Пия противозачатъчни,има време до цикъла ми.Някой да е преживявал същото?

Не съм имала проблем с кърменето. Не ни е будила нощно време. По-късно нямах и проблем с яденето, нито с болести. Не съм търчала да се изморявам след нея като пролази, и после като проходи. Може би единственото най-тежко време беше в болницата, когато първите дни бяхме разделени и нямах информация за нищо
.
, взаимно. Какво да и променям
, общителна е, самостоятелна е. Може би е малко инат и се гневи като не става нейното, но пък не ми се ще да стане плазмодий без мнение и да се носи по течението.
, секс, малко вино и разходки. Ааа, и много паста, но на втория ден ще ми писне. Е тук зациклих, ще я водим с нас 
За сега не се сеща да пие от паничката с вода, или поне не съм я видяла
Който има куче да сподели има ли подобни проблеми, моля
.
.
.
. Благодаря предварително
!
))

Спи 30минути и после пак 
Искаше ми се поне това да не взима от него, всъщност е единствената негова черта, и то пък лоша 
Шегувам се! Напоследък дори все по-често се улавям, че искам да си взема глътка въздух сама, някъде, далече.... Зимата го оставях през няколко дни с майка ми за час и ходех по магазините. Сега съм си все с него. Най-голямата ни раздяла е била за 3 часа - ходихме на кръчма за мъжо. Не бях на себе си, все го мислех
и накрая се прибрахме. Сега обаче - бременна
и знаеща, че след някой и друг месец ще е още по-трудно просто ми се иска малко почивка. Не знам какво ще правя - нищо - най-вероятно. Ще гледам в една точка и ще си почивам. Може и някоя разходка до красиво място. Например за ден-два до Белоградчик или Магурата - някъде близо

Препоръчани теми