и не ги боли толкова. Та така скоро ще е и с кътници , пък дано се раздъвче като хорота , че още мота хапките в устата само и гълта като гъсе. Laughing
Драга честито християнско бракосъчетание!  bouquet Нервите са били за твоя сметка, ясно е, с времето обаче ще останат само добрите спомени и съвсем лекият лош привкус  на това, което те е ядосало на самият ден. Но времето променя нагласата и възприятието, така че сега си огорчена и може би леко разочарована, но след време ще си само възмутена от някой факти. Не ги мисили  вече, станалото станало, един ден ще се радваш, че ти си си била и цар и падар,  както се казва. Честито още веднъж и както вече ти бях писала веднъж повече си свиркай , с това иначе няма оправия. Peace
Радина бързо да оздравяваш, да бягат болестите от вас! Peace
Аманита, дано се види полът на бебчо и да споделиш после преживяното вълнение с нас!:peace:
Адаш бързо да се оправяте с Кайо и да няма вече вируси около вас! Hug
мама Диди  много сладка Катето, цялата е на теб! Жива и здрава да ви е малката принцеса! Peace
Честити ходещи крачета на Стейси на Маймун77!!! Peace
Лелее Миме-то имала си ден ала моите, когато не ми върви! ooooh! Напълно те разбирам, важното е, че е се е разминало с малките недоразумения - така да се изразя Laughing и не е имало нещо по-сериозно. Изпита  ще го вземеш следващият път , това  да е проблемът! Днес ти пожелавам по-спокоен и усмихнат ден! Hug

# 608
Добро утро!

Драга, честито! Запомни само хубавите спомени!
Миме, ужас-явно вчера ти е било петък, 13-ти  Wink

# 609
          Сафо, Хриспа, честити първолачета! Hug Hug Hug
          Пожелавам ви страхотен ден,  изпълнен с много емоции, а на децата да се влюбят в училището и науката, защото който се учи, той ще сполучи!!!

За софийските майки пускам програмата на "Панаира на куклите" : http://www.sofiaculture.bg/files/pf_poster_2010.pdf

Последна редакция: ср, 15 сеп 2010, 14:22 от @mi

# 610
Олеле, то днес 15-ти... честити първолачета на всички, които си имат. Да ви растат здрави и умни.

Ние днес сме първи ден с гледачката, Инето да свиква.

За среща в петък може да измисля нещо следобедно, ако искате.

# 611
Честит първи учебен ден на всички ученици! Спорна и много успешна година!
Моята какичка и тя днес замина, вече е предучилищна. Как бързо минава времето. И така ми липсва днес.
Мама Диди, само искам да ти кажа, че на Катето много добре и се отразява Карнобат. Така пораснала е, весела, споокйна. Така слушка  баба си. Няма да повярваш, но днес я гушкаш, гушках, много я гушках, а  тя ми се усмихваше и закачаше. Ех, пораснало момиченце си имаш вече.  Hug
Ех, Фелисити, трябваше да се обадиш. Така щях да се радвам... Heart EyesHug

Последна редакция: ср, 15 сеп 2010, 16:04 от tan

# 612
  • Canada
Здравейте момичета, нещо темичката ни не е много активна май.. Но сигурно е обяснимо покрай вълненията на 15 септември... Crazy
Честито на всички ученици и родители! Нека училището се превърне в любимо място на първолаците, нека всички дечицада са ученолюбиви, съвестни и игриви! Hug
Фелисити, браво на вас за кътниците. Аз мислех че е странно да им избият сега (като видях по случайност на Нико), но явно не е толкова рядко срещано. Поне имаш обяснение за ревовете и т.н.
Мамо Диди, имаш много верен агент в Карнобат май... Wink Тан, ти явно редовно ги виждаш Катето и баба й а?
Джилиян, пиши как мина първия ден с бавачката. Големи са притесненията в началото, но после всичко се намества ако си случила на правилния човек... Peace
Ние днес отново се поразходихме из морската с Ваняес. Явно сме най-големите ентусиастки за разходки. Беше много готино, защото се носеше един особен 15 септемврийски дух, щъкаха ученици насам-натам и беше много приятно. После в една градинка децата се заиграха с едни дечица от частна ДГ на различна възраст и се получи много хубава игра за малчовците... И така...

# 613
Мамо Диди, имаш много верен агент в Карнобат май... Wink Тан, ти явно редовно ги виждаш Катето и баба й а?
Мда, агентурата работи. Mr. Green
Момичета, къде се загубихте. Много пусто...
Фортунче  Hug

# 614
  • София
Честито на първолачетата, както и на всички големи ученици!На добър час!

Ние пък борим с Калина едно летно вирусче, започна с лека температура, после акито нещо стана кашесто, с примеси на слуз, и горката вече три дни яде ориз , картофи и банани, но вече мисля да я захранвам.Много ми беше мъчно, само ни гледа какво ядем, и особено за доматите, които ужасно обича , само протяга ръчички и иска...Мерихме се  - 79см и 9800.Кльощавичка е малко.

Драга, да сте щастливи дълги години заедно, да се обичате много!

Общи условия

Активация на акаунт