Юлски деца-Тема 37

• 32 779
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте момичета  Hug
Нова седмица, нов късмет  Flowers Four Leaf Clover

Вчера за първи път дадох на Елин смокиня. Много му хареса, за сметка на гроздето  Rolling Eyes Не виждам защо трябва да се белят плодовете, особено домашно производство, ако децата ги ядът  Peace
Аз лекувам децата си с класическа хомеопатия, мента не давам, но Йоан си хапва шоколад. Лекарката казва,че няма проблем, стига да не се прекалява.
Аз не знам за хвалба ли е или не, но от вчера и аз съм от цикличните. Рахата ми беше 1 г. 11 м.  Rolling Eyes Но за да е пълен разкоша съм с температура и болки в гърлото  Twisted Evil

# 556
И така, върнахме се с Дани от консултация-8.500кг и 76см /за 2 месеца е наддала 500гр и е пораснала с 1 см/. Еми, манекенка си отглеждаме вкъщи.... Wink. Сложиха й и ваксината-дано да няма странични ефекти  Praynig

# 557
  • София
Takaa, върнах се от изпита. Нали съм Марко Тотев от скоро са променили проверяването на листовките. Вече не ти казват резултата веднага , а на другия ден изнасят данните на всички в сайта на Министерството. Сега си представяте какво ми е  Crazy На един въпрос съм сигурна, че отговорих грешно, дано нямам повече  Praynig София точно тази нощ реши да се напишка 2 пъти, и да пореве от сополите. Дразнят я, че не може да си цока бибата като и е запушен носа. Та аз през цялата нощ или я преобличах, или физиологичен разтвор слагах, или с мойте тоалетни се разправях  Joy Отидох в СБА полузаспала. Иначе е слушкала баба и кака, и даже я заварвам  заспала предиобеден сън.
Сиси, права си за сладкото грозде, но аз понеже захар не ям, освен кафява в кафето, и явно организма си търси естествена такава. София си изяжда с кеф една средно голяма кутийка с гроздови зрънца, да не кажа като кофичка от кисело мляко, но и тя не консумира захар. По тая логика, когато яде на кучето храната какво значи  hahaha ? Сериозно питам, всеки ден яде, а не мога да държа животното с празна паничка. Сибила е свикнала винаги да има суха храна и си ходи по 100 пъти на ден да хрупа. София ходи с нея и вече знае, че не давам, та си краде бързо, лапа и бяга в хола  Joy После я гледам, че е с кафява брада и примлясква, но стиска устата и не дава да и бръкна. Кучето яде котешка суха храна, нали се сещате как мирише  Sick

# 558
  • Кърджали
Привет пак!
Липсвах известно време, но си бяхме на село. Сега сме малко при майка ми в Джебел, че трябваше да си оправям документите за детските.В социалните ми вдигнаха малко кръвното, като ми искаха какви ли н еизмислени неща, накрая ми обясняват че трябвало да им взема и бележка, че съм в майчинство, защото видиш ли като проверявали там те нещо в компютъра им, излизало майчинството, което получавам,ама не излизало че съм в майчинство. Да им се ненарадваш.Накрая като казах, че шефът ми е звънял в социалните в Кърджали и от там са му казвали кво трябва и не трябва и изведнъж решиха да вземат документите...
Следобед се прибирам по бързата процедура в Кърджали.Щото нали малко проблеми иммае сега, та се налага спешно да си намерим нова квартира. Иде ми да се гръмна вече, не помня от кога не сме имали ден, без да има някакъв проблем.
Обаче поне днес, успях да си намеря време и посетих фризьор, та се сдобих най - накрая с нова прическа.Че бях тръгнала на фризьор от няколко месеца, едва днес стигнах до него.
Кати е добре, иначе. Забавляваше се на село да гони котките, тук поигра малко в парка, сега я чакаме да се събуди. Хапваше си на воля плодове, и най - вече грозде.Тя много го обича, не и беля и махам нищо от него, тя го унищожава и така.
Не съм чела нищо, ще чета довечера на моя си компютър. Стискайте палци бързо да си намерим нова свястна квартира.
Само видях, че Мимето е била на шофьорски изпит.Миме, стискам палци да си се справила добре, и да го вземеш.
И сега прочетох... Да е жива и здрава малката Радост! Да носи много радост на мама валерия.

Последна редакция: пн, 13 сеп 2010, 15:46 от Aлекcандрa

# 559
Mime-to аз преди години като карах курсовете тогава се чакаше 30 мин  и казваха отговорите на място. Но от брат ми разбрах че тази година се изнасяли в сайта ,като не пишело колко грешки има,а само дали е взет изпита. И да те успокоя че днес е късметлийски ден ,брат ми днес беше на кормуване и го взе Simple Smile

# 560
  • При децата ми
Привет и от нас! Hug
Ники заспа и аз бързам да седна за малко. Whistling При нас са едни Радини вълнения, че нали Марти тръгва на училище вдруги ден, и все не ми остава време да ви изчета...Едно ми е свито от една страна, че много бързо порастна, от друга и аз се радвам заедно с него.
Радина, и аз бих ти препоръчала Арбанаси, но цените там наистина са солени. Там, където ти е препоръчала Ваянес също е много приятно. Миналата година бяхме там на кръщене и на мен лично много ми хареса. По-близко е до Г. Оряховица.
И така, върнахме се с Дани от консултация-8.500кг и 76см /за 2 месеца е наддала 500гр и е пораснала с 1 см/. Еми, манекенка си отглеждаме вкъщи.... Wink. Сложиха й и ваксината-дано да няма странични ефекти  Praynig
В петък сложихме и ние ваксината. Помолих ги да я претеглят и резултатът е 8.600кг., не я премериха обаче. Та за месец и половина близо е наддала само 200гр.
За плодовете-когато сметна за необходимо тогава ги беля. Праскови и каѝсии не съм давала тази година, ябълките ако са домашни не ги беля, сините сливи много ги обича, тях ги яде и белени и небелени. Домата обаче в почти всички случаи е белен.
Миме, успех на изпита!
Лилчо, ти къде се беше загубила?
Лека и успешна седмица! Peace

# 561
  • Canada
Миме-то, споко - сигурна съм че ще го вземеш, ама малко ще се поизмъчиш докато излязот резултатите...
Радина, бързо оздравяване и тук! Hug
Чочи, стискам палци да нямате странични ефекти! Hug
При нас нищо ново - малчо се буди нощем и ходя малко недоспала заради това. Вече може и да не съм много адекватна... Mr. Green По-лошото е че напоследък взеха да ми се обаждат разни болежки, което супер много ме дразни... Все пак съм само на 30 години, а вече имам оплаквания... Sick Tired

# 562
Еххх, Hrispa76, напълни ми душата-така се радвам, че Дани не е единствената манекенка в темата  newsm03. Катето на Диди, обаче бие рекордите  newsm53
karelia79, дай Боже  Praynig

# 563
Еххх, Hrispa76, напълни ми душата-така се радвам, че Дани не е единствената манекенка в темата  newsm03. Катето на Диди, обаче бие рекордите  newsm53
karelia79, дай Боже  Praynig

Я стига сте се втелясвали. Ния е 8 кг. И какво от това. Важно е да си хапват и хемоглобина да е в норма.  Peace

# 564
  • София
Рал, мислиш ли че теглото и е вследствие на недоносеността? София е към 10 кг по моя кантар, но пък е 74- 75 см по метъра на баща и hahaha, на мама пигмейчето. Според мен е Божа работа  Peace

# 565
Рал, мислиш ли че теглото и е вследствие на недоносеността? София е към 10 кг по моя кантар, но пък е 74- 75 см по метъра на баща и hahaha, на мама пигмейчето. Според мен е Божа работа  Peace

Ами при нас специално да, защото имаше много да наваксва и ще наваксва до 2 г. Тогава ще се прави равносметката. В момента сме на долната граница на доносените деца. Затова се карам на всички останали да не се притесняват толкова. Важно е да се хранят, изследванията да са ок, да наддават макар и с много малко. То сега лятото в жегите и с толкова активен живот е трудно да дебелеят. Зимата ще трупаме.  Grinning Ние сме 77 см. по сметки на педката, ама на мен ми се вижда повече. Довечера ще я измеря. Абе голям щиглец е. Ще я правим МИНИКЕНКА.  Mr. Green Grinning Mr. Green Joy Joy

# 566
  • Canada
Аз пък за пореден път казвам, че според мен е много по-кофти детето да наддава по много...Това затруднява даже и движението му, т.е. първите крачки и стабилността на ходене. с Кари винаги се притеснявах за това - тя качваше поне по 1 кг всеки месец. 

# 567
Ral_p, втелясвах се в началото, ама сега вече НЕ-важното е, че детето е добре  Peace. Пък и Даниела в последно време хич не се спира на 1 място, а и от 2-3 седмици все едно е с право черво  Laughing-колкото пъти на ден яде, долу-горе по толкова и с*ре /минимум по 4 пъти пълни памперса  Wink/

# 568
  • Варна
Привет попрочетох, влязла съм от обяд и даже съм забравила за затворя бг мама , че сега направо пиша- ние сме 8кг и си е доносена, незнам кога ще наваксаме ама като гледам как си изяжда всичко от кухнята и се чудя къде го слага и всяка консултация  все по 300-350г и на мляко беше и сега си хапва вече други неща и все по толкова....иначе преди два месеца бяхме 78см ще видим утре колко е че в къщи сама ми е трудно да установя дължина, а не се сещам с тати като сме.
Лека на всички -мисля да посвърша други неща вместо да вися в интернет тази вечер.

# 569
ЧЕСТИТА РАДОСТ НА ВАЛЕРИЯ !!! НЕКА РАСТЕ ЗДРАВА, КРАСИВА И ОБИЧАНА !!!

Добър вечер  Hug

Миме, айде дано си ги взела листовките и после с курмуването всичко да е 6  Peace

Момичета, защо толкова се притеснявате за кг ? Както казва карелийка, по-добре по-фини отколкото едрички  Laughing

Плодовете беля, доматите също  Peace

Айде малко анкета, че ми е скучно, ако и на вас - да ви разведря Simple Smile))

1. Като се обърнете назад, кое ви беше най-трудно през първата година в отглеждането на детето ?

2.Коя част от характера на детето си бихте искали да промените или поне да му повлияете по някакъв начин ?

3.Какво най-много ви липсва от "стария начин на живот" (без дете, без две деца ? )

4.Имате една седмица, в която сте без дете (то е здраво, на сигурно място, не плаче за вас...).... къде ще отидете, с кого, какво ще направите задължително, какво бихте искали да направите, ама на смееете много, много ...?
. Тук само да вметна, че не очаквам отговори, като - аз никога няма да си оставя детето за толкова време или ще си мисля постоянно за него ...  Joy Naughty

Айдееее ...  Laughing

Последна редакция: пн, 13 сеп 2010, 23:02 от Mambina

Общи условия

Активация на акаунт