Юлски деца-Тема 37

• 32 800
  • 737
  •   1
Отговори
# 495
Радост се роди в 11,55ч. тежи 4140кг. и е дълга 50см.

Страхотна радост!!! Да е жива и здрава Радост! Бързо възстановяване на щастливата мама Валерия Честито!  bouquet

# 496
Честито на мама Валерия! Здрави и щастливи да сте!

# 497
  Честито бебче на Валерия!
Нека расте щастлива и да носи само радост на мама и тате!

Мише, как стиска цял ден бе Joy

# 498
  • Видин
Аманитка, що така? Хормоните ли се разбушуваха? Hug
О не, рано им е на хормоните  Laughing Засега съм си добре, като изключим лекото гадене и постоянната умора. Дано скоро ме пуснат, че направо не ми се мисли. Браво на бръмбароците. Ние последно на годинка бяхме 10350, а сме на консултация пак чак на година и 3м. Много гадно така, бях свикнала всеки месец да го мерят  Crossing Arms
Да се похваля - взех страхотно дебело якенце на Premaman за 8лв  Grinning Втора употреба, разбира се. До нас има един такъв магазин с качествени дрехи и съм много доволна от всичко купено - има и много маркови и запазени дрехи. Повечето са френски и немски. Остава да купя още един ватиран панталон и сме готови за снега  Laughing ooooh! Мама ще е в ролята на снежен човек, защото ще е горе-долу със същите размери и ще се търкаля  hahaha

# 499
Честита госпожица на Валерия! Много здрава и РАДОСТна да расте, също като името си! Бързо възстановяване на мама и да се зареди с много сили!

Ние вчера се прибрахме от морето, много хубаво си изкарахме, уцелихме и добро време, та всичко беше перфектно! Направо догодина ще сме пак там, перфектно е за деца - иде реч за к-г Арапя. Дори от сега предлагам едно групово ходене на юлски бебета 2009 другото лято Hug

# 500
  • Canada
Ама и вие сте едни подстрекателки  Mr. Green Ще има и 3-то, след време. Малко да порасне това кривото, че последните дни ми къса нервите. Не иска да яде, само ходи и прави белички, пищи, реве....за малко да го върна в болницата на доктора  Crazy
Айде, айде, няма а се оплакваш от детето... То такова прекрасно и послушно момченце... Naughty
Евитке, добре дошла обратно! Hug

# 501
Честито Валерия!!! Да ти е жива и здрава голямата Радост!!!
[/size]

Много се радвам за теб... Hug Hug Hug

# 502
  • София
Ама и вие сте едни подстрекателки  Mr. Green Ще има и 3-то, след време. Малко да порасне това кривото, че последните дни ми къса нервите. Не иска да яде, само ходи и прави белички, пищи, реве....за малко да го върна в болницата на доктора  Crazy

Напоследък и аз съм така. Това кротко бебе, дето гък не казваше и си седеше с часове в столчето, вече е само спомен. Сигурно ме урочасаха познатите, дето ме облажаваха за доброто дете. Не че е лошо, де, ама е доста по-буен и беладжия от кака си, а и моите нерви далеч не са като преди 16 години.

Куко, аз мисля да заведа Калина при ортопед след някоя и друга седмица като започне да ходи по-стабилно. На нас ни казаха като проходи да е следващия преглед.
Къпя Калина под душа и нямам много проблеми с изплакването на главата. Не се кефи обаче да й тече вода по главата и гледам да става колкото може по-бързо измиването.

Вие нали ходихте при Драганов - с направление или без? Аз може би позакъснях, Мишо вече си ходи, но не мога да преценя правилно или не.
И ние се къпем под душа, като му полеем главата и Мишока започва енергично да си върти главатада и да поема въздух през устата, все едно че ще плува Laughing, но поне не реве.

Може и да сте видели в темата за Муньовците, че в новия брой на Плейбой били препечатани някои от историите, разказани там. Ето го http://www.4shared.com/document/BTUxzj7q/Playboy_2010-09_Muniovci.html

Последна редакция: пт, 10 сеп 2010, 17:43 от Cuckoo

# 503
  • USA
Здравейте!
Момичета благодаря , че ме успокоихте и според мен Стейси ще върви на пръсти докато проходи нацяло, просто си личи, че не е проблем.

Cuckoo, Радина, доколкото съм чувала момченцата са по-палави, е , има и изключения Rolling Eyes. А, Радина, за трето нищо не  коства да пробваш за момиченце, знам че е Божа работа, но ние тооолкова много искахме момиче, че "работихме" само в дните, в които трябва, предполагам знаеш кога http://www.ehow.com/how_4715050_have-girl-baby.html . При нас може и да е случайност, знам ли Grinning.

Та като говорим за момиченца, от скоро Стейси ми иска диадемата и като й я сложа, така извърта главата за малко и така вече излизаме навън Laughing, мамите наоколо много й се смеят. Ония ден й купих ластици, които се слагат като диадема, но по-нататък и такава ще й взема. От малки искат да се кипрят newsm03.

# 504
Изпращах днес Георги в Амстердам за 1 седмица и снощи приготовления, багажи и не успях да влезна, днес пак чак сега, а то каква хубава новина, точно си мислех дали на тази хубава дата 09.09 не се е появила бебка..

