На един въпрос съм сигурна, че отговорих грешно, дано нямам повече
София точно тази нощ реши да се напишка 2 пъти, и да пореве от сополите. Дразнят я, че не може да си цока бибата като и е запушен носа. Та аз през цялата нощ или я преобличах, или физиологичен разтвор слагах, или с мойте тоалетни се разправях
Отидох в СБА полузаспала. Иначе е слушкала баба и кака, и даже я заварвам заспала предиобеден сън.
? Сериозно питам, всеки ден яде, а не мога да държа животното с празна паничка. Сибила е свикнала винаги да има суха храна и си ходи по 100 пъти на ден да хрупа. София ходи с нея и вече знае, че не давам, та си краде бързо, лапа и бяга в хола
После я гледам, че е с кафява брада и примлясква, но стиска устата и не дава да и бръкна. Кучето яде котешка суха храна, нали се сещате как мирише

При нас са едни Радини вълнения, че нали Марти тръгва на училище вдруги ден, и все не ми остава време да ви изчета...Едно ми е свито от една страна, че много бързо порастна, от друга и аз се радвам заедно с него.
. Сложиха й и ваксината-дано да няма странични ефекти 

. Катето на Диди, обаче бие рекордите 

, на мама пигмейчето. Според мен е Божа работа 
Ние сме 77 см. по сметки на педката, ама на мен ми се вижда повече. Довечера ще я измеря. Абе голям щиглец е. Ще я правим МИНИКЕНКА.

))

Препоръчани теми