, но като цяло нямам пражо да се оплаквам, не е тръдна за гледане. За характера все още незнам, като се поизгради ще видим. Мисля, че нищо не ми липсва, налудяла съм се май, щеше да е готино да може пак да си излизаме когато ни скимне, но и сега си ми е добре. както е казала Мимето, трябва да си сменя главата, за да я оставя на свеки, за един ден ми беше достатъчно и никога повече. Но да си представим, ..... та за една седмица бих се отдала на много път и на рафтинга, който все пропускам. Не, че Андреа ми пречи, но по женски се бяхме разбрали да ходим на шопинг уикенд в Истамбул и до Солун, а няма кой да я гледа, та бих си направила това удоволствие.
.
?
. Разбира се един прекрасен спомен ще ми остане баща ми, който така танцувеше весело. За първи път го видях да танцува и един блус му ударихме за първи път двамата.
От 7 години и половина имам нов живот на майка и съм повече от доволна. По скоро не ми липсва старият начин на живот, а ми липсва точно сега /защото съм сама/ поне ден за мен самата, това е.
- това си заслужава.
А имах вътрешно чувство, че съм го взела
. Както и да е, ще се явявам пак,повторението е майка на знанието 
Сигурна съм, че още дълго ще сте заедно, но с още едно момченце
За роднините ти, вече, да ти кажа, че много щях да се учудя, ако бяха се държали нормално
Човек помни само хубавото, така че само ще се смееш като се сетиш за изцепките им. Свекъра си поддържа реномето
На последните ти 3 изречения се прозълзих, честно. Абе, подаръци имаше ли, обичам подаръци 
, купих кило зелен боб само
После пред един магазин в квартала забравих да сложа спирачката на количката и обърнах детето в една градинка. Всичко стана за 2 секунди, докато се обърна и тя вече беше нагоре с колелата
. После качвах пак пеша количката, добре, че София я оставих на съседката, та поне беше празна. Нагоре до нас крака ми се хлъзна и си свалих кожата на глезена, сега ме щипе ужасно. За обяд поне размразих една порция пуйка със зеле (много е хубаво да замразяваш като сготвиш повечко). Сега се закотвям в къщи и не излизам повече, да не вземе да ме бутне и рейса
Мен много си ме кефи характера на Бени, страшно свободолюбива е, дива и много жива, комуникативна е, мисли и действа много бързо (затова пък аз трябва два пъти по бързо)
)))))
Забрави бързо неприятностите от този прекрасен ден и си спомняй само хубавите моменти - приятелите, чаровната малка шаферка, блуса с татко ти, хубавия грим....
А, за свекърите ти, момичетата хубаво са го казали 

Много кофти ден си имала, бързо да ти свършва!

Дано да го видите бебчо, още сега! 

Тани, онзи ден като се прибирахме от морето минахме и през Карнобат. Викам си, ако не бях болна, да се отбием да те намерим да се видим
Ама точно тогава ме почваше вируса.
Препоръчани теми