Валерия, честита ви малка голяма Радост и от нас! Все по-щастливи да ви прави цялото семейство! Батковците много да слушат и помагат, че имат специална отговорност към принцесата и трябва да го знаят още от сега! Wink
Ели, нямам нищо против, не се тревожи, нека останат! Hug Много ни беше приятно, но не ни стигна, следващия път повече! Мерси за хубавите думи! Прекрасни девойки сте и трите, точно както си ви представях!! Heart Eyes
Оля, браво за прощъпулника! А проблемите дано не са били сериозни и вече да не ги мислите! Hug
Цветен прашец, алпийска не съм взимала, караме си на хималайска. Ето от тук я взимам най-евтино - http://www.zoya.bg/%D0%A5%D0%B8%D0%BC%D0%B0%D0%BB%D0%B0%D0%B9%D1 … 2%D0%B0%D0%BD.415, а скоро открих и тук изгодно и в различни разфасовки - http://www.matatama.com/sol-i-podpravki
Мила, дано са здравички бръмбарите! Hug
Evita, радвам се да те "видя", чудех се и за вас как сте, къде сте..
Маймунче, много хубав линк, аз пък съм сигурна, че си уцелихме Влади, бях на фоликулометрия, чаках си зелената светлина и точно в целта, т.е. момче.

Новото от днес е, че Влади ме целува вече с типичния звук, че досега само ме докосваше, плюнчеше или хапеше. Simple Smile Така определено е по-приятно и трогателно!:)

# 505
  • София
Валерия, честито и от нас   love001, представям си колко си щастлива  Hug Радост ще ги върти на малкия си пръст батковците  Wink Харесвам го това име, моята племенница е Радостина  Peace
Прекрасни са Влади и Калина  Hug, имаме същата дървена буталка  Wink
Мама Барба, понеже съм тъмно кестенява по принцип, сега със светлото ми е много различно. Ето тук се вижда по-добре, ама съм много сърдита  Laughing

Ние снощи се прибрахме по тъмно. От Гърция тръгнахме на 32 градуса, а тук валеше и умряхме от студ. Има няколко магазина, които не пропускаме да посетим, та нямаше как да не пътуваме 7 часа  Crazy Тържествено обещавам, че повече няма да пътувам, поне до зимата. Омръзна ми от куфари, хладилни чанти, пране и чужди легла. Днес пуснах 5 перални  Shocked, ако сега не гръмнат със сушилната, няма кога. Между другото врътнах и една леща, че в хладилника е бездна, само хаби тока. Даже така се бяхме развъртели, че си разместихме спалната, махнах супер летните дрехи, изхвърлих един шкаф, и се отвори много място за игра. Съседите казаха, че кучето е вило 5 дни, приятелка идваше да я извежда и храни, но явно скучно и е било. Сега всички спят блаженно и имам малко време за форума. Сега на мода е София да и яде сухата храна  Shocked. Винаги и е пълна паничката и тя непрекъснато ходи и си хрупка, е сега и двете хрупат  Joy Но пълни устата с 4-5 гранулки, не си играе по 1  Mr. Green До тук с притесненията дали тоя домат е хубав за нея, или това яйце какъв произход има  bowuu
Да ви се оплача, че изпита на листовките ми е в понеделник, а нищо не съм решавала. Имам 3 дни за сухи тренировки. Добре, че на Филип отпуската му е до тогава и ще я гледа, ... уж  Thinking Стискайте палци, че нямам пари да ме късат Praynig

# 506
Стискаме, Миме... успех на изпита.

Куку, Калина я водих при Алексиев на 1 м. и той ми каза следващото посещение да бъде, когато проходи. Пак при него мисля да я заведа, но няма да е с направление. При Драганов беше сестра ми, но остана страшно недоволна. Държал се много кофти и подигравателно, защото бебето плачело през цялото време. Пък тя племенничката си е ревлива.

# 507
  • Варна
Момичета предложете нещо на Арбанаси или в Търново? Искаме да отидем някъде за 2-3 дни с децата, че сме обещали на баткото да го водим на Царевец  Crazy

Radina, понеже не си в скайпа, да ти пиша тук  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Нали мъжо е от тоя край...бих ти предложила да спите в Горна Ояховица. Ето това е едно много приятно местенце...хем е насред хората, хем е на 50м от центъра на Горна. Арбанаси е на 2-3км, а Търново на 6-7 максимум. А цените в Арбанаси и Търново предполагам са  Shocked Shocked Shocked
http://bghotelite.com/web_main.php?id=3684

ПП Пътя Горна-Търново е невероятно живописен, излиза на входа на Царевец Simple Smile

# 508
Честито на Мама Валерия, много радост и здраве.

Нас днес яко ни разтресе земетресението. Чувах как се пукат керемидите на покрива (ние сме на последния етаж), много силен тътен, всичко се разклати силно. Аз грабнах Бени и веднага под вратата, след което "уж без паника" грабнах двете якета и скочих в маратонките. За секунди бяхме навън, само където нито се бях сресала, даже сутиен нямах. Направо си разтреперих...то уж не било чак толкова силно, но паниката по Витошка беше голяма. Витрините на магазините яко са се разтресли. Та така се евакуирахме на НДК за цял ден Simple Smile Имахме късмет и даже гледахме куклен театър там. Бени страшно слушкаше и гледаше с интерес , 30 мин не мръдна, само пляскаше когато и другите пляскаха. А вечерта пък имаше концерт на кънтри музика и тя много танцуваше Simple Smile

# 509
  • Варна
Миме-то, успех на изпита!!!!  Peace Peace Peace

Общи условия

Активация на акаунт