Юлски деца-Тема 37

• 32 802
  • 737
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Здравейте мами!
ВАЛЕРИЯ СТРАХОТНА РОЗОВА НОВИНА! ДА Е ЖИВО И ЗДРАВО ГОЛЯМОТО ВИ МОМИЧЕ И НАИСТИНА МНОГО РАДОСТ ДА ВИ НОСИ! МНОГО Е СЛАДКА!
Сиси и аз ползвах тази хималайска сол, сега за разнообразие взех алпийска, но тя ми се струва доста по-солена от хималайската и нещо немога да свикна да готвя с нея.
Еми много интересно попадение. Това частни къщи ли са или стават за туризъм? Всъщност май тази глинене къщичка е единствена. На мен ми прилича на къщичката на Флинстоун.

# 481
  • София
Валерия, честита ти Радост! Да е здрава малката/голяма принцеса, да има щастливо детство, а вие много да се гордеете с нея! Бързо възстановяване!

Радина, кажи, моля те, за снимките! Praynig
Мама Диди, ти защо зачезна- има ли много работа?

# 482
  • Видин
Честита розова новина на Валерия! Нека Радост много да ви радва  Grinning
На мен нещо не ми се пише тези дни. За протокола - има 6 зъба.

# 483
  • София
Аманитка, що така? Хормоните ли се разбушуваха? Hug

Аз пък да кажа, че днес бяхме на консултация, че сме се мерили от края на май, а и трябваше да направим тройния коктейл. Мома- англичанка е 10580гр., 76,5 см.; бръмбарко- 9860гр., 77,5см. Ваксина не направихме, че неговото гърло се оказа зачервено. Дадох Осцилококцинум и Вит. С и се надявам да не влизам пак в ролята на д-р Куин. Praynig

# 484
Честита дъщеричка  Валерия!Радост страхотно име само радост да ви носи много здраве както на нея така и на цялото ви семейство !
и аз да кажа мойта малката колко зъбки има само два долу това то чакам и други ама няма за сега.Лека вечер  Hug

# 485
Аз да попитам - Получихте ли майчинство след годинката? Моите документи са подадени но миналия месец нищо. А така не ми се ходи по институции да се редя на опашки  ooooh!
Аз още нищо не съм получила  Cry-документите си ги попълних в края на м.ЮЛИ. Нали първо трябва да се внесат осигуровките и след това да се изплати майчинството......или греша  newsm78  Thinking
Знам ли вече...ама то ми са внесени миналия месец ,а нищо не съм получила освен едни 10 лв което ми преведоха като изравнение на болничните или нещо такова беше .... newsm78

# 486
Катето няма да я водя на ортопед  защото знам,че няма да може да я прегледа-тя няма да позволи.Разбира се ако нещо ме притесни да но иначе не.

Мила,то работа на работа има ама нямам нет там и това е лошо  Mr. Green - от 08,00 до 18 няма как да пиша....после се прибирам и почва готвене,чистене,слагане на маса,вдигане,къпане на Петя,гладене ако има ....и чак по това време малко време за мама  Laughing Взех си лаптопа за да крадна от някъде нет но никъде в 3 прокуратури и 4 съдилища няма безжична връзка  Crossing Arms

# 487
Драга сетих се за още едно доста алтернативно място. Ние не сме ходили, но наши приятели бяха останали много доволни. Просто бяха много очаровани.  http://www.aprilci-pazderite.com/index.html

Надявам се да си изкарат страхотно.

# 488
  • При децата ми
 Еееее, страхотна новина!Валерия, честита ти щерка! bouquet[Да ви е жива и здрава малката-голяма Радост!!! Много да ви радва! На теб бързо възтановяване!
Аз също съм получила само парите за остатъка от м. юли. Питах в темата за маѝчинството и ми отговориха да ги очаквам около 15-ти септември.
Аманита, какво стана, взе ли изпита или аз пак съм пропуснала? Simple Smile
Драга, честита рожба и на твоята приятелка!  bouquet Да е жива и здрава!
Току-що я приспах и отивам да лягам и аз, че едва гледам! Tired   sleepuu
Лека и спокоѝна нощ!

