Юлски деца-Тема 37

• 32 760
  • 737
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Нели, благодаря!!! А, между другото днес звънях в НОИ - жената, която ми вдигна беше любезна и каза, че вчера са ми превели парите. Така, че всичко явно е наред с подаването на документите от страна на нашето счетоводство.
Отивам да се опитам да дремна докато Тони спи .........

# 61
  • Canada
Карелия, абе да не би просто да му се вдига температурата от жегите? Или да си е с по-висока температура по принцип. Майка ми ми е разказвала, че тя е била така като малка - 37,1-37,2 нормална температура.
Знами ли, може и нещо такова да се окаже... Thinking

# 62
  • USA
Цветен прашец, нямам думи Shocked. Горката женица, кой знае как се е уплашила. Добре, че нищо не са им направили.
Юлско бебе, почвам  да стискам палци вече, нали  Grinning?
Миме-то, от модела на първата и втората количка тук две момиченца на около 16-17 месеца си бутат, големи са сладурани. Ако купувам, ще е нещо такова.
Деянова, честит рожден ден, бъди здрава и много щастлива  bouquet!
Валерия, честита ви нова кола, със здраве да си я карате!

Тук лятото си отиде Sad, започна да става все по-хладно, дано скоро и сняг да не завали, че тук никак няма да ме учуди Laughing.

# 63
  • Canada
Маймунче , то и тук захладня отдавна, ама аз наистина се радвам, че това лято ми дойде малко в повече жегата...

# 64
  • София
Прашинка, потресаващо е просто  #Cussing out Мен ме нападнаха преди години в подлеза на НДК. Единия дришльо с коляно ме удари в гърба и другия ме нападна отпред. Най-готиното беше, че имаше проблем с трамвайте и имаше доста хора, които гледаха и никой нищо не направи. Една жена след като избягаха се приближи и ме прегърна, даде ми вода, събраха е други хора и започнаха да ме питат "Ми ти що не се развика?", "К`во ти взеха....." Дойде трамвай, качих се, заедно с въпросната жена, която каза, че ще остане с мен докато се успокоя и познайте - мина контрола, естествено изобщо не се сетих да си дупча билет. Започна една разправия, искаше да ме свали. Контрольора ме дърпа от едната страна, жената и още идни хора от другата. Абе, .... нямам думи.....

Сега нещо за разведряване: Тони ходи вече без памперс и бих казала, че доста добре се справя. И второ: най-вероятно ще сме от родителите, които ще бъдат викани всяка седмица при директора  Crazy Ако знаете как се бие. Днес, гледам го, майка ми го е хванала за ръка и го води, по скоро той нея. Минават покрай едно момиченце, малко по-малко от Ками и това магаре като започна един ръкопашен бой  Embarassed. Оказа се, че преди да отида аз Ками и това момиченце нещо не са се разбрали и не са се заиграли заедно. Защитника ми той! А днес докато миех нещо на мивката в кухнята (обикновенно се гушва в краката ми) така ме захапа и се залива от смях. Та сега имам охапка от четири зъба. 

# 65
  • София
Шора Мишора изчакали са да няма хора в момента по тази алея на която майка е стояла с Кати на пейката и са я нападнали, то е станало за секунди. Имало един човек на съседната пейка който си хапвал баничка и като станал те са използвали момента. Майка ми и днес продължава да е в стрес, не пожела да отидат на разходка в парка, казва: "Ами то и детето маже така да ми дръпнат от ръцете и аз какво ще правя". Направо ми настръхва косъма като си помисля за такъв сценарий и аз не посмях да я насърча. Ходихме в кварталната градинка малко да се полюлеем на люлките защото там винаги е пълно с хора, но изпратих майка да си пусне жалба в 6-то РПУ, там са й казали, че има още 3 подобни случая в този парк за този месец, така че бъдете по-бдителни и гледайте да не оставате сами в парка колкото и парадоксално да звучи.
И мен ме ограбиха през януари 2005г. пред вилата, взеха ми новия лап-топ, дамската чанта, златен пръстен и т.н., най-лошото беше, че ми откраднаха мобилния, а там няма стационарни телефони, а и постоянно живущи (през зимата няма никой) и нямаше откъде да се обадя нито на полицията нито на когото и да било другиго, трябваше да карам до най-близкото село за да намеря телефон, добре че колата не ми откраднаха, че тогава щях да си седя хей така сама докато се появи някой.

# 66
Лелееее Цветен, и аз настръхвам. То бива тяхното, ама това на нищо не прилича  #2gunfire #2gunfire #2gunfire. И ние стоим в тоя парк, но все сме с компания, но и ще знам да не стоя сама вече. Горката жена как се е уплашила само. По кое време е станало иначе?

# 67
  • София
Орхидея към 14ч., тъкмо са щяли да си тръгват.

# 68
  • София
Добро утро, мами!
Нели, лек път! Дано на Дария и  хареса полета и се чувства добре! Hug Hug Hug
Емили, за 10 дни отиваме, ние с баща и се побрахме в един куфар и една плажна чанта, но багажа на Анди ......... #Crazy (дрехи, играчки, яденета, колата за бутане, басейнчето с играчки за плажа, гърнето, количката .... ) #Crazy
Мила, добре дошла! Hug
Ели, с удоволствие ще дойда да се видим, за да настискам астралчето! Hug Другата седмица ни няма, но последващата с удоволствие ще се включвам във всички срещи, не само в петъчните.  Heart Eyes
Дейнова, честит рожден ден на патерици! Много здраве, щастие, любов и късмет! Hug
Сиско, добавих те във Фейса! Hug
Хубав ден на всички!  bouquet

# 69
Момичета, какъв е цвета на Нурофен сироп?

# 70
Момичета, какъв е цвета на Нурофен сироп?

Прозрачно бял - това за Нурофена с вкус на портокал. Мисля, че имаше и с вкус на ягода, та не знам той, дали не е с по-друг цвят. Мислиш че се е развалил ли?

# 71
  • София
Добро утро!
Аз днес като че ли няма да дойда на срещата....очертават се някой неща за вършене и май няма да успея...жалко.Чакам си една количка от София,много е хубава,но ще се похваля като я получа  Flutter

# 72
Evita, заблудих се нещо. Не знам защо бях останала с впечатление, че на този с вкус на портокал му е оранженикав цвета. Сигурно защото давах един калциев сироп с такъв цвят със спринцовката на нурофен.
Като видях снощи Нурофена бял, помислих, че се е споминал, търчах посред нощите до аптека, взимам, гледам, пак бял  Crazy
Ама така е, вече втори ден сме с 39 заради ваксината.  ooooh!

# 73
Evita, заблудих се нещо. Не знам защо бях останала с впечатление, че на този с вкус на портокал му е оранженикав цвета. Сигурно защото давах един калциев сироп с такъв цвят със спринцовката на нурофен.
Като видях снощи Нурофена бял, помислих, че се е споминал, търчах посред нощите до аптека, взимам, гледам, пак бял  Crazy
Ама така е, вече втори ден сме с 39 заради ваксината.  ooooh!

Уф, скапаната ваксина.... Ние още не сме я сложили...
Дано днес ви е последен ден с температура, стига вече с тези скапани болести  Sad

# 74
  • Canada
Кукумявче, съжалявам че няма да дойдеш... Rolling Eyes
Медула, Евита, дадохте ми страхотна идея.. Може поредната Т на Нико, за която се чудя от какво е - да е от ваксината, която сложихме миналата седмица. Доки и без това ме предупреди, чевдигат Т между 7 и 10 ден...

Общи условия

Активация на акаунт