# 489
  • София
Честита Радост на Валерия!Малката госпожица да отговаря напълно на името си и да носи само радост на всички у дома!

Рал, ти си цяла енциклопедия за хотелите, надлежнио си ги сейвнах във фейвъритс. Драга, аз препоръчвам тези http://www.villacazanova.com/ и http://www.ezeroto.com/.

Днес се видяхме и запознахме на живо със Сиси, и на живо е толкова мила, колкото и виртуално  Hug, Юлиана има едни такива красиви очи, страхотни, а Влади е много сладък.За жалост времето не беше благосколнно към нас, и заваля дъжд.Набързо щракнах 5 снимки, пускам да ги видите, какви са сладки Влади и Калина, тя как му се чуди нещо  Laughing http://www.flickr.com/photos/32927416@N02/4974684419/  Сиси,знам, че не обичаш снимки на децата в интернер, утре ще я махна, обещавам  Peace

Благодаря на всички за милите думи за снимките, но нямам кой знае какви заслуги, те децата са си хубави!

# 490

Рал, ти си цяла енциклопедия за хотелите, надлежнио си ги сейвнах във фейвъритс. Драга, аз препоръчвам тези http://www.villacazanova.com/ и http://www.ezeroto.com/.

Ели какво да ти кажа... Обичаме да пътуваме, да разглеждаме и откриваме нови места, обичаме и да релаксираме. Работата и на двама ни е свързана с много стрес и over time. Преди да се роди Ния доста пътувахме у нас (почти през седмица). Сега разбира се ни е доста по-трудно, но пак се стараем. Аз съм доста педантична и обичам да правя интернет проучвания на хубави и интересни места (хотели и забележителности) и после да ги пробваме, както аз се изразявам. Е малко от тях са останали в списъка "ЛЮБИМИ" и които посещаваме за 2-3 път, но има и такива. Ценя както времето ни, така и парите които харчим за хубава почивка.

Гледах ти снимките скоро. От кръщенето на Калина. Соколският манастир ми е едно от най-любимите места... На върха на планината ... Жалко, че големият бор в двора е изсъхнал и са го отрязали. Беше по-красиво с него.

# 491

Мама на Александра / lilcho13, на мен до м.Юли всичко ми е ОК-внесени осигуровки, изплатен болничен......Но за м.АВГУСТ нямам нито внесени осигуровки /все още/, нито изплатено майчинство  Sad

# 492
Добро утро  Hug

Мила, снимките са в новия Мол, точно срещу входа на Зара. Не помня точно какво пишеше, но нещо във връзка с ин витро оплождането. Снимките бяха много хубави, професионално направени. Затова предположих, че знаеш за какво става дума  Rolling Eyes
На мен едва преди няколко дни ми изплатиха остатъка от юли, за август нямам нищо още  Simple Smile

Момичета предложете нещо на Арбанаси или в Търново? Искаме да отидем някъде за 2-3 дни с децата, че сме обещали на баткото да го водим на Царевец  Crazy

# 493
А кой ли ни уведоми за новината..  Rolling Eyes   Sunglasses
Аз бре кой друг да е Laughing
Благодаря на всички за хубавите пожелания!

# 494
Здравейте мами!

Аз  вчера не пиках, само ви четох, че при нас няма нищо кой знае колко интересно. Ивето става едно голямо калпазанче, рови по шкафове и чекменджета, разсипва разни неща и създава допълнителна работана мама  Mr. Green Понякога  Crazy , ама няма начин - те са си любопитни малчовците.

Валерия
- страхотна новина,радвам се, че още една малка госпожица ще краси пловдивските улици  Simple Smile

За майчинството за август - нямам представа дали са го превели  newsm78 НЕ съм си проверявала картата, но в сайта на НОИ пише ,че по случая са започнали плащания. По принцип на мен миносят документите  рано и си получавам парите за предния месец на 2- 4 число.

Аманитка, що така? Хормоните ли се разбушуваха? Hug
Мома- англичанка е 10580гр., 76,5 см.; бръмбарко- 9860гр., 77,5см.
Мила - добре са наддали сладурковците, между другото и бащаи често казва на Ива мома англичанка, първият път го каза, защото леля й от Англия й праща страхотни дрешки оттам и така си й остана  